Ana_Zbyska Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Znowu się łezka w oku kręci..ze szczęścia.. Ale Koan z Wami jest szczęśliwy, rewelacyjnie.. Opłacało Mu się czekać na Was..:multi: Strasznie się cieszę z tej adopcji, Koanek jest bardzo bliski mojemu sercu.. :loveu:Super i DZIĘKUJĘ!:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To raczej my powinniśmy dziękować :D - to jest pies... Nie wiem, czy to naturalne zachowanie u psa, ale dla Koana nie ma lepszej zabawki od pluszaków :crazyeye: Ostatnio porwał jednego takiego z Kai łóżka i łaził z nim w zębach pół dnia, a potem nie chciał oddać - zresztą to nie był pierwszy :D Dlatego dzisiaj mama przywiozła z piwnicy starego domu cały wór naszych starych misiaków. Ja tego nie widziąłam, ale podobno miał niezłą uciechę. Brał jednego misia, ponosił w zębach, potargał, rzucił sobie na legowisko i brał kolejnego... :roll: mam fotki, to jak zgram to rzucę... No i będą jeszcze fotki jak jest z kolegą Boryskiem na spacerku :evil_lol:, ale to muszę wziąść od koleżanki, bo ona robiła... No, to na razie tyle Quote
Ana_Zbyska Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Boryska też muszę odwiedzić..:loveu: On też był mi bardzo bliski..Tyle przeszedł ten staruszek.. Jak dobrze, że i Jemu się udało. Miziaki i buziaki dla Koana i Boryska!:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No, idziemy jutro w czwórkę (ja, Kamila, Borysek i ma się rozumieć Koan) na taki dłuższy spacerek, a potem do schroniska :) Ale już bez Koanka. Quote
5dkm Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Koan zeżarł dzisiaj nasz obiad tuż po swoim:angryy: Wystarczyła chwila nieuwagi i poczęstował się z blatu kuchennego (mięso było daleko odsunięte, ale wyraźnie mu to nie przeszkodziło) kilogramem upieczonej łopatki. Mam nadzieję, że przynajmniej mu nie zaszkodzi, chwilę wcześniej jadł własny posiłek, więc dostał wcześniej amylan... Swój obiad je dłużej niż nasz:razz: Quote
5dkm Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 donoszę, że Koan czuje się wyśmienicie, kolację zjadł z apetytem, z czego wnoszę, że mięsko mu nie zaszkodziło. Biega, skacze dzisiaj, wyraźnie ucieszony śniegiem. Tarzał się w nim na każdym spacerze, ale jakoś dziwnie szybko chciał wracać do domu (zwłaszcza w południe, w czasie zadymki :)) Quote
San_(jagodowa:) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Koan złodziej, hmmm,ciekawe, gdzie się tego nauczył...:siara: :eviltong: Quote
5dkm Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :hmmmm:wolałabym, żeby mi ukradł parówki...:hmmmm: z lodówki chyba trudniej Quote
Sally (od Koanka) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Na początku??? A potem przestał??? Bo Koan jakby coraz bardziej :D Quote
szachrajka14 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jeżeli chodzi o pluszaki to mój też tak na początku miał ale on to sie niczym innym nie bawił, a jeżeli chodzi o jedzenie to mój na szczęście nie wchodzi do kuchni Quote
Macho Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sally (od Koanka) napisał(a):A w ogóle to ja się buntuje! Jak to tak, że Koan nadal szuka swojego przyjaciela (w tytule)??? Rozumiem, że na stronie moga być drobne opóźnienia, bo to nic nowego ;), ale żeby tu... :angryy: Ja też próbowałam pisać do Asi M., ale ma skrzynkę zapchaną... :roll: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Koan przypomina o sobie... :) Mojego brata po tym plecy bolały :) A kotom się podobało :) [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6b51c094b6aa212.html]IMG_0037.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj Quote
San_(jagodowa:) Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie dziwię się, że kotom się podobało, niezła miejscówka :D Quote
Sally (od Koanka) Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Chciałam wam dodać zdjęcia, ale się nie da - ani linków, ani samych zdjęć :angryy: Jak tylko mi się uda, to będą kolejne (po zdjęciach z koteckami :) Quote
Sally (od Koanka) Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 IMG_0034.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0033.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0029.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0028.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Sally (od Koanka) Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A to moje ulubione: IMG_0031.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl A tu zawstydzony ;) IMG_0030.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Luulka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Warto czasami długo czekać na taki cudowny dom;) Koan jest taki szczesliwy i taki...biały. Pozdrowiewnia dla psiaka i jego ludzi. Jestescie wspaniali. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Koan jest w pluszakowym raju! :lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A no, żebyś wiedziała :) A ostatnio Koan chciał pocałować Migunie :loveu: Już wuystawił ten swój zęzor żeby nim machnąć jej po pyszczku, ale ona mu fuknęła w nos :) Quote
szachrajka14 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 nie dziw sie ja bym sie też na jej miejscu bała że to coś dużego zwane Koanem chce mnie teraz zjeść Bardzo sie ciesze że Koan jest taki szczęśliwy Quote
Ana_Zbyska Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Mój Laurenty czasem też chce pocałować, czyt. złapać za głowę jakiegoś kota:evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 �wi�ta1.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl �wi�ta2.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl �wi�ta3.JPG | sarewa1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Sally (od Koanka) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Uprzejmie melduję, że Koan, mimo naszych obaw, co do tego sposobu spacerowania jest już spuszczany ze smyszy :multi: Jest bardzo grzeczniutki, przychodzi na zawołanie... Jest też na etapie kojarzenia, że jak usiądze to dostanie ciasteczko :p Zobaczymy, czy zacznie kojarzyć, że jak usiądzie na "siad" to dostanie ciasteczko :razz: Ale zobaczycie, jeszcze trochę, a Koanisko dojdzie do wniosku, że siadanie "na siad" jest bardzo fajne i lubi to robić :p Rozważam założenie galerii Koankowi na dogo - wtedy tam bym mogła to wszystko wrzucać, a nie tutaj (i nie musiałabyjm się denerwować, że "Koan szuka przyjaciela na całe życie" :lol:) Ale nie wiem, kto by tam zaglądał :roll: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jak podasz linka, to będę zaglądać ;) Quote
Recommended Posts