Ana_Zbyska Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Koana za jakies 2-4 tyg czeka operacja:-( Koan w tej lewej tylnej łapie ma dość duży zanik mięśni, poza tym mocno zwyrodniałe stawy.. Czeka Go bardzo podobna operacja, którą miała mieć Nasza Bellunia.. Ehhh....same złe wiadomości..:-(:-(:-( Quote
Tina:) Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ojej! jakie wiesci... ale bedzie dobrze! Domku szukamy! Quote
Ana_Zbyska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Koan ma w czwartek operację, trzymajmy mocnko kciuki!!!!!!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ana_Zbyska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Koan pojechał na operację, trzymamy dalej!!!! Quote
Ana_Zbyska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Operacja przebiegła bardzo dobrze, sam Koan też się czuje dobrze. Na razie musi mieć ograniczony ruch do minimun, ale dzisiaj już chodził po kuchni, tzn tam za przegródką (wolontariusze wiedzą;) ) Wszytsko jest na dobrej drodze!:) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Skoro Koan nie może biegać to ja go zanoszę na pierwszą :evil_lol: Quote
Macho Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Koanek tak by chciał pobiegać...nerwicy dostaje jak ma siedzieć tyle czasu z minimalną ilością ruchu... :roll: Quote
Ana_Zbyska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kurdę, przychodzę dzisiaj, wyszłam z Koankiem na spacer, wróciłam i zaprowadziłam do kuchni. Otworzę Mu tę mniejszą część okna, żeby trochę świeżego powietrza dostał-myślę. Nagle słyszę jak psy zaczęły strasznie szczekać, wychodzę z laminatu, a Koan jak perszing biegnie po CK:lol: ale łobuz-uciekł po zamrażarce-OKNEM:eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No proszę! Kto by się spodziewał?! :lol: Quote
Recommended Posts