Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj bedac w schronie zauwazylismy takiego sznaucera:

ladne psisko, ale nie wiemy o nim nic poza tym, ze szuka domku. moze ktos by chcial takiego przystojniaka? ;) a w miedzyczasie jak bedzie chwilka postaramy sie dowiedziec o psiaku cos wiecej.

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malemu kurczaczkowi wszystko sie pomieszalo :loveu: moj tz zalozyl ten watek a prosilam zeby dal foty w malenstwach schroniskowych... choc malenstwo to to nie jest :evil_lol:

Posted

Perfi napisał(a):
malemu kurczaczkowi wszystko sie pomieszalo :loveu: moj tz zalozyl ten watek a prosilam zeby dal foty w malenstwach schroniskowych... choc malenstwo to to nie jest :evil_lol:

nie slyszalem zebym mial wrzucic foty do malenstw... a tak to przynajmniej ma sznaucerek swoj wlasny temat ;)

a do malenstw to on juz nie nalezy :cool3:

Posted

black_sheep napisał(a):
Perfi jesteś okrutna (dziś już trzeci raz się Ciebie czepiam:D) Chłopak się stara, zakłada wątek, w dodatku spełnia twoje rozkazy - je Ci z ręki! A ty go kurczaczkiem:)

kurczaczka to mi wczoraj upiekl na rocznice ;)

malawaszko czy to jest rzeczywiscie rasowy sznaucer? edit: wiem ze rasowy = rodowodowy nie to mam na mysli ;)

Posted

Perfi, on ma chyba troche za rzadką brode ale to może oznaczać że np. pochodzi z pseudo. Ma ładną postawe, nie za długą sierść, pewnie troche szorstką bo widać jak tak stoi troszke - prawidłowo. Uszy powinien mieć chyba troche bardziej przechylone w strone policzków... wg mnie jest z jakiejś pseudo albo 'kochana suczka z ładnym pieskiem sąsiadów' - i na stoisko w pudełku po 200zł

Posted

dlaczego krakowskie watki nie moga sie zaczynac od slowa KRAKÓW jak zawsze do tej pory?
prosze was bardzo to niezmiernie ułatwia poruszanie sie po dogo wsrod tysiecy tematow...

Posted

beka napisał(a):
Te wyłysienie wygladają na nużyce,

dokładnie - też obstawiam nużycę - czy on jest leczony w schronie??? powinien dostać obrożę preventic i jeśli to zaawansowana nużyca to serię zastrzyków z invermektyny

Perfi napisał(a):
malawaszko czy to jest rzeczywiscie rasowy sznaucer?

wg mnie tak - zwykle sznaucery w schronach mają te brody takie wyskubane, a potem w nowych domkach pięknie odrastają :loveu: z tym że to wg mnie jest olbrzym (może niewyrośnięty, albo młodziutki), a nie średniak

Posted

sznaucer siedzi juz na boksach ogolnych - sam :) sierc na calkiem calkiem ;)
wypatrzylam przepieknego sznaucera olbrzyma, ale ma problem - nie da sie do siebie zblizyc, boi sie -foty pozniej. to pies wymajagacy pracy z nim ale jest boski