handzia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) [quote name='diana79']to jest wpłata od Moniki Jakubowskiej z fb dla Borysa i dla Misia po połowie to jest kilka miesięcznych deklaracji zaległych chyba? Tak, ja byłam w szoku przez chwilę ;) Zaraz podzielę :) Już mam przeliczone :) Dla Boryska jest 163,50 zł :) DORA, już od razu robię przelew :) Edited October 1, 2012 by handzia Quote
diana79 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='DORA1020']_Aga_ zgodzila sie zrobic wizyte,niestety ma zapchana skrzynke,a ja nie wiem czy bede jeszcze dzisiaj na dogo[/QUOTE] udało się przekazać adres? ja już mam odetkaną ;) Quote
DORA1020 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Diana,wyslalam Ci namiary na DS Boryska,komputer odmawia mi dzisiaj posluszenstwa,kilka godzin juz siedze zanim cokolwiek napisze. Quote
Becia Lublin Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ja też mam namiary na DS ... jeśli ktoś potrzebuje podam na PW :) Quote
diana79 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='DORA1020']Diana,wyslalam Ci namiary na DS Boryska,komputer odmawia mi dzisiaj posluszenstwa,kilka godzin juz siedze zanim cokolwiek napisze.[/QUOTE] tak dzięki przekazałam je _Aga_ :) Quote
Becia Lublin Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='diana79']tak dzięki przekazałam je _Aga_ :)[/QUOTE] czekamy na wieści :) Quote
diana79 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 pójdzie koleżanka Agi bo sama jest chora jutro lub w piątek :) Quote
Becia Lublin Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 czy wiadomo już coś na temat wizyty dla Borysa ? czas ucieka ... Quote
DORA1020 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Becia Lublin']czy wiadomo już coś na temat wizyty dla Borysa ? czas ucieka ...[/QUOTE] Tez o tym mysle,Borys tak dlugo czekal na dom....I DS tez czeka na jakis sygnal.... Doszlo 200zl dla Boryska.Wielkie dzieki:) Dziekuje Monice J za pomoc:):) Quote
diana79 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 wczoraj miała być wizyta ale wyszla jakaś nagła interwencja, ma być dziś i wieczorem _AGA_ da znać :) Quote
diana79 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 mam dobre wieści z wizyty cytuję: hej koleżanka była, ludzie bardzo fajni, młodzi, zdają sobie sprawę z początkowych trudności, wiedzą, że pies może sikać, demolować, są na to przygotowani. Pan ma chyba jakąś firmę, więc na początku jest w stanie do psiaka nawet co godzinę zaglądać, może ewentualnie na kilka dni wziąść wolne. Mają dość duże mieszkanie, dwa duże pokoje, jakiś ogródek jest koło domu (to jest jakaś kamienica, stare budownictwo). Wywarli bardzo pozytywne wrażenie :smile: Jednak z doświadczenia wiemy, że i tak później wszystko wychodzi w praniu.. Na tą chwilę koleżanka nie widzi przeciwskazań do adopcji.. to jak teraz szukamy transportu dla Borysa? Quote
DORA1020 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Wielkie dzieki za wizyte PA dla Borysa:) Quote
diana79 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ktoś z fb może w tygodniu podrzucić Borysa z Krakowa do Tarnowa tylko ktoś msialby go przywieźć do Krakowa Quote
DORA1020 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='diana79']ktoś z fb może w tygodniu podrzucić Borysa z Krakowa do Tarnowa tylko ktoś msialby go przywieźć do Krakowa[/QUOTE] Tylko kto? Quote
diana79 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 do Krakowa nie ma sensu bo i tak trzeba przez Tarnów jechać ;) ze Szczebrzeszyna do Tarnowa jest tylko 200km może Państwo sami by moli po niego przyjechać? lub spotkać się w połowie drogi? i czy ewentualnie dorzucą się do transportu? na transportowym na dogo dałam zapytanie i Becia na FB Quote
diana79 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 haloooooooooooo sama jestem na wątku????????? [h=5]Borys już w sobotę może pojechać do swojego domu ale potrzebujemy 300zł na transport, bardzo prosze o choćby 5zł wpłaty razem damy radę!!![/h]Becia Lublin może go zawieźć już w sobotę ale jak nie uzbieramy kasy na paliwo to nic z tego nie bęzie, Państwo też się coś dołożą ale nie wiem ile na razie jest 30zł z FB od Jalanty R. i 20 Euro od Moniki J. kto może dołożyć choć po 5, 10zł???? Quote
Becia Lublin Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='diana79']haloooooooooooo sama jestem na wątku????????? Borys już w sobotę może pojechać do swojego domu ale potrzebujemy 300zł na transport, bardzo prosze o choćby 5zł wpłaty razem damy radę!!! Becia Lublin może go zawieźć już w sobotę ale jak nie uzbieramy kasy na paliwo to nic z tego nie bęzie, Państwo też się coś dołożą ale nie wiem ile na razie jest 30zł z FB od Jalanty R. i 20 Euro od Moniki J. kto może dołożyć choć po 5, 10zł???? nie jesteś sama :) wierzę że uzbieramy i zawiozę Boryska do domku :) Quote
diana79 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Becia Lublin napisał(a):nie jesteś sama :) wierzę że uzbieramy i zawiozę Boryska do domku :) Becia dziękuję Ci za to że JESTEŚ! za kontakt z DS Borysa i za to że możesz go zawieźć :loveu::multi: kolejny raz jesteś niezawodna :Rose::Rose::Rose: musimy tylko uzbierać na paliwo, jak dobrze liczę to jest już deklaracji na połowę więc musi się udać! Quote
diana79 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Monika Jakubowska z fb przeleje 20 euro na transport dla Borysa do ds przez PayPal jak ostatnio wplacila deklracje Handzia jak dojdą do Ciebie to bedę Cię prosić o przelanie tych pieniędzy na konto Becia_Lublin ok? Quote
Becia Lublin Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [h=5]na transport dostałam już: Jola R 30 zł adegawenka 20 zł, Lidia W 10 zł, Anastazja B 10 zł dziękuję baaaaardzo :)[/h] Quote
handzia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 diana79 napisał(a):Monika Jakubowska z fb przeleje 20 euro na transport dla Borysa do ds przez PayPal jak ostatnio wplacila deklracje Handzia jak dojdą do Ciebie to bedę Cię prosić o przelanie tych pieniędzy na konto Becia_Lublin ok? Oczywiście :) Quote
Becia Lublin Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 cytuję z FB [h=5]Magdalena Kurowska [/h][h=5]Witamy :) To my mamy to szczęście, że Borys z nami zamieszka. Trafiliśmy na niego przypadkiem. Szukając pieska do adopcji ograniczyliśmy się tylko do naszego regionu, taniej i mniej męczące dla pieska. Borys miał wpisany Kraków, więc nawet mieliśmy sami po niego pojechać. Jak się dowiedzieliśmy, że jest w Szczebrzeszynie, to stwierdziliśmy, że za daleko. Tylko niestety było już dla nas za późno, bo psiak skradł nam serce. Także bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc. Pani Beacie za przywiezienie go do domku. I trzymajcie kciuki, żeby nas polubił :)[/h] Quote
Recommended Posts