Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na kontrolę pojechać zgodziła się wiosna :loveu:
Czekam więc jutro na potwierdzenie od pani, że jest nadal zainteresowana i wprowadzamy słowo w czyn.
Proszę o kciuki - oby Cora święta spędziła już w nowym domu :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

No wszystko jest na dobrej drodze. Pani ma jeszcze porozmawiać z mężem i podjąć ostateczną decyzję, do jutra. Jeżeli będzie na tak, to myślę, że Corunia już w sobotę będzie w Nowym Domku :p

Posted

No i już wiadomo! Corunia jedzie do domu w sobotę w południe :multi:
Przyjeżdża po nią nowa Pani z synem, będzie zapoznanie, obgadanie ważnych spraw (sterylka), i Cora zostanie Ślązaczką :loveu:

Jedyne zmartwienie Państwa to reakcja na sukę starego psa. rezydenta.
On nie jest agresywny do suk, czasami do psów, no ale jest spory i obawy są. Ale Pani ma kontakt z treserem jakby co, podam jej jeszcze namiary na dogo, poproszę o relacje, a jak coś będzie trzeba, to pomożemy.

Corunia będzie miała doooomek :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Jedyne zmartwienie Państwa to reakcja na sukę starego psa. rezydenta.
On nie jest agresywny do suk, czasami do psów, no ale jest spory i obawy są. Ale Pani ma kontakt z treserem jakby co, podam jej jeszcze namiary na dogo, poproszę o relacje, a jak coś będzie trzeba, to pomożemy.

Na pewno wszystko sie ulozy! Trzeba tylko dac piesom czas na dogadanie sie.

Posted

Dziś Corunia była na spacerku , ale niestety nie spuszczałam jej ze smyczy, żeby nie raniła sobie tych nadwyrężonych opuszków (opuszek???) na łapkach.....

Jest naprawe urocza i kochana ........

Wieczorem , gdy przywizłam do hotelu Czupurkę i wprowdziłam ją , Cora mało nie wyskoczyła ze swojego boksu , taka była radośc ..........
A ja ................wyszłam .....Chyba ją zawiodłam bardzo ....Nie rozumiała co się stało - Przyszła ciocia i nie zabrała na spacerek.......:-(

Zobaczymy jak jutro Cora dogada się na spacerze z Czupurą i odwrotnie .....Będę wyprowadzać je obie........oczywiście z pomocą mojej córki Kasi........:lol:

A w sobotę pożegnamy się już z Corą ..........

Będziemy tęsknić ....I nie zapomnimy .......

Posted

Będę płakać.
Będę tęsknić!
Cieszę się, żę Corusia ma juz domek ale będzie mi jej brakowało
To taki wspaniały pies i mam nadzieje że dostała wspaniały domek(tak się właśnie zapowiada ).
Może wiecie czy Cora będzie miała nowe imionko?

Dzisiaj, nasza gwiazda przeżyje kompanie. (może nawet pierwsze w swoim życiu... sądząc po zapachu... )
O spacerku i o kontaktach opowie wam Tiger.
Cora trzymam kciuki
(NARESZCIE!!!)

Posted

[quote name='Kitty']Będę płakać.
Będę tęsknić!
Cieszę się, żę Corusia ma juz domek ale będzie mi jej brakowało
To taki wspaniały pies i mam nadzieje że dostała wspaniały domek(tak się właśnie zapowiada ).
Może wiecie czy Cora będzie miała nowe imionko?

Dzisiaj, nasza gwiazda przeżyje kompanie. (może nawet pierwsze w swoim życiu... sądząc po zapachu... )
O spacerku i o kontaktach opowie wam Tiger.
Cora trzymam kciuki
(NARESZCIE!!!)

Ej!
A dlaczego moje własne , rodzone to pisze o mnie jak o obcej i to w dodatku w 3 osobie?:placz:

Za kompanie to zaraz będzie karne dyktando....:evil_lol:

I informuję Cię młoda damo , że nie wiemy czy Cora będzie miała zmienione imię , ......Jak tylko się dowiem to niezwłocznie Cię poinformuję ..TU - na forum...........:razz:

A dlaczego to ja mam pisać coś na temat spacerku dzisiejszego z Corą , kiedy to właśnie Kitty z nią dziś spacerowała?
Ja poszłam w drugą stronę z Czupurką .......bo Czupurka chyba z zazdrości nie chciała spacerować razem..........

Posted

Czekam jak na szpilkach na telefon od państwa.......

Powinni być w Lublinie ok. 11.30.........

Mają dzwonić , a tu cisza.......

Mam nadzieję , że wszystko jest OK

Cora zostałą wczoraj wykąpana w hoteliku i czeka pachnąca na swoje nowe życie ..........:loveu:

A ja chyba jajko zniosę ......

Posted

Corusia pewnie teraz biega po ogrodzie i bawi się z nowymi właścicielami...;)
Dziękuje w jej imieniu wszystkim cioteczkom za to, że trzymały kciuki :p
Wszyscy się teraz pewnie cieszymy :multi:

Coruniu zawsze Cię będziemy kochać!!!!!
Zawsze, zawsze zawsze!!!!!

Posted

Cora już w domu :multi:
Podróż przebiegła spokojnie, Corunia cały czas spała.
Z psiakiem rezydentem bardzo się polubiły :loveu:
Jej się nie da nie kochać!

Hurrra!!! :Cool!: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Jakże się cieszę .........:lol: :multi: :multi: :multi:

Cora to cudowna sunia , wymaga tylko ułożenia......

To wspaniale , że rezydent - senior tak ciepło przyjął tę nieokiełznaną i baaaardzo zwariowaną młodą damę .....:lol:

Coruniu , będziesz bardzo szczęśliwa!!!

Szkoda tylko , że tak daleko od nas.........:-(

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Ale ona miny robi :cool3:

Cudowna jest! Dobrze, że domek się znalazł. Szkoda, żeby taka sarenka siedziała w hotelowym boksie. Dużo szczęścia Coruniu!!!! :loveu: