GoniaP Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Popatrzcie na zdjęcia Medara w ogrodzie :)) [url]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/medar.htm[/url] Tylko dzięki wielkiemu sercu i poświęceniu Emir, Medar żyje i może cieszyć zmysły na spacerach. Jeszcze raz wielkie podziękowania! Quote
Olga132 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8736/medarmg3.png[/IMG] Quote
ANETTTA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 witam was serdecznie jak czuje sie nasz meder czy nie ma juz zadnych sensacji zdrowotnych w poprzednich postach pisało ze czarok ma juz właściwie nowego własciciela czy juz ja ktos wzioł ??????? a co z mederem czy jest ktoś chętny na tego biedaczka chorego mam na mysli czas kiedy on juz bedzie zdrowy tylko czy ktoś o niego pyta ????/ pozdrawiam aneta Quote
Osiolek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='ANETTTA']witam was serdecznie jak czuje sie nasz meder czy nie ma juz zadnych sensacji zdrowotnych w poprzednich postach pisało ze czarok ma juz właściwie nowego własciciela czy juz ja ktos wzioł ??????? a co z mederem czy jest ktoś chętny na tego biedaczka chorego mam na mysli czas kiedy on juz bedzie zdrowy tylko czy ktoś o niego pyta ????/ pozdrawiam aneta[/QUOTE] Pani od Czarok sie rozmyslila. Zagladaj na [url]www.fundacja-emir.org[/url] pod aktualnosci, tam jest wszystko na biezaco :-) Quote
ANETTTA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 witam widze ze poszła juz 2 aukcja na allegro wykupiono 100% pomocy moze trzebaby było znowu ponowic te aukcje ..... zawsze to wiecej grosza na leczenie Mederka czy nawet innych psiaków to co robicie dla tych biednych stworzeń jest [COLOR=Red]PIęKNE ....[COLOR=MediumTurquoise]. ..[I].szkoda ze tych dobrych ludzi jest tak mało....... i ze wśród nas jest tylu zwyrodnialcó[/I]w......[/COLOR][/COLOR] pozdrawiam aneta Quote
Olga132 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='ANETTTA']witam widze ze poszła juz 2 aukcja na allegro wykupiono 100% pomocy moze trzebaby było znowu ponowic te aukcje .....aneta[/quote] ja wystawiłam tylko jedna aukcje na medara? a ktos jeszcze wystawiał? pytam żebysmy mogły skordynować nasze działania APELUJEMY o wpłaty na leczenie MEDARA i Dragona bo ich utrzymanie jest bardzo kosztowne! każda złotówka się liczy! Quote
GoniaP Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Medar znów w SGGW:placz: Niedowład tylnich kończyn i gorączka... Biedny pies:-( Quote
Bushak Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :-( Bidulek... Już miałam nadzieję, że będzie coraz lepiej, a tu znowu coś... :shake: Proszę o info, jak już będzie wiadomo, co mu jest... Quote
emir Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Olga132']ja wystawiłam tylko jedna aukcje na medara? a ktos jeszcze wystawiał? pytam żebysmy mogły skordynować nasze działania APELUJEMY o wpłaty na leczenie MEDARA i Dragona bo ich utrzymanie jest bardzo kosztowne! każda złotówka się liczy![/quote] z aukcji na allegro wpłacono 500 zł na leczenie Medara ( kwota ta zostanie uwzględniona w rozliczeniu miesięcznym za styczeń) - dziekuję Emir Quote
larysa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 CZY KTOŚ WIE, CO SIĘ DZEJE Z MEDAREM. NIE CHCĘ ZAWRACAĆ CZASY EMIR. GONIUP -MOŻE TY COŚ WIESZ? :niewiem: Quote
GoniaP Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='larysa']CZY KTOŚ WIE, CO SIĘ DZEJE Z MEDAREM. NIE CHCĘ ZAWRACAĆ CZASY EMIR. GONIUP -MOŻE TY COŚ WIESZ? :niewiem:[/quote] Ano Emir mi wczoraj mówiła, że Medar ożył w klinice, wstał i domagal sie atencji:evil_lol: Natomiast jak go Emir wiozla, to wył z bólu i był na wpół żywy. Przedtem wył i robił pod siebie... Lekarze nie wiedza co mu było, będą robić jakieś badania, i jeśli wszystko będzie ok, Medar wróci do domu. Quote
ANETTTA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [SIZE=6]ile jeszcze ta psinka bedzie cierpieć .......co z nim jak sie czuje .....myslałam ze jak doszedł do siebie to bedzie juz dobrze [SIZE=3]nasuwa sie mysl zabic tych co do tego doprowadzili [/SIZE] [/SIZE] Quote
enia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ja dzis widzialam Medarka jak bylam u Majo, Medar leży na kolderce w gabinecie i ma sie calkiem, calkiem.Wstal i chodzil za mną , wyglaskalam go i sie polożyl, macha ogonem do wszystkch.Opiekunka mówi, że on tak bardzo ich lubi , że nie może sie z nimi rozstać na dlużej. Pelne miski przed nim staly a on na leżąco sobie smakowal. Ale widzialam jak chodzi , tyle dobrego choć.:roll: Quote
Olga132 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [CENTER][B][COLOR=#800080]:Dog_run: :Dog_run: [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#800080]Osoby, które chciałyby pomóc w zbiórce pieniędzy na Medara (i nie tylko) proszę o kontakt ze mną na pw i przysłanie mi swojego adersu e-mail. Mogę przesłać plakacik do rozwieszania w klinikach, sklepach z żywnością itp proponujący wpłaty na Emir 1% i adopcji wirtualnych.[/COLOR][/B] :Dog_run: [/CENTER] Quote
ANETTTA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 witam mam pytanko i co z mederem cos lepiej jest jakas poprawa i z innej beczki czy ktos gdzies zgłosił sprawe tych psów .... czy ktos odpowie za znęcanie sie nad psami .... w polsce sa smieszne wyroki w takich sprawach ale to nie znaczy ze mozna komus pobłażac .... czekam na odp Quote
Olga132 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wklejam ze strony Emir: [B]18.11.2006[/B] Poznań- interwencyjnie odebranie od wła¶cicielki Justyny F. pary zagłodzonych bernardynów; odstapiono od zlożenia zawiadomioenia o przestępstwie za cenę zrzeczenia się przez włascicelkę praw do psów. Quote
Osiolek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='ANETTTA']witam mam pytanko i co z mederem cos lepiej jest jakas poprawa i z innej beczki czy ktos gdzies zgłosił sprawe tych psów .... czy ktos odpowie za znęcanie sie nad psami .... w polsce sa smieszne wyroki w takich sprawach ale to nie znaczy ze mozna komus pobłażac .... czekam na odp[/QUOTE] Na stronie EMIR ([url]www.fundacja-emir.org[/url]) w aktualnosciach sa aktualne informacje o psach oraz dzial "§" gdzie sa sprawozdania z dzialalnosci EMIRa :-) Quote
ANETTTA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witam cos sie ta stronka nie otwiera za wile nie poczytam Quote
Osiolek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='ANETTTA']witam cos sie ta stronka nie otwiera za wile nie poczytam[/QUOTE] Chyba serwer sie zbiesil :diabloti: , sprobuje zglosic (pisze "sprobuje" bo czasem te zgloszenia chyba ida do kosza, jakos nie ma odpowiedzi:angryy: ) Quote
emir Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Przepraszam Wszystkich zainteresowanych losem Medara i innych psów - nie z naszej winy strona fundacji jest zablokowana. Podaje zatem krótką wiadomość: Medar po krótkim pobycie klinice już jest w domu; ma apetyt i czuje sie chyba niezle skoro pogonił na podwórzu innego samca ( zresztą niewielkiego) a potem suke; wychodzi na krótkie spacery ( trzeba zacząć odbudowywać mieśnie) W dalszym ciągu jest na ścisłwej diecie. Miejmy nadzieję, że przesilenie nastapiło i teraz każdy dzień jego zycia będzie lepszy od poprzedniego Quote
Olga132 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Widziałam dziś Medarka spacerującego po ogrodzie. Wspaniały widok!!! Quote
Czarodziejka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Przed Medarem jeszcze dłuuuuga droga do zdrowia. Quote
Recommended Posts