BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mały Bobi trafił do schronu z interwencji...nic nie wiemy o Jego historii :( Przerażony leżał w kaciku boksu i cichutko płakał :( Wczoraj chciałam zrobić lepsze fotki ale był po kastracji więc już nie męczyłam Go Do 4.9 jest na kwarantannie, będzie zaszczepiony i zachipowany Wygladem przypomina wyrośniętego Yoreczka :) Szukałam w zaginionych psiakach w okolicy ale nikt Go nie szuka :( kontakt: 607 488 598 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 monika55 napisał(a):Jak duży jest piesio? troszke za kostke albo tak do polowy lydki Quote
anetek100 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 cudny Puszek okruszek, o charakterze jego coś można powiedziec już? Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 anetek100 napisał(a):cudny Puszek okruszek, o charakterze jego coś można powiedziec już? jeszcze praktycznie nic nie wiem o Nim jest wystraszony ale pozwala sie glaskac moze jutro wpadne do Niego to sprawdze jak po kastracji? Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 anetek100 napisał(a):pomogłabym w ogloszeniach:) teoretycznie do 4.9 moze jeszcze odebrac Go wlasciciel jak bede miala wiecej info i lepsze foty to zaraz wkleje...dzieki za chec pomocy :) Quote
Onaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jaki biedaczek. Ale dlaczego go tak szybko kastrowali ? Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej, skoro psiak coś piszczał to może mu coś doskwierało ? A oni go jeszcze dodatkowo ciachali. A poza tym nie wiedziałam że psiaki na kwarantannie można już kastrować, w końcu jakby się znalazł właściciel (chociaż tutaj to wątpię) to mógłby być niezadowolony. Jeśli chodzi o rasę, to dla mnie on jest bardziej jak bearded collie, to bardzo łagodne kudłacze. Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Mam nadzieję, że mały czuje się dziś lepiej :) Dogo07, bardzo podoba mi się Twój apel w banerku. Naprawdę bardzo... Quote
Onaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Andzike']Mam nadzieję, że mały czuje się dziś lepiej :) Dogo07, bardzo podoba mi się Twój apel w banerku. Naprawdę bardzo... Musiałam to napisać, bo ostatnio wiele wątków gdzie nie weszłam to jakbym zupełnie nie była na dogomanii gdzie powinniśmy się kierować pozytywnymi wartościami. Aż się strasznie zrobiło. Przecież bez takich wartości jak szacunek do drugiej żywej istoty, wrażliwość serca, chęć pomocy, troska (o zwierzaka i o człowieka) dogomania nie ma sensu. Świat nie miałby sensu. Więc nie można o nich zapominać ale sprawiać żeby jak najwięcej dobra i ciepła było i tutaj i wokół nas. Quote
monika55 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Masz rację, nieprzyjemnie się robi. Psiaczku, jak się dziś czujesz. Prześladuje mnie ta smutna mordeczka. Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='monika55']Masz rację, nieprzyjemnie się robi. Psiaczku, jak się dziś czujesz. Prześladuje mnie ta smutna mordeczka. mnie tez :( musial duzo przejsc :( Quote
Onaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Czy on jest chudziutki ? A jego futerko ? Na zdjęciach nie wygląda na zaniedbane. Z interwencji to znaczy że komuś go zabrali czy po prostu że został znaleziony na ulicy. Może biedak się zgubił, może płacze za swoim opiekunem ? Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dogo07 napisał(a):Czy on jest chudziutki ? A jego futerko ? Na zdjęciach nie wygląda na zaniedbane. Z interwencji to znaczy że komuś go zabrali czy po prostu że został znaleziony na ulicy. Może biedak się zgubił, może płacze za swoim opiekunem ? platal sie po ulicy wlasciciel ma czas do 4.9 na odebranie Go ale czesto jest tak, ze nawet jak wlasciciel sie odnajdzie to jak ma zaplacici za pobyt to rezygnuje z psa :( jest po kastracji, wiec wet stwierdzil ze jest zdrowy popiskuje bo moze jest przerazony? :( futerko jest w miare, porzadna kapiel, moze lekkie podciecie i beda sie o Niego bic ;) Quote
Onaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dlatego pytam o futerko bo na zdjęciu wygląda w miarę przyzwoicie, więc pewnie nie jest za długo na ulicy. Ale szkoda biedaczka. Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 zapraszam do Dyzia http://www.dogomania.pl/threads/2137...-pokocha-Dyzia-( Quote
monika55 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Też u nas foksio w schronie. A mały z jakiej interwencji zabrany? Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 monika55 napisał(a):Też u nas foksio w schronie. A mały z jakiej interwencji zabrany? u nas interwencja to zgloszenie przez kogos na straz miejska psa, ze np sie gdzies plata i tak wlasnie platal sie po ulicach nasz Dyziu Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 monika55 napisał(a):Czyli jest szansa że się tylko zgubił? teoretycznie jest, tylko ze do dzisiaj nikt o Niego nie pytal :( Quote
Recommended Posts