Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani nie mogę przeprowadzić wizyty jestem w Australii ale zaraz sprowadzę tu Lumix może ona będzie miała czas.
Prosze o info w jakiej dzielnicy mieszka pani zainteresowan chłopakiem.

Posted

Madziuska napisał(a):
BUDRYSEK kiedy szykuje sie ten transport do Gdanska???? Lumix moze sie wybrac na wizyte dopiero w sobote. Jakby bylo ok to Xawi zalapal by sie niego?????

juz transport był :(

Posted

wizyta XAWI "mamy szczęście byłam u pani dziś ok 16;30. Kobieta jest urocza jak nie dacie jej xawiera to oddam jej swoje pod opiekę hehe. Możecie umawiać transport polecam ja z czystym sumieniem, wszystko ok ona czeka na niego z niecierpliwością. Bylam tam ok godzinki nie ma najmniejszych obaw"
HURRRAAAAAA
Tylko jak teraz zorganizowac transport??????? dla mnie to wszystko nowosci. Napisalam watek na forum transport

Posted

Nie pytalam, ale co do wyjechania po niego to raczej odpada. Mój mąż i ja moglibyśmy Xawiego podwiesc np do Warszawy, Łodzi za darmo ale w zwiazku z wyjazdem niedlugo, w gre wchodzi tylko ten weekend.

Posted

Madziuska napisał(a):
Nie pytalam, ale co do wyjechania po niego to raczej odpada. Mój mąż i ja moglibyśmy Xawiego podwiesc np do Warszawy, Łodzi za darmo ale w zwiazku z wyjazdem niedlugo, w gre wchodzi tylko ten weekend.

Madziuska, dopytaj. Zawsze łatwiej jest znaleźć transport przynajmniej za zwrot kosztów, myślę, że z Warszawy dałoby radę.
Poza tym ja jestem przeciwniczkę dostarczania psa ludziom pod nos bez żadnego trudu ani kosztu z ich strony. Jeśli na psie im bardzo zależy (a z tego co pisze Lumix to naprawdę fajni ludzie) to myślę, że zgodzą się ułatwić jego przyjazd do nich.

Posted

Świetne wieści!!:multi::multi:
Fotki już do ogłoszeń się nie przydadzą ale wstawię kilka żeby popodziwiać kudłatka:loveu:
Dla wszystkich cioteczek szeroki uśmiech Xawiego:lol:

Posted

Dzowniła Pani Barbara przekazać mi że jej córka ma czas w tą niedziele żeby podjechać po Xawiego, nie wiem jeszcze czy do samej Warszawy, córka będzie do mnie dzwonic, aby uzgodnić szczegóły. W takim razie jak z transportem do Warszawy ??????

BUDRYSEK 'do wawy transport sie zalatwi, tylko dalej trzeba szukac'

Dasz rade cos zorganizowac na niedziele?

Anett dzieki za fotki JUZ ZA NIM TESKNIE