Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już odwiedzam. Jaka ona smutna... Święta już blisko. Może zdarzy się cud i sporo psiaków spędzi je w nowych, dobrych domach...:roll: o ile nie staną się niechcianym prezentem pod choinkę...

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babulinka poszłaby dzisiaj do domku,ale pani która po nia przyszła nie miała dowodu. Ta pani to starsza,przygłucha babcia,która wydała sie bardzo sympatyczna.Wetki twierdziły ze ta pani juz duzo psów od nich wzięła...takze niewiem wkoncu czy babcia jest w porzadku czy nie. Jutro ma przyjechac po babulinke.

Posted

Trochę to dziwne...Wzięła wiele psów, to co, wpadały pod samochód, chorowały?.....:shake:
A z dowodem da sie sprawdzic w schronisku, kiedy i ile psów wzieła?

Posted

Z dowodem na pewno da się sprawdzić. babcia miała sympatyczną twarz ale byla przygłucha i wydaje mi się, ze jednak nie w pełni sprawna umyslowo 84 lata to duzo, i niekoniecznie może dobrze opiekować się starszym psiakiem.

Posted

Nic się nie zmieniło w sytuacji Babulinki.
Cały czas w schronie..byłam ją odwiedzić ale ona tak jak zawsze tylko sobie leżała i nie miała ochoty na żaden kontakt:(

Posted

Babcia po nią przyjechała..byłam przy tym...ale babcia pomimo tego że naprawdę sympatyczną buzie ma, jakaś niepewna..co się działo z jej poprzednimi psami??? I niuni nie wydali...całe szczęście w sumie...bo ja nie wiem na co babcia te psiaki brała....różne rzeczy się dzieją w Łodzi...