Olga132 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zachęcam wszystkich do wklejania sobie pięknego banerka zrobionego przez Folen informującego o zbiórce fantów Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Olga132 napisał(a):zachęcam wszystkich do wklejania sobie pięknego banerka zrobionego przez Folen informującego o zbiórce fantów piękny, ale wtedy musiałbym wyrzucić Ryśka:shake: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zmysł napisał(a):piękny, ale wtedy musiałbym wyrzucić Ryśka:shake: Ręce precz od Ryśka! :mad: Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gosiapk napisał(a):Ręce precz od Ryśka! :mad: no więc właśnie, nie mam wyjścia Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Rysieńku - słońce smaży a ty się wygrzewasz pewnie. Quote
Gosiapk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł napisał(a):Rychu to chyba wieczny schroniskowiec:-( Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu. Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gosiapk napisał(a):Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu. A ja wiem - zawsze swój domek to jest to. Niechby zobaczył, co to znaczy być kochanym, potrzebnym stworzeniem. Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Gosiapk napisał(a):Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu. myślę, że mu nieźle, bo nie zna innego życia. ale jakby miał swojego człowieka Quote
tomcug Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rysiu, śpij dobrze, jutro nowy dzień i wiele wyzwań przed tobą. :lol: Quote
Recommended Posts