Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rika']Ej, to Nico jeszcze nie robi prania? Do szkoły idź, bo nie wiesz jak się psa tresuje :diabloti:[/QUOTE]
Chodzimy, ale wyraźnie za kiepskie to psie przedszkole, bo nie uczą psów, jak prać, zmywać i sprzątać swoje g. :eviltong: Nico umie za to "siat" i "warój".
[B]kasiabee[/B] sama tą rozmowę na taki poziom sprowadziłaś, a dyskusję oglądam od początku i nigdzie nie widziałam zdjęcia Twojego "jorka". Sama też to łajno stworzyłaś, bo rzeczy oczywistych nie potrafisz pojąć. Błagam, setki takich skundlonych "jorków" jest w moim województwie, tysiące w kraju, a ja miałabym rozpoznać wśród nich tego Twojego? Tak poza tym mówiłaś, że nie mieszkasz w Polsce, a ja nie mam potrzeby, aby przemierzyć xxx kilometrów, aby zobaczyć tysięcznego mieszańca w typie "jorcka". :lol: Plączesz się moja droga.
[SIZE=1]Ps. Błędy celowe.[/SIZE]

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FRODKA']No proszę kontrole nawet państwowe ,ZK może się schować ze swoimi kontrolami :crazyeye:.
Rodzice mają wszystkie dostepne genatyczne badania ,to po co pisałaś że swoją suczkę chcesz przebadać przed rozmnożeniem?[/QUOTE]

Dla pewności? To że rodzice byli zdrowi nie oznacza, że dziecko będzie ... jakby nie było.

Posted

Dziewczyny, wyluzujcie trochę, bo serio, wali hejtem na odległość.
Nie każdy urodził się z wiedzą kynologiczną w małym palcu, a takim hejtowaniem co najwyżej doprowadzicie do tego ze dziewczyna się obrazi i koniec konców zrobi na złość rozmnazają suczkę.

Trochę luzu ;) serio można dyskutować, ale niech to ma jakiś sens, a taki hejt dla hejtu wiele nie wnosi i kazda nastepną osoba wchodząca na watek odpuszcza czytanie, i widzi tylko, że psiarze-milosnicy psow- się żrą ze sobą nawzajem. Peace and love :evil_lol:

a tak serio kasibee, poczytaj, poszperaj w necie, poznaj rzetelne informacje, i wrzuć na luz. Masz sunię, kochaj ją, dbaj o nia, i niech bedzie najwspanialszym psem na swiecie. A co do rozmnażania-poczytaj trochę na ten temat, i zrozumiesz dlaczego mówimy takim procederom "nie".

Posted

[quote name='asiak_kasia']przeczysz sama sobie, cofnij siędo swoich pierwszych postów w tym temacie. Zapomniałas juz co pisałas? [/QUOTE]

Chyba zapomniała co pisała, bo kilka swoich pierwszych postów edytowała i pozostały tylko ".............". Ciekawe czemu edytowała :hmmmm:

Posted

[quote name='kasiabee']Dla pewności? To że rodzice byli zdrowi nie oznacza, że dziecko będzie ... jakby nie było.[/QUOTE]
O pani po medycynie nie wie że jak rodzice nie sa nosicielami złego genu to go szczeniakom nie przekażą ?

Posted

Sorry że się wtrącę w tak zaciętą dyskusję ale..
moim zdaniem ta dyskusja nie ma sensu bo tej kobiecie nie da się wytłumaczyć i specjalnie prowokuje Dogomaniaków do spięć na forum , mając nadzieję że ktoś zacznie ją wspomagać i jej bronić ...

PS. Współczuję jej klientom którzy przychodzą z bólem zęba (załóżmy 5) i tłumaczą który a ona wyrywa 6 ?!?

Posted

[quote name='Dioranne']Chodzimy, ale wyraźnie za kiepskie to psie przedszkole, bo nie uczą psów, jak prać, zmywać i sprzątać swoje g. :eviltong: Nico umie za to "siat" i "warój".
[B]kasiabee[/B] sama tą rozmowę na taki poziom sprowadziłaś, a dyskusję oglądam od początku i nigdzie nie widziałam zdjęcia Twojego "jorka". Sama też to łajno stworzyłaś, bo rzeczy oczywistych nie potrafisz pojąć. Błagam, setki takich skundlonych "jorków" jest w moim województwie, tysiące w kraju, a ja miałabym rozpoznać wśród nich tego Twojego? Tak poza tym mówiłaś, że nie mieszkasz w Polsce, a ja nie mam potrzeby, aby przemierzyć xxx kilometrów, aby zobaczyć tysięcznego mieszańca w typie "jorcka". :lol: Plączesz się moja droga.
[SIZE=1]Ps. Błędy celowe.[/SIZE][/QUOTE]

Nie nie nie moja droga. To łajno to stworzyłyście WY ... bo ja zadałam konkretne pytanie (uważam napisane na prawdę na poziomie i kulturalnie) a otrzymałam chamskie odpowiedzi i nagonka ...
To jest wasze łajno, nie moje ...
PS. i widać znowu, że kolejne dziecko nie potrafi czytać ze zrozumieniem ... ja napisałam tylko, że jestem "pół polką" jesli tak to można nazwać i że polski nie jest moim ojczystym językiem (za taki uważam inny język) ale mieszkam w polsce teraz do okrestu studiów do polski przyjeżdźałam tylko na 2 miesiące na wakacje, oraz na ferie zimiwe. Nawet matury w polsce nie zdawałam. Wszystko co umiem (mówić i pisać) zawdzięczam mojemu tacie oraz temu, że uczęszczałam do międzynarodowej szkoły.
Czy w polskich szkołach nie uczą czytać ze zrozumieniem?

Posted

[quote name='Dioranne']Chodzimy, ale wyraźnie za kiepskie to psie przedszkole, bo nie uczą psów, jak prać, zmywać i sprzątać swoje g. :eviltong: Nico umie za to "siat" i "warój".
[SIZE=1]Ps. Błędy celowe.[/SIZE][/QUOTE]

Zapomniałaś że pisze się wojewó[SIZE=4][B]c[/B][/SIZE]twie :eviltong:

Posted

[quote name='FRODKA']O pani po medycynie nie wie że jak rodzice nie sa nosicielami złego genu to go szczeniakom nie przekażą ?[/QUOTE]

ja nie mówię o chorobach genetycznych ale także o innych ... poza tym wiek też robi swoje i jakieś mogą się pojawić.

Posted

[quote name='kasiabee']Nie nie nie moja droga. To łajno to stworzyłyście WY ... bo ja zadałam konkretne pytanie (uważam napisane na prawdę na poziomie i kulturalnie) a otrzymałam chamskie odpowiedzi i nagonka ...
PS. i widać znowu, że kolejne dziecko nie potrafi czytać ze zrozumieniem ... ja napisałam tylko, że jestem "pół polką" jesli tak to można nazwać i że polski nie jest moim ojczystym językiem (za taki uważam inny język) ale mieszkam w polsce teraz do okrestu studiów do polski przyjeżdźałam tylko na 2 miesiące na wakacje, oraz na ferie zimiwe. Nawet matury w polsce nie zdawałam. Wszystko co umiem (mówić i pisać) zawdzięczam mojemu tacie oraz temu, że uczęszczałam do międzynarodowej szkoły.
Czy w polskich szkołach nie uczą czytać ze zrozumieniem?[/QUOTE]

Wiesz jako tak wykształcona kobieta mogłabyś chciaż Polska pisać z dużej (jak już wcześniej ktoś zauważył ) !!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba zapomniała co pisała, bo kilka swoich pierwszych postów edytowała i pozostały tylko ".............". Ciekawe czemu edytowała :hmmmm:[/QUOTE]

No właśnie, w odpowiedzi zostały one i tak zacytowane więc możesz poczytać.

Posted

[quote name='kasiabee']ja nie mówię o chorobach genetycznych ale także o innych ... poza tym wiek też robi swoje i jakieś mogą się pojawić.[/QUOTE]
Wiesz co dziecko ,całe szczęscie ze niedługo 01.09. i zajmiesz się może nauką.

Posted

[quote name='kasiabee']Nie nie nie moja droga. To łajno to stworzyłyście WY ... bo ja zadałam konkretne pytanie (uważam napisane na prawdę na poziomie i kulturalnie) a otrzymałam chamskie odpowiedzi i nagonka ...
A niedawno mówiłaś, że mieszkasz poza granicami Polski. Chyba, że pościk zdążyłaś już edytować. :evil_lol:

Posted

[quote name='Wasylek']Wiesz jako tak wykształcona kobieta mogłabyś chciaż Polska pisać z dużej (jak już wcześniej ktoś zauważył ) !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

"polskich" to przymiotnik piszemy z małej. Ja "nie polka" mam Cię polskiego jeszcze uczyć?
PS. a ty zawsze tak poprawnie piszesz?

Posted

[quote name='Dioranne']A niedawno mówiłaś, że mieszkasz poza granicami Polski. Chyba, że pościk zdążyłaś już edytować. :evil_lol:[/QUOTE]

Nie, że mieszkałam, ale po prostu popełniłam błąd w czasie co się zdarza.

Posted

[quote name='Wasylek']Wiesz jako tak wykształcona kobieta mogłabyś chciaż Polska pisać z dużej (jak już wcześniej ktoś zauważył ) !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

W zagramanicznych (:evil_lol:) szkołach nie uczą, że nazwy państw pisze się z dużej litery :diabloti:

[quote name='kasiabee']No właśnie, w odpowiedzi zostały one i tak zacytowane więc możesz poczytać.[/QUOTE]

Dla mnie edytowanie postu świadczy tylko o tym, że chciałaś wykasować swoje posty, żeby inni nie wiedzieli od czego zaczęła się dyskusja ;)
Dobrze, że są cytowane i inteligentni ludzie i tak sobie poczytają :p

Posted

PS. i widać znowu, że kolejne dziecko nie potrafi czytać ze zrozumieniem ... ja napisałam tylko, że jestem "pół polką" jesli tak to można nazwać i że polski nie jest moim ojczystym językiem (za taki uważam inny język) ale mieszkam w [B][SIZE=5]polsce[/SIZE][/B] teraz do okrestu studiów do [I][B][SIZE=5]polski [/SIZE][/B][/I]przyjeżdźałam tylko na 2 miesiące na wakacje, oraz na ferie zimiwe. Nawet matury w[B][SIZE=5] polsce[/SIZE][/B] nie zdawałam. Wszystko co umiem (mówić i pisać) zawdzięczam mojemu tacie oraz temu, że uczęszczałam do międzynarodowej szkoły.

Może najpierw ty się naucz

Posted

[quote name='magdabroy']W zagramanicznych (:evil_lol:) szkołach nie uczą, że nazwy państw pisze się z dużej litery :diabloti:

Dla mnie edytowanie postu świadczy tylko o tym, że chciałaś wykasować swoje posty, żeby inni nie wiedzieli od czego zaczęła się dyskusja ;)
Dobrze, że są cytowane i inteligentni ludzie i tak sobie poczytają :p[/QUOTE]

Oj polskie szkoły nie są takie najlepsze o czym świadczy chociażby nawet poziom z jakim się komunikujecie w obcych językach (i ja już tutaj nie mówię o poprawnym pisaniu lecz o samej komunikacji).

Posted

[quote name='kasiabee']"polskich" to przymiotnik piszemy z małej. Ja "nie polka" mam Cię polskiego jeszcze uczyć?
PS. a ty zawsze tak poprawnie piszesz?[/QUOTE]

Chodzi o tego posta:

PS. i widać znowu, że kolejne dziecko nie potrafi czytać ze zrozumieniem ... ja napisałam tylko, że jestem "pół polką" jesli tak to można nazwać i że polski nie jest moim ojczystym językiem (za taki uważam inny język) ale mieszkam [B]w polsce [/B]teraz do okrestu studiów [B]do polski [/B]przyjeżdźałam tylko na 2 miesiące na wakacje, oraz na ferie zimiwe. Nawet matury [B]w polsce[/B] nie zdawałam. Wszystko co umiem (mówić i pisać) zawdzięczam mojemu tacie oraz temu, że uczęszczałam do międzynarodowej szkoły.

3x w jednym zdaniu ten sam błąd :eviltong:

Posted

[B]kasiabee[/B], pomijając wszystkie kwestie, chciałam sie odnieść do tych "naumianych" komend. Otóż przykro mi, ale Twój pies ich nie umie. Będziesz mogła powiedzieć, ze je umie, gdy zrobi je w każdym rozproszeniu i z minimalnym nagrodzeniem. Teraz się ich po prostu uczy. A im więcej i w krotszym czasie uczy się naraz - tym gorzej będą mu wychodzić w przyszłości.

Posted

[quote name='kasiabee']Oj polskie szkoły nie są takie najlepsze o czym świadczy chociażby nawet poziom z jakim się komunikujecie w obcych językach.[/QUOTE]

Może zamiast nam ubliżać to zajmiesz się sunią może wyjdź z nią na spacer, przewietrzysz się uspokoisz i może trochę grzeczniej zaczniesz się zachowywać

Posted

[quote name='kasiabee']Oj polskie szkoły nie są takie najlepsze o czym świadczy chociażby nawet poziom z jakim się komunikujecie w obcych językach (i ja już tutaj nie mówię o poprawnym pisaniu lecz o samej komunikacji).[/QUOTE]

To po kiego grzyba tu rzekomo studiujesz? Znowu- chyba, że stomatologiem zostałaś w Mongolii :evil_lol:

Posted

[quote name='kasiabee']Oj polskie szkoły nie są takie najlepsze o czym świadczy chociażby nawet poziom z jakim się komunikujecie w obcych językach (i ja już tutaj nie mówię o poprawnym pisaniu lecz o samej komunikacji).[/QUOTE]

Jak tak bardzo chcesz się czepiać znajomości języka, to napiszę Ci, że nie mieszkam w Polsce (już wcześniej wspominałam) i jakoś rozmawiam tu z ludźmi zarówno w swoim języku, jak i ich ojczystym języku i dodatkowo po angielsku. Więc przestań wypisywać jaka to jesteś mądra, bo umiesz 2 języki. Na tym forum jest sporo ludzi, którzy mówią w więcej niż 2 językach :eviltong: