tomcug Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej, Corusia, co u Ciebie słychać :roll: Nowe zdjątka by się przydały, oj i to bardzo :cool3: Quote
tomcug Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Cora, mam nadzieję że jesteś szczęśliwa i te Święta są dla Ciebie radosne i pogodne. Quote
anielica Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Mail od Pani Haliny, zapytałam ją co u Coruni: Corusia to nasze oczko w głowie jest przekochana wniosła tyle radości, że poprostu nawet trudno to opisać. Nadal jest bardzo spokojnym psiaczkiem nie ma z nią zupełnie żadnych problemów. Jak już wcześniej pisałam sterylizację przeszła z niewielkimi komplikacjami ale na szczęście i dzięki wspaniałemu weterynarzowi wszystko dobrze się skończyło. Zrobiło się Cory trochę więcej bo waży teraz 27 kilogramów trochę jeszcze podrosła. Jest przewspaniała no i teraz została się już sama bo nasz staruszek już odszedł od nas trzy tygodnie temu także ona też bardzo to przeżyła, tęskniła nie chciała jeść ale teraz już wróciło wszystko do normy. Powoli oswoiła się z faktem, że została Panią tego domu. Następnym razem podeślę parę zdjęć naszego pupilka bo dziś piszę z pracy. Pozdrawiamy serdecznie Cora z domownikami. Quote
anielica Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 anielica napisał(a):Nadal jest bardzo spokojnym psiaczkiem (...) Yyyy, a to nowość dla mnie, że tak powiem :-o Bo ja ją nieco inaczej wspominam :evil_lol: Quote
Masza4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :thumbs: Super wiadomości! 27 kilo?! Ja też wspominam ją inaczej-taka chuda glista to była :evil_lol: Quote
tomcug Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Fajnie, że Pani się odezwała, cieszę się, że u Corusi wszystko w porządku.:lol: Quote
tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cora taka fotogeniczna, chętnie obejrzałabym jej nowe foteczki. :cool3: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
anielica Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dla wszystkich co pamiętają Corę - Cora będzie przejazdem w Lublinie w wakacje i p. Halina zaproponowała spotkanie. Jak tylko będę wtedy na miejscu, zobaczę się z nimi :loveu: A tutaj jeszcze zdjątka niepokazane - z ub. lata... Quote
Recommended Posts