Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Już ja Ci pokażę:lol:

[B]I ze Zefira oddasz od razu.[/B].. po ostrości fot :bigcool::)

wiem wiem, zmienilas telefon :lol:[/QUOTE]

No ba, a kto by chciał psa który nie gryzie:evil_lol: i jest miły :diabloti:

Posted

[quote name='Saththa']wiem wiem, zmienilas telefon :lol:[/QUOTE]

tamten telefon robił bardzo dobre foty

:obrazic:

[quote name='WATACHA']No ba, a kto by chciał psa który nie gryzie:evil_lol: i jest miły :diabloti:[/QUOTE]

:watpliwy:

Posted

[quote name='wilczy zew']tamten telefon robił bardzo dobre foty

:obrazic:

[/QUOTE]

Ty weź bo Ci znajdzie ktoś kto umie jak się tłumaczyłaś ze telefon do dupy zdjecia robi stąd tylko takie kwiatki/kawałki psa widac;)

Posted

[quote name='Saththa']Ty weź bo Ci znajdzie ktoś kto umie jak się tłumaczyłaś ze telefon do dupy zdjecia robi stąd tylko takie kwiatki/kawałki psa widac;)[/QUOTE]

Nigdy tego nie mówiłam,bo robił dobre foty,jedynie mówiłam że mam tylko komórkę do fot!!!

Posted

[quote name='wilczy zew']łosia jeszcze nie widziałam,jeśli widzieć to tylko na łonie natury[/QUOTE]
Niekoniecznie. Swego czasu na WAT przychodził sobie taki jeden pan łoś. Z Puszczy Kapinoskiej przywędrowywał. Pewnie dokształcać się chciał na wojskowego. ;) Maszerował po terenie i obgryzał drzewka. Nie mogli sie go pozbyć. Podobno w końcu w porozumieniu z leśnikami wywieźli go gdzieś, ale szczegółów nie znam. Także w mieście też łosie są. :)

Posted

[quote name='jambi']a Watacha co? w ciązy jest? ja o czymś nie wiem? :hmmmm:[/QUOTE]

WATACHA nie pije alkoholu raczej, rzadko, bardzo rzadko.Za to gustuje w herbatce zielonej, czerwonej, ziołowej i wodzie, ewentualnie skusi się na sok 100% żurawina :)

Posted (edited)

[quote name='wilczy zew']Wiem,że są u nas też dwa przywędrowały kiedyś.Tylko dla mnie to nie ma uroku,to musi być dzicz :)[/QUOTE]
Będziesz pływać w bagienkach? ;)

[quote name='zerduszko']Zaś o ciążach :shake:[/QUOTE]
Głodnemu chleb na myśli. :)

Edited by ulana
Posted

[quote name='WATACHA']WATACHA nie pije alkoholu raczej, rzadko, bardzo rzadko.Za to gustuje w herbatce zielonej, czerwonej, ziołowej i wodzie, ewentualnie skusi się na sok 100% żurawina :)[/QUOTE]

uuu, to się Pani zdrowo odżywiasz! :)

[quote name='zerduszko']Zaś o ciążach :shake:[/QUOTE]

a bo to widzisz jak te tematy za nami lecą ... z goovnami jest tak samo :niewiem: w sensie, że z tematem o kupkach :megagrin:

Posted

[QUOTE]Zaś o ciążach :shake:

a bo to widzisz jak te tematy za nami lecą ... z goovnami jest tak samo :niewiem: w sensie, że z tematem o kupkach :megagrin:[/QUOTE]

A bo to ten drugi temat z pierwszego niejako wynika i ściśle związany jest. ;) :)

Posted

ta odwilż pogorszyła mi stan gardła ;(

w necie znalazłam foty z wystawy psów w Rzeszowie,spójrzcie na obrożę,mnie wygląda na taksówkę
[url]http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/2/n/Wystawa_Psow_Rasowych_6048876.jpg[/url]

Posted

[quote name='wilczy zew']

w necie znalazłam foty z wystawy psów w Rzeszowie,spójrzcie na obrożę,mnie wygląda na taksówkę
[URL]http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/2/n/Wystawa_Psow_Rasowych_6048876.jpg[/URL][/QUOTE]

To jest "Panienka Ling" - takie tasiemki ma/miał Dog Style i ActivDog.
A czy ktoś jeszcze ?
Ta ma tasmę ozdobną naszytą na zacisku - nie kojarzę kto tak szyje.

Dla mnie to prędzej DS niż AD
Nie jest to raczej "popularny" wzór. I raczej "starszy" niż "nowszy".

Howgh - to powiedziałam ja znafca obróżek [I]hendmejdowych :grins:
[/I]

Posted

[quote name='wilczy zew']Zwróciłam uwagę na okucia z tego co wiem to tylko Taks takie daje,chodzi o to blokujące dalsze zaciągnięcie.

[/QUOTE]

Tylko że Taks nie szyje z [B]tych[/B] tasiemek.