Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']Dobrze Rysieńku!

PS. Musisz trochę zwrócić uwagę na ortografię- pisze się "fścibskie".[/quote]

jasne pszepraszam; wyżócili mnie z czeciej klasy, bo opsikiwałem fszyskie łafki i oni sie fścielki , rze wycierajom i wycirajom a ja sobie sikam i sikam znuf codzień i mnie wywalili; a na drugi i czeci dzień to jusz tam nie poszłem; a gdzie jes micha i jakaś mloda.. no wiesz suczenia , to i bez tych ih gupih szkołóf wiem
profesor doktor docent rzycia na ulicy
tfuj Ryś
ale tak ogulnie to rzycie nie jes złe, co, nie? a jak mi te ciotki znuf dopadnom i wykompiom to hyba je dziabne; ile razy pożondny pies morze być myty w jakims czyms co nawet guwnem rzadnym nie pahnie? wyczymałbyś?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emir']jasne pszepraszam; wyżócili mnie z czeciej klasy, bo opsikiwałem fszyskie łafki i oni sie fścielki , rze wycierajom i wycirajom a ja sobie sikam i sikam znuf codzień i mnie wywalili; a na drugi i czeci dzień to jusz tam nie poszłem; a gdzie jes micha i jakaś mloda.. no wiesz suczenia , to i bez tych ih gupih szkołóf wiem
profesor doktor docent rzycia na ulicy
tfuj Ryś
ale tak ogulnie to rzycie nie jes złe, co, nie?[/quote]
co do tego ostatniego, to tak - ujdzie

Posted

[quote name='Zmysł'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10691119#post10691119[/URL]

Zapraszam[/quote]
no widziałem; tyyyyyyyyyyyyy, ale tyyyyyyyyyy fajn y jesteś; tak mie naszło to ci powiem jeszcze cóś:
rzycie tu fajne, no nienajgorsze jest- fakt, ale wiesz...gdyby taka jakaś babka, kobitka tu pszyjehała i spojżała na mnie - to ja bym hciał, żeby mie wzieła do siebie; ja bym nie sikał jej nigdziutko; bym nic nie gryz ( no bo czym) bym se siadał pszy niej i paczył na niom stale, rzeby wiedziała, rze jezdem blisko;tesz bym nie szczekał jak jaki gupi szczyl ;wyhodziłbym z niom na dwur czy na jakom ulice, czymałbym jom na smyczy i szed blisko niej,ale nie plontał sie pod nogami bez poczeby; rzeby jej nik nie zrobil nic złego - zembuf jeszcze pare mam.. no wiesz to mugbym mu tymi zembami dop... a potem jusz w naszym domu to bym paczył na niom i paczył, nawet jak by ona była zła, czy hora, czy smutna - to bym byl z niom i w dzień i w nocy bym czówał,zeby wiedziała, rze jes bespieczna pszy mnie
[CENTER][SIZE=5][B]rzeby tylko mnie kohała![/B][/SIZE][/CENTER]
stary Rycho co tesz ma serce

Posted

Ryszard!
Ale żeś się rozgadał! Wigilie macie jakąś w Emirze czy co?:crazyeye:

Czy emir wie, że ty tyle czasu spędzasz przy komputerze????:cool1:

Posted

[quote name='Ania W']Ryszard!
Ale żeś się rozgadał! Wigilie macie jakąś w Emirze czy co?:crazyeye:

Czy emir wie, że ty tyle czasu spędzasz przy komputerze????:cool1:[/quote]

jak ona gżebie pszy szczeniorach to ja se pisze; a co ? ty tesz piszesz i nik ci sie niedziwi; ide se pohrapać - cześ ci !
ja wasz Rysio - słotki pysio

Posted

Bolek się dziwi ;-)
Jak można siedzieć cały dzień przy komputerze, ani człowiek chrupek nie poje, ani w donicy na slonku nie pośpi...nie mówiąc już o grzebaniu w kuwecie...
A prasowanie i sprzątanie to dla niego kiepska rozrywka.
Taaa, dla niego to bardzo dziwne ;)

Ja może jeszcze jakiegoś Ryśkowego kumpla na allegro wystawię.:razz:

Posted

[quote name='Ania W']Bolek się dziwi ;-)
Jak można siedzieć cały dzień przy komputerze, ani człowiek chrupek nie poje, ani w donicy na slonku nie pośpi...nie mówiąc już o grzebaniu w kuwecie...
A prasowanie i sprzątanie to dla niego kiepska rozrywka.
Taaa, dla niego to bardzo dziwne ;)

Ja może jeszcze jakiegoś Ryśkowego kumpla na allegro wystawię.:razz:[/quote]
wystaf kinga , albo argosa , bo mnie fk......jom
Ryś

Posted

Rysiek sorry ...wystawione....Niewiele więcej mogę zrobić.
Mogę natomiast nie wystawić jakiejś dziewczynki jak chcesz żeby została
Tylko emirowej nie mów! ;)

Posted

[quote name='Ania W']Rysiek sorry ...wystawione....Niewiele więcej mogę zrobić.
Mogę natomiast nie wystawić jakiejś dziewczynki jak chcesz żeby została
Tylko emirowej nie mów! ;)[/quote]

wstawiaj fszystkie te co tu som; nieh pszyjdom nowe suczenie - bedzie ciekawie
moge cie polizać?
Rych

Posted

[quote name='Zmysł']Ciągle nie mogę się otrząsnąć. Czy to faktycznie Rysio wczoraj się tak rozgadał?[/quote]

oczonsaj sie oczonsaj - jak mi sie bedzie hciało to jeszcze kiedy napisze do ciebie ale wpierw ty pszyjedź do mnie ( ale nie teras bo pada i siedze ,rzebym nie zmoknoł
Rycho

Posted

[quote name='emir']oczonsaj sie oczonsaj - jak mi sie bedzie hciało to jeszcze kiedy napisze do ciebie ale wpierw ty pszyjedź do mnie ( ale nie teras bo pada i siedze ,rzebym nie zmoknoł
Rycho[/quote]
Ty ciągle przy kompie? Wszyscy w kościele, a ty serwujesz sobie?

Posted

[quote name='Zmysł']Ty ciągle przy kompie? Wszyscy w kościele, a ty serwujesz sobie?[/quote]

my do kościołuf to nie hodzimy, bo te ksiendze muwiom, rze zwierzenta czyli my nie mamy duszy; a one to majom czy dusze czy serce dla nas? sie pytam was? jak takiego pies napszykład ugryzie, to go boli i mu kref leci; a jak psa ktoś ugryzie to tesz go boli tesz mu kref leci; jak pies koha sfojego pana to to koha do końca sfojego rzycia; a ludzie to co robiom? jak sie kohajom? a psa jak im się jusz nie podoba to co wyrzucajom, albo bijom i to oni majom ftedy dusze, czy serce? nie - oni majom zamiast tego kamień f piersi i to som bardzo złe ludzie i ksiendze powinni o tym widzieć i tym ludziom muwić, rze fszystkie stwożenia są borze i rze je fszystkie czeba kohać i szanować;
no dosyć tego gadania; MACIE NAS KOHAĆ I JUSZ !
Rycho

Posted

[quote name='Zmysł']To może byś Ryśku wpadł na "swój" bazarek?[/quote]
a co dajom? jakieś rzarcie czy mlode suczenie som?? gdzie mam polecieć? muf, to potskocze R.

Posted

[quote name='emir']a co dajom? jakieś rzarcie czy mlode suczenie som?? gdzie mam polecieć? muf, to potskocze R.[/quote]
suczenie nie ma. nie handluję psiakami:mad:

Posted

jusz byłem ; dziewuh nie ma, gnatuf tesz; co za radoha ta flaha? albo te słotkie duperele? wystaw miensko s krufki lub kurczaczki - no to jes cóś i sie zlecom moje kumple co tu razem ze mnom som - sukom nie damy nic użreć
R.

Posted

[quote name='emir']jusz byłem ; dziewuh nie ma, gnatuf tesz; co za radoha ta flaha? albo te słotkie duperele? wystaw miensko s krufki lub kurczaczki - no to jes cóś i sie zlecom moje kumple co tu razem ze mnom som - sukom nie damy nic użreć
R.[/quote]
czyli zalicytowałeś dla żartów?

Posted

[quote name='Zmysł']czyli zalicytowałeś dla żartów?[/quote]

zmys - coś ty ! gupi to ja nie jezdem , kase mam to licytuje ( no bo to dla mnie! )
musze jom wygrać, bo lwie serce - czyli ja to n igdy nie morze pszegrać; wienc sie tu nikomu nie dam i do ostatniego szczeknieńcia bede gurom LICYTUJE !
RYS
a jak jusz zrobisz te inne bazarki czy cóś to mi zafsze napisz bede grał

Posted

[quote name='emir']zmys - coś ty ! gupi to ja nie jezdem , kase mam to licytuje ( no bo to dla mnie! )
musze jom wygrać, bo lwie serce - czyli ja to n igdy nie morze pszegrać; wienc sie tu nikomu nie dam i do ostatniego szczeknieńcia bede gurom LICYTUJE !
RYS
a jak jusz zrobisz te inne bazarki czy cóś to mi zafsze napisz bede grał[/quote]
a pieniążki to masz na pewno? bo za skubanie trawki to nie płacą wiele

Posted

[quote name='Zmysł']suczenie nie ma. nie handluję psiakami:mad:[/quote] Zmys ty sie w ogule nieznasz - suczenia to nie pies tylko suczenia - znaczy sie mylisz pciowo
R

Posted

[quote name='emir']Zmys ty sie w ogule nieznasz - suczenia to nie pies tylko suczenia - znaczy sie mylisz pciowo
R[/quote]
więc suczeniami też nie handluję - tym bardziej