Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu się łezka w oku kręci..ze szczęścia..

Ale Koan z Wami jest szczęśliwy, rewelacyjnie..
Opłacało Mu się czekać na Was..:multi:

Strasznie się cieszę z tej adopcji, Koanek jest bardzo bliski mojemu sercu..

:loveu:Super i DZIĘKUJĘ!:loveu:

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To raczej my powinniśmy dziękować :D - to jest pies...
Nie wiem, czy to naturalne zachowanie u psa, ale dla Koana nie ma lepszej zabawki od pluszaków :crazyeye: Ostatnio porwał jednego takiego z Kai łóżka i łaził z nim w zębach pół dnia, a potem nie chciał oddać - zresztą to nie był pierwszy :D
Dlatego dzisiaj mama przywiozła z piwnicy starego domu cały wór naszych starych misiaków. Ja tego nie widziąłam, ale podobno miał niezłą uciechę. Brał jednego misia, ponosił w zębach, potargał, rzucił sobie na legowisko i brał kolejnego... :roll: mam fotki, to jak zgram to rzucę...
No i będą jeszcze fotki jak jest z kolegą Boryskiem na spacerku :evil_lol:, ale to muszę wziąść od koleżanki, bo ona robiła...
No, to na razie tyle

Posted

Koan zeżarł dzisiaj nasz obiad tuż po swoim:angryy: Wystarczyła chwila nieuwagi i poczęstował się z blatu kuchennego (mięso było daleko odsunięte, ale wyraźnie mu to nie przeszkodziło) kilogramem upieczonej łopatki. Mam nadzieję, że przynajmniej mu nie zaszkodzi, chwilę wcześniej jadł własny posiłek, więc dostał wcześniej amylan... Swój obiad je dłużej niż nasz:razz:

Posted

donoszę, że Koan czuje się wyśmienicie, kolację zjadł z apetytem, z czego wnoszę, że mięsko mu nie zaszkodziło. Biega, skacze dzisiaj, wyraźnie ucieszony śniegiem. Tarzał się w nim na każdym spacerze, ale jakoś dziwnie szybko chciał wracać do domu (zwłaszcza w południe, w czasie zadymki :))

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
A w ogóle to ja się buntuje! Jak to tak, że Koan nadal szuka swojego przyjaciela (w tytule)??? Rozumiem, że na stronie moga być drobne opóźnienia, bo to nic nowego ;), ale żeby tu... :angryy:

Ja też próbowałam pisać do Asi M., ale ma skrzynkę zapchaną... :roll:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Uprzejmie melduję, że Koan, mimo naszych obaw, co do tego sposobu spacerowania jest już spuszczany ze smyszy :multi: Jest bardzo grzeczniutki, przychodzi na zawołanie...
Jest też na etapie kojarzenia, że jak usiądze to dostanie ciasteczko :p Zobaczymy, czy zacznie kojarzyć, że jak usiądzie na "siad" to dostanie ciasteczko :razz: Ale zobaczycie, jeszcze trochę, a Koanisko dojdzie do wniosku, że siadanie "na siad" jest bardzo fajne i lubi to robić :p
Rozważam założenie galerii Koankowi na dogo - wtedy tam bym mogła to wszystko wrzucać, a nie tutaj (i nie musiałabyjm się denerwować, że "Koan szuka przyjaciela na całe życie" :lol:)
Ale nie wiem, kto by tam zaglądał :roll: