Malgoska Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 missiaa napisał(a):rozpieszczona! :loveu: to prawda:) Quote
Malgoska Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Gosiapk napisał(a):Co słychać u Laluni? :) też zapytam:) Quote
Therion Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Lala nadal siedzi u Missieek na kanapie i nikt w jej sprawie nie dzwoni. Widziałem ją w piątek , ma się dobrze. Misia macie jakies nowe domy dla szczeniaków ? Edited February 17, 2013 by Therion Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970 Quote
barb Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Therion']Lala nadal siedzi u Missieek na kanapie i nikt w jej sprawie nie dzwoni. Widziałem ją w piątek , ma się dobrze. Misia macie jakies nowe domy dla szczeniaków ?[/QUOTE] Lali odświeżam ogłoszenia na tablicy i alegratce. Gałganowi i Gapciowi tez. Na tym wątku poszukiwany jest szczeniak ktory wyrosnie na duzego psa (nie suczka) z okolic m.in.Krakowa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240306-P-r-z-y-g-a-r-n-ę-P-s-a[/URL] Byłby jakiś kandydat ? Quote
Ziutka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Misia, nie wiem u kogo jest Lala, mam zapytanie w jej sprawie - wysyłam Ci na pw ;) Quote
Therion Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Lala jest u missieek. Czy ktoś mógłbu Dżinie i Syrii zrobić -odświeżyć ogłoszenia ? Quote
Gosiapk Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Ziutka']Misia, nie wiem u kogo jest Lala, mam zapytanie w jej sprawie - wysyłam Ci na pw ;)[/QUOTE] Żartujesz!!! Ktoś pyta o LALĘ?????????????????????????????????????????????????????? Quote
Ziutka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Gosiapk']Żartujesz!!! Ktoś pyta o LALĘ??????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE] Tak Gosiaczku :) Wiedziałam, że będziesz w szoku jak tu zajrzysz ;) Ciekawe czy coś z tego będzie... Quote
missiaa Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='Ziutka']Misia, nie wiem u kogo jest Lala, mam zapytanie w jej sprawie - wysyłam Ci na pw ;)[/QUOTE] tak, od razu przekazałam Twoją wiadomość missieek:) Quote
Ziutka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='missiaa']tak, od razu przekazałam Twoją wiadomość missieek:)[/QUOTE] To czekamy na wieści co i jak :) Mało mnie tu...synuś się urodził i czasu na wszystko brak, ehh Quote
Gosiapk Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Ziutka']Tak Gosiaczku :) Wiedziałam, że będziesz w szoku jak tu zajrzysz ;) Ciekawe czy coś z tego będzie...[/QUOTE] Oj szok prawdziwy, jeszcze się nie mogę pozbierać :) Quote
Ziutka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Gosiapk']Oj szok prawdziwy, jeszcze się nie mogę pozbierać :)[/QUOTE] żeby tylko coś z tego było... Quote
barb Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Ziutka']żeby tylko coś z tego było...[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki. Na ogłoszenia Lali, ktore ja robiłam nie mialam niestety żadnej odpowiedzi. Quote
Therion Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Sterka pojechała do nowego domu. Podnoszę temat. Quote
Ziutka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 missiaa a jak z Lala ? bedzie miała domek ? czy nic z tego nie wyjdzie ? Quote
malawaszka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ziutka']missiaa a jak z Lala ? bedzie miała domek ? czy nic z tego nie wyjdzie ?[/QUOTE] Lalunia ma jechać w okolicach weekendu Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='malawaszka']Lalunia ma jechać w okolicach weekendu[/QUOTE] Poważnie ?????? Kurde, naprawde bedzie miała domek ? :multi: :loveu: :multi: Quote
barb Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Therion']Sterka pojechała do nowego domu. Podnoszę temat.[/QUOTE] Super. Czekamy na więcej informacji. [quote name='malawaszka']Lalunia ma jechać w okolicach weekendu[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Poważnie ?????? Kurde, naprawde bedzie miała domek ? :multi: :loveu: :multi:[/QUOTE] Trzymam kciuki. Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='malawaszka']Lalunia ma jechać w okolicach weekendu[/QUOTE] :crazyeye: :crazyeye: Quote
barb Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='malawaszka']Lalunia ma jechać w okolicach weekendu[/QUOTE] To już nie odświeżać jej ogłoszeń ? Quote
missiaa Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Ziutka']missiaa a jak z Lala ? bedzie miała domek ? czy nic z tego nie wyjdzie ?[/QUOTE] [quote name='malawaszka']Lalunia ma jechać w okolicach weekendu[/QUOTE] Lala razem z missieek w weekend jedzie do nowego domku (kawałek drogi jest), jeśli domek "na miejscu" okaże się fajny ( z długich rozmów i maili wszystko wygląda ok). To zostanie w nowym domku. Dlatego nie piszemy na razie do czasu, aż zobaczymy domek i potencjalnych właścicieli i będziemy wiedzieć, że sunia tam zostanie. Quote
missiaa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Lalusia dziś pojechała do domu :)Będzie miała bardzo fajnie z miłą starszą panią. Rysiu nie dawno również pojechał do domku :) Quote
Recommended Posts