Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracam do Polski na poczatku lutego...moze ktos moglby wziac malutka do tego czasu do siebie do domu? Potem wezme ja na tymczas do siebie. Od pierwszego lutego..tylko ona nie moze tyle czekac w schronie:(

Moge tez wspomoc jakis domek tymczasowy finansowo. Nie bedzie tego duzo, ale zawsze cos, tylko prosze, niech ktos ja zabierze:shake: :-(

Posted

Cioteczko witamy:) :) :)
Aga ja cś wykombinuję...ale muszę wiedzieć na 100% czy będziesz mogła ją zabrać na początku lutego....no chyba że już doemk się znajdzie ;)

Posted

Tymczas dla malutkiej pilnie potrzebny...to jest babulinka która nie da rady w schronisku...musimy ją uratwać..ale do hotelu już nie możemy malutkiej upchnąć...:(

Posted

Moriaaa napisał(a):
Cioteczko witamy:) :) :)
Aga ja cś wykombinuję...ale muszę wiedzieć na 100% czy będziesz mogła ją zabrać na początku lutego....no chyba że już doemk się znajdzie ;)

No pewnie,ze tak:oops:
tylko bedziemy musialy cos zaaranzowac:evil_lol::lol:
prosze,zabierzcie ja jeszcze przed Swietami,przeciez wystarczy,ze przyjda mrozyi ona nie da rady:shake: dzis bededzwonic do mojej Mamy, moze cos wymysli

Posted

Hehehehe...mówisz że Jarek znowu będzie kursować w środku nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteczko pomyśl, a ja w takim razie też intensywnie myślę...może u teściów coś wypali..no zobaczymy.

Posted

Moriaaa napisał(a):
Cioteczko suńka ma oloło 10 lat...choć dla mnie raczej więcej.
Do schroniska została przyjęta 2006-10-07.
Nic więcej nie wiadomo...:shake:

wiadomo - właśnie doczytałam (przeniosłam sobie do domu bazę psów dla ułatwienia pracy)
Pieska została przywiązana do drzewa (okolica Drewnowskiej, pewnie na tym odludziu). Po prostu ludzka podłość - stara, to na śmietnik... :shake:

Posted

Sluchajcie, nie ma co teraz rozwodzic sie nad tym, co jej zrobiono:shake: trzeba szukac jej domku na miesiac. To przeciez malutka, stara sunia, pewnie nie bedzie jej w domu nawet widac. Zblizaja sie najpiekniejsze swieta w roku, nie pozwolmy jej zostac samej w schronisku. W Wigilie stawiamy na stole pusty talerz, dla nieoczekiwanego goscia. Prosze, zrobmy miejsce rowniez dla niej. To tylko miesiac, potem ja zabiore. Obiecuje. Prosze...

Posted

Saskia, popatrz na mapie dogo, tam zdłaszały się domki tymczasowe.
Ja bym ją wzieła na ten miesiąc, ale w żadnym razie nie mogę - 5 psów w domu i 3 koty!

Kochani, to tylko miesiąc!!