anielica Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Napisałam na pw do wiosny. Tylko ona jest na mapie i oferuje wizyty. Może ktoś jeszcze dojrzy nasz apel. Dobcia do góry!!! Quote
anielica Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Na kontrolę pojechać zgodziła się wiosna :loveu: Czekam więc jutro na potwierdzenie od pani, że jest nadal zainteresowana i wprowadzamy słowo w czyn. Proszę o kciuki - oby Cora święta spędziła już w nowym domu :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
tomcug Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja cały czas śledzę i mooooocno trzymam za Corę :kciuki: Quote
anielica Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 No wszystko jest na dobrej drodze. Pani ma jeszcze porozmawiać z mężem i podjąć ostateczną decyzję, do jutra. Jeżeli będzie na tak, to myślę, że Corunia już w sobotę będzie w Nowym Domku :p Quote
aisaK Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jak coś bedzie wiadomo, zaraz pisz....czekam niecierpliwie...Corunia- może bedziesz szczęsliwa, już niedługo... Quote
anielica Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 No i już wiadomo! Corunia jedzie do domu w sobotę w południe :multi: Przyjeżdża po nią nowa Pani z synem, będzie zapoznanie, obgadanie ważnych spraw (sterylka), i Cora zostanie Ślązaczką :loveu: Jedyne zmartwienie Państwa to reakcja na sukę starego psa. rezydenta. On nie jest agresywny do suk, czasami do psów, no ale jest spory i obawy są. Ale Pani ma kontakt z treserem jakby co, podam jej jeszcze namiary na dogo, poproszę o relacje, a jak coś będzie trzeba, to pomożemy. Corunia będzie miała doooomek :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jedyne zmartwienie Państwa to reakcja na sukę starego psa. rezydenta. On nie jest agresywny do suk, czasami do psów, no ale jest spory i obawy są. Ale Pani ma kontakt z treserem jakby co, podam jej jeszcze namiary na dogo, poproszę o relacje, a jak coś będzie trzeba, to pomożemy. Na pewno wszystko sie ulozy! Trzeba tylko dac piesom czas na dogadanie sie. Quote
Masza4 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 anielica napisał(a):Corunia będzie miała doooomek :Cool!: :Cool!: :Cool!: To wspaniale! :multi: Mam nadzieję, że zdąże zobaczyć Corę :) Quote
Tiger Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dziś Corunia była na spacerku , ale niestety nie spuszczałam jej ze smyczy, żeby nie raniła sobie tych nadwyrężonych opuszków (opuszek???) na łapkach..... Jest naprawe urocza i kochana ........ Wieczorem , gdy przywizłam do hotelu Czupurkę i wprowdziłam ją , Cora mało nie wyskoczyła ze swojego boksu , taka była radośc .......... A ja ................wyszłam .....Chyba ją zawiodłam bardzo ....Nie rozumiała co się stało - Przyszła ciocia i nie zabrała na spacerek.......:-( Zobaczymy jak jutro Cora dogada się na spacerze z Czupurą i odwrotnie .....Będę wyprowadzać je obie........oczywiście z pomocą mojej córki Kasi........:lol: A w sobotę pożegnamy się już z Corą .......... Będziemy tęsknić ....I nie zapomnimy ....... Quote
anielica Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ja już tęsknię :-( Masza, przyjdź koniecznie w sobotę ok. południa, jak będziesz miała autko. Naprawdę warto ją poznać :cool3: Quote
Kitty Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Będę płakać. Będę tęsknić! Cieszę się, żę Corusia ma juz domek ale będzie mi jej brakowało To taki wspaniały pies i mam nadzieje że dostała wspaniały domek(tak się właśnie zapowiada ). Może wiecie czy Cora będzie miała nowe imionko? Dzisiaj, nasza gwiazda przeżyje kompanie. (może nawet pierwsze w swoim życiu... sądząc po zapachu... ) O spacerku i o kontaktach opowie wam Tiger. Cora trzymam kciuki (NARESZCIE!!!) Quote
Tiger Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Kitty']Będę płakać. Będę tęsknić! Cieszę się, żę Corusia ma juz domek ale będzie mi jej brakowało To taki wspaniały pies i mam nadzieje że dostała wspaniały domek(tak się właśnie zapowiada ). Może wiecie czy Cora będzie miała nowe imionko? Dzisiaj, nasza gwiazda przeżyje kompanie. (może nawet pierwsze w swoim życiu... sądząc po zapachu... ) O spacerku i o kontaktach opowie wam Tiger. Cora trzymam kciuki (NARESZCIE!!!) Ej! A dlaczego moje własne , rodzone to pisze o mnie jak o obcej i to w dodatku w 3 osobie?:placz: Za kompanie to zaraz będzie karne dyktando....:evil_lol: I informuję Cię młoda damo , że nie wiemy czy Cora będzie miała zmienione imię , ......Jak tylko się dowiem to niezwłocznie Cię poinformuję ..TU - na forum...........:razz: A dlaczego to ja mam pisać coś na temat spacerku dzisiejszego z Corą , kiedy to właśnie Kitty z nią dziś spacerowała? Ja poszłam w drugą stronę z Czupurką .......bo Czupurka chyba z zazdrości nie chciała spacerować razem.......... Quote
Masza4 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Postaram się być ok. 12 :) Przeczytajcie post w wątku Czupury! Quote
Tiger Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czekam jak na szpilkach na telefon od państwa....... Powinni być w Lublinie ok. 11.30......... Mają dzwonić , a tu cisza....... Mam nadzieję , że wszystko jest OK Cora zostałą wczoraj wykąpana w hoteliku i czeka pachnąca na swoje nowe życie ..........:loveu: A ja chyba jajko zniosę ...... Quote
anielica Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Cora w drodze do domku! Tiger ma zdjęcia z pożegnania. To będzie naprawdę dobry domek :loveu: Quote
Kitty Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Corusia pewnie teraz biega po ogrodzie i bawi się z nowymi właścicielami...;) Dziękuje w jej imieniu wszystkim cioteczkom za to, że trzymały kciuki :p Wszyscy się teraz pewnie cieszymy :multi: Coruniu zawsze Cię będziemy kochać!!!!! Zawsze, zawsze zawsze!!!!! Quote
anielica Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Cora już w domu :multi: Podróż przebiegła spokojnie, Corunia cały czas spała. Z psiakiem rezydentem bardzo się polubiły :loveu: Jej się nie da nie kochać! Hurrra!!! :Cool!: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Tiger Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jakże się cieszę .........:lol: :multi: :multi: :multi: Cora to cudowna sunia , wymaga tylko ułożenia...... To wspaniale , że rezydent - senior tak ciepło przyjął tę nieokiełznaną i baaaardzo zwariowaną młodą damę .....:lol: Coruniu , będziesz bardzo szczęśliwa!!! Szkoda tylko , że tak daleko od nas.........:-( Quote
dzodzo Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 super! super!brawo! trzymalam za nia kciuki i pomogło! Quote
tomcug Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :laola::cunao: :cunao: Niech Corusia śmiga wesoło w nowym domku :Dog_run: Quote
anielica Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Cora jedzie do domu :p I już w nowym domu :loveu: Quote
Masza4 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ale ona miny robi :cool3: Cudowna jest! Dobrze, że domek się znalazł. Szkoda, żeby taka sarenka siedziała w hotelowym boksie. Dużo szczęścia Coruniu!!!! :loveu: Quote
Recommended Posts