Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domu szuka kolejne psie nieszczęście.
Tyson- 11 miesięczny pies w typie rasy Golden Retriver.
Ma 60 cm w kłębie, wielkie, ciemne oczy i długą, białą sierść.
Tyson to pies naprawdę mocno w typie rasy.
Nauczony życia w mieście, w mieszkaniu. Potrafi bardzo długo wytrzymać będąc sam w mieszkaniu, nie brudzi, nie niszczy, nie wyje.
Pies ideał, tolerujący inne psy, wychowany z małymi dziećmi i kotami.
Kocha cały świat i rozdaje buziaki.
Niestety jego życie nie było zbyt różowe.
Całe dnie siedział sam w domu, jego spacery wyglądały tak, że był zabierany na spacer dookoła bloku i z powrotem. Szarpany na kolczatce. Mimo to, pies był grzeczny, posłuszny i kochany, i taki jest dalej.
Pies ma czas proaktycznie tylko do środy.
Z racji tego trafia do mnie na BARDZO AWARYJNE DT.
Pies się ludziom znudził, nie chcą go, bo tak. Bo niby nie mają czasu.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Tysona.
Pies jest odrobaczony i zaszczepiony.

Kontakt w sprawie adopcji:
504282743 -Agnieszka.
[email protected]

Posted

Fotki już wrzucam, raptem kilka, ale zrobię lepsze jak go do mnie przyprowadzą...
Pies gdy był u mnie ostatnio, wczołgał się wręcz do mieszkania, bał się ręki, podejrzewam że był bity.
Chyba nigdy nie miał swojej zabawki, gdy dałam mu Szarpak, najpierw nie wiedział co to, potem nie chciał oddać, podekscytowany, oczywiście nie okazywał agresji, trzymał i koniec.
A potem n ie chciał od nas wychodzić , z nimi...

Posted

olalolaa napisał(a):
Biedak :( trzeba ściągnąć ludzi od goldenków, napisać o nim na jakimś forum

dałam powyżej namiary na goldenkowe ,

napisałam na PW do gościa z Warty Goldena , później zadzwonię do faceta który u nas zajmuje się adopcją labradorów

Posted

Piękny pies, do tego młody, bezproblemowy i zdrowy-myślę, że raczej nie będzie problemu ze znalezieniem mu nowego domu.
Fundacje pomagajace goldenom działają dość prężnie na szczęście :)

Posted

Podniosę wieczorem .
U Mnie póki co zero odzewu z moich kontaktów .

Aga wysłałam twój nr do faceta który zajmuje się adopcją labków , nie wiem czy się odezwie , ale szukam gdzie się da

Posted

Alicja napisał(a):
Podniosę wieczorem .
U Mnie póki co zero odzewu z moich kontaktów .

Aga wysłałam twój nr do faceta który zajmuje się adopcją labków , nie wiem czy się odezwie , ale szukam gdzie się da

To wyślij jeszcze do faceta, co się zajmuje adopcją goldenów :)

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
To wyślij jeszcze do faceta, co się zajmuje adopcją goldenów :)

no to akurat nie znam :lol:

Właśnie dostałam SMSa od tego pana , jutro skontaktuje się z dziewczynami od goldenków na Ślasku ( wstyd sie przyznac ale nie znam nawet jak się pan nazywa , poznaliśmy się przez neta podczas ratowania wyżełka weimarskiego porzuconego w naszej miejscowości , potem dowiedziałam się też że moja wychowannica ma labka którego ten pan im wyadoptował :))

Posted

Alicja napisał(a):
no to akurat nie znam :lol:

Właśnie dostałam SMSa od tego pana , jutro skontaktuje się z dziewczynami od goldenków na Ślasku ( wstyd sie przyznac ale nie znam nawet jak się pan nazywa , poznaliśmy się przez neta podczas ratowania wyżełka weimarskiego porzuconego w naszej miejscowości , potem dowiedziałam się też że moja wychowannica ma labka którego ten pan im wyadoptował :))

Jak ma ten numer Agnieszka to już jest OK.