Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hallo - to ja Wasz Rycho - cóż, dzięki za pamienć; ja ma tu pełne łapy roboty - sami rozumiecie 3 dziewczyny na kwaterze ( karzda inna) rzarcie gratis,; slonko swieci; kohają mnie tu i wyszaleć też dają - lubie pogonić te idiotki Piggy i Peggy oraz ew. co się jeszcze nawinie; dobrze jest też podrarznic kaukaza - jest za siatką i g... mi może zrobić; ale się piekli - głupek! Zomb mi rzaden ostatnio nie wypad.
Ciotki tesz przyłarzom rurzne po dwie, albo więcej - jest ok. Ostatnio mnie tarmosiły " z miłości' - dobra - niech majom .Dałem sobie cyknąć foty - cieszyły się.
Zmysł- nie wywalaj mnie z bannerka - ugryś też potrafie, hoć ze mnie niespotykanie spokojny suczek. Pozdro
Wasz Rycho

Posted

No to się rozpisał Rysiaczek. Przez tyle lat nic, nawet w Wigilię- cisza. Tylko suczki, skubanie trawy, kąpiele jakieś.
To znaczy, że utrzymywanie tego wątku przy życiu ma jakiś sens:multi:

A banerek utrzymam i nie tylko ze strachu;)

Posted

[quote name='Zmysł']No to się rozpisał Rysiaczek. Przez tyle lat nic, nawet w Wigilię- cisza. Tylko suczki, skubanie trawy, kąpiele jakieś.
To znaczy, że utrzymywanie tego wątku przy życiu ma jakiś sens:multi:

A banerek utrzymam i nie tylko ze strachu;)[/quote]

hłopie! ja nie taki znuf wyszczekany; nie było o czym gadać; bo wszystko w normie jest; dopiero jak mie hcieliscie z tego bannerka wykurzyć tom sie nieco wpieklil; a morze bys tak pszyjehał do nas czasem? rzadem facet to mnie nie odwiedza tylko same ciotki; a baby jak baby - sam wiesz; czołem ,
Ricadro de Emir von Conndelrudy:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

[quote name='emir']hłopie! ja nie taki znuf wyszczekany; nie było o czym gadać; bo wszystko w normie jest; dopiero jak mie hcieliscie z tego bannerka wykurzyć tom sie nieco wpieklil; a morze bys tak pszyjehał do nas czasem? rzadem facet to mnie nie odwiedza tylko same ciotki; a baby jak baby - sam wiesz; czołem ,
Ricadro de Emir von Conndelrudy:Dog_run::Dog_run::Dog_run:[/quote]

kto hciał wykużyć?

pewnie wpadnę kiedyś, ale słyszałem, że ty niegościnny

Posted

[quote name='Zmysł']kto hciał wykużyć?

pewnie wpadnę kiedyś, ale słyszałem, że ty niegościnny[/quote]

zalerzy dla kogo; dla swojego to czym miska bogata i czym buda stoi; daj znać kiedy cie pszywieje to zostawie ci cóś w misce ( tylko bede musiał siedzieć i warczeć, bo ciotki 2 x P som rzarte i holernie wścibskie do mojej michy
RYś

Posted

[quote name='Zmysł']Dobrze Rysieńku!

PS. Musisz trochę zwrócić uwagę na ortografię- pisze się "fścibskie".[/quote]
a czyta sie holery !
Rycho