Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania W']Tomcug dzięki wielkie... tylko jest jeden problem...
Rysiek ma ok 8 -10 lat :(
Niestety nie pomyślałam o zaktualizowaniu pierwszego postu. ja mu dawałam w Węgrowie 4 lata bez oglądania zębów(wrażenie ogólne i żywotność) ale w emirze okazało się, że zęby są w złym stanie. On pod względem temperamentu jest młodzikiem..ale lata swoje ma...[/quote]

Już zaktualizowałam - to ważna informacja. Niektóre ogłoszenia dają się edytować, inne trzeba usuwa i umieszczać od nowa, ale już powinno być w porządku. ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki i przepraszam :)
przy najbliższej okazji zmienię pierwszy post...
Niestety właśnie jego wiek powoduje mój umiarkowany optymizm jeżeli chodzi o skuteczność poszukiwania mu domu :(

Posted

[quote name='Ania W']dzięki i przepraszam :)
przy najbliższej okazji zmienię pierwszy post...
Niestety właśnie jego wiek powoduje mój umiarkowany optymizm jeżeli chodzi o skuteczność poszukiwania mu domu :([/quote]

Aniu, nie rób sobie wyrzutów, pomyłki się zdarzają. Ja również nie jestem zbytnią optymistką, jeśli chodzi o adopcję Ryska, chociaż wiem, ze są osoby, które chętnie adoptują staruszki. Problem w tym, że ostatnio to w ogóle żadnych psiaków nie ubywa - młody, stary, duży, mały, żaden nie ma wzięcia. :shake: Bardzo nieciekawie to wygląda. :-(

Posted

[quote name='tomcug'] Problem w tym, że ostatnio to w ogóle żadnych psiaków nie ubywa - młody, stary, duży, mały, żaden nie ma wzięcia. :shake: Bardzo nieciekawie to wygląda. :-([/QUOTE]

No ja niestety zauważyłam pewien zastój w adopcjach. Wprawdzie z emira poszło ostatnio kilka psów, ale bywało lepiej , poza tym przedtem długo byłą cisza w tej sprawie.Ale cieszy mnie ogromnie, że dom znalazła np. Vera, młoda,ale bardzo lekliwa sunia. Nie wierzyłam, że się ktos na nią zdecyduje.
No i jest jeszcze druga strona medalu...kilka psów poszło ale pewnie zaraz ich miejsca się zapełniły :shake:

Posted

doczytałam że Rysio to staruszek i aż się cofnęłam do początku żeby zobaczyć ileż ten staruszek ma lat
8-10 to niemało ale miałam kiedyś foxteriera, dożył 16 lat, więc chyba przed terierowatym Ryskiem jeszcze lata życia :)
czy on ma jakieś ogłoszenia poza stroną Emira?