tomcug Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Rysiu, u ciebie jak zwykle, ale ciotka chociaż cię odwiedzi przed snem. Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Fajny facet z ciebie - nikt tego nie widzi? Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Rysiu, wypoczywaj i zbieraj siły na następny dzień. Quote
tomcug Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Rysiu, wstawaj śpiochu i zabieraj się za szperanie po terenie. :lol: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rysiu, zaraz pewnie Zmysł do ciebie też wpadnie. :p Quote
Ania W Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Ja postaram się wpaść wkrótce "niewirtualnie" ;) Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Ania W']Ja postaram się wpaść wkrótce "niewirtualnie" ;)[/quote] może nie będzie skubał trawy wtedy? Quote
Ania W Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 a niech je na zdrowie! Jak ma takie zapotrzebowanie to może skubać ;) Quote
emir Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hallo - to ja Wasz Rycho - cóż, dzięki za pamienć; ja ma tu pełne łapy roboty - sami rozumiecie 3 dziewczyny na kwaterze ( karzda inna) rzarcie gratis,; slonko swieci; kohają mnie tu i wyszaleć też dają - lubie pogonić te idiotki Piggy i Peggy oraz ew. co się jeszcze nawinie; dobrze jest też podrarznic kaukaza - jest za siatką i g... mi może zrobić; ale się piekli - głupek! Zomb mi rzaden ostatnio nie wypad. Ciotki tesz przyłarzom rurzne po dwie, albo więcej - jest ok. Ostatnio mnie tarmosiły " z miłości' - dobra - niech majom .Dałem sobie cyknąć foty - cieszyły się. Zmysł- nie wywalaj mnie z bannerka - ugryś też potrafie, hoć ze mnie niespotykanie spokojny suczek. Pozdro Wasz Rycho Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No to się rozpisał Rysiaczek. Przez tyle lat nic, nawet w Wigilię- cisza. Tylko suczki, skubanie trawy, kąpiele jakieś. To znaczy, że utrzymywanie tego wątku przy życiu ma jakiś sens:multi: A banerek utrzymam i nie tylko ze strachu;) Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No i jaki "wyszczekany" się okazał... :multi: Quote
emir Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł']No to się rozpisał Rysiaczek. Przez tyle lat nic, nawet w Wigilię- cisza. Tylko suczki, skubanie trawy, kąpiele jakieś. To znaczy, że utrzymywanie tego wątku przy życiu ma jakiś sens:multi: A banerek utrzymam i nie tylko ze strachu;)[/quote] hłopie! ja nie taki znuf wyszczekany; nie było o czym gadać; bo wszystko w normie jest; dopiero jak mie hcieliscie z tego bannerka wykurzyć tom sie nieco wpieklil; a morze bys tak pszyjehał do nas czasem? rzadem facet to mnie nie odwiedza tylko same ciotki; a baby jak baby - sam wiesz; czołem , Ricadro de Emir von Conndelrudy:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='emir']hłopie! ja nie taki znuf wyszczekany; nie było o czym gadać; bo wszystko w normie jest; dopiero jak mie hcieliscie z tego bannerka wykurzyć tom sie nieco wpieklil; a morze bys tak pszyjehał do nas czasem? rzadem facet to mnie nie odwiedza tylko same ciotki; a baby jak baby - sam wiesz; czołem , Ricadro de Emir von Conndelrudy:Dog_run::Dog_run::Dog_run:[/quote] kto hciał wykużyć? pewnie wpadnę kiedyś, ale słyszałem, że ty niegościnny Quote
emir Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł']kto hciał wykużyć? pewnie wpadnę kiedyś, ale słyszałem, że ty niegościnny[/quote] zalerzy dla kogo; dla swojego to czym miska bogata i czym buda stoi; daj znać kiedy cie pszywieje to zostawie ci cóś w misce ( tylko bede musiał siedzieć i warczeć, bo ciotki 2 x P som rzarte i holernie wścibskie do mojej michy RYś Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dobrze Rysieńku! PS. Musisz trochę zwrócić uwagę na ortografię- pisze się "fścibskie". Quote
emir Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł']Dobrze Rysieńku! PS. Musisz trochę zwrócić uwagę na ortografię- pisze się "fścibskie".[/quote] a czyta sie holery ! Rycho Quote
Recommended Posts