Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika55']Jeszce kwarantanna. Co zamierzasz z maluchem?[/QUOTE]

zamierzam szukac Mu domku :)

na razie cos tam rozlizal sobie rane po kastracji wiec adopcja i tak wstrzymana no i jeszcze kwarantanna

Posted

hello Bobik (już Xawi) jes u mnie od wczoraj. Został dzis sam bo musze chodzić do pracy i siedze jak na szpilkach. Boje sie że sobie ta rane rozbabral. W nocy nic nie spalam bo piesek okropnie sapał i szybko oddychal, zaraz go biore do weta ma jeszcze 2 razy brac antybiotyki i trzeba go oglądnąć Nie opuszczajcie watku potzebuje wsparcia duchowego to mój pierwszy podopieczny i sie o niego okropnie martwie. trzymajcie kciuki

Posted

Rana się goi, za jakiś czas trzeba będzie prawdop. usunąć włosy i szwy. Dziś dostał antybiotyk i jeszcze jedno lekarstwo na kaszel (ponoc jakiś wirus ze schronu). Jutro ponawiamy kurację. Niestety okazało się że Xawi ma już sporo lat....teraz wiem skąd to wieczne sapanie i taki oddech, ale może się poprawi może to tylko ten wirus:???? NIe znam się ...Piesek jest fajny,lazi na smyczy, pokazuje ze chce wyjsc na siku, mimo lat radośnie mnie dziś powitał, łasi się i pcha na kanape ale nie namolnie. Widac że ktoś o niego kiedyś dbał, pozwolił mi na zrobienie SPA na razie bez kapieli z uwagi na rane. jak sie uda dodam zaraz zdjecia.