Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Mail od Pani Haliny, zapytałam ją co u Coruni:

Corusia to nasze oczko w głowie jest przekochana wniosła tyle radości, że poprostu nawet trudno to opisać. Nadal jest bardzo spokojnym psiaczkiem nie ma z nią zupełnie żadnych problemów. Jak już wcześniej pisałam sterylizację przeszła z niewielkimi komplikacjami ale na szczęście i dzięki wspaniałemu weterynarzowi wszystko dobrze się skończyło. Zrobiło się Cory trochę więcej bo waży teraz 27 kilogramów trochę jeszcze podrosła. Jest przewspaniała no i teraz została się już sama bo nasz staruszek już odszedł od nas trzy tygodnie temu także ona też bardzo to przeżyła, tęskniła nie chciała jeść ale teraz już wróciło wszystko do normy. Powoli oswoiła się z faktem, że została Panią tego domu.
Następnym razem podeślę parę zdjęć naszego pupilka bo dziś piszę z pracy.

Pozdrawiamy serdecznie Cora z domownikami.

Posted

anielica napisał(a):
Nadal jest bardzo spokojnym psiaczkiem (...)

Yyyy, a to nowość dla mnie, że tak powiem :-o
Bo ja ją nieco inaczej wspominam :evil_lol:

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.

• 5 months later...
Posted

Dla wszystkich co pamiętają Corę - Cora będzie przejazdem w Lublinie w wakacje i p. Halina zaproponowała spotkanie. Jak tylko będę wtedy na miejscu, zobaczę się z nimi :loveu:

A tutaj jeszcze zdjątka niepokazane - z ub. lata...