WATACHA Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Saththa']Już ja Ci pokażę:lol: [B]I ze Zefira oddasz od razu.[/B].. po ostrości fot :bigcool::) wiem wiem, zmienilas telefon :lol:[/QUOTE] No ba, a kto by chciał psa który nie gryzie:evil_lol: i jest miły :diabloti: Quote
zerduszko Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Sandra - piwo :lol: A Watacha herbatkę :lol: Quote
Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 :drink1::popcorn::beerchug::chlup::drinka::cunao: Quote
wilczy zew Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Saththa']wiem wiem, zmienilas telefon :lol:[/QUOTE] tamten telefon robił bardzo dobre foty :obrazic: [quote name='WATACHA']No ba, a kto by chciał psa który nie gryzie:evil_lol: i jest miły :diabloti:[/QUOTE] :watpliwy: Quote
Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='wilczy zew']tamten telefon robił bardzo dobre foty :obrazic: [/QUOTE] Ty weź bo Ci znajdzie ktoś kto umie jak się tłumaczyłaś ze telefon do dupy zdjecia robi stąd tylko takie kwiatki/kawałki psa widac;) Quote
wilczy zew Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Saththa']Ty weź bo Ci znajdzie ktoś kto umie jak się tłumaczyłaś ze telefon do dupy zdjecia robi stąd tylko takie kwiatki/kawałki psa widac;)[/QUOTE] Nigdy tego nie mówiłam,bo robił dobre foty,jedynie mówiłam że mam tylko komórkę do fot!!! Quote
ulana Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='wilczy zew']łosia jeszcze nie widziałam,jeśli widzieć to tylko na łonie natury[/QUOTE] Niekoniecznie. Swego czasu na WAT przychodził sobie taki jeden pan łoś. Z Puszczy Kapinoskiej przywędrowywał. Pewnie dokształcać się chciał na wojskowego. ;) Maszerował po terenie i obgryzał drzewka. Nie mogli sie go pozbyć. Podobno w końcu w porozumieniu z leśnikami wywieźli go gdzieś, ale szczegółów nie znam. Także w mieście też łosie są. :) Quote
wilczy zew Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Wiem,że są u nas też dwa przywędrowały kiedyś.Tylko dla mnie to nie ma uroku,to musi być dzicz :) Quote
jambi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='zerduszko']Sandra - piwo :lol: A Watacha herbatkę :lol:[/QUOTE] a Watacha co? w ciązy jest? ja o czymś nie wiem? :hmmmm: Quote
WATACHA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='jambi']a Watacha co? w ciązy jest? ja o czymś nie wiem? :hmmmm:[/QUOTE] WATACHA nie pije alkoholu raczej, rzadko, bardzo rzadko.Za to gustuje w herbatce zielonej, czerwonej, ziołowej i wodzie, ewentualnie skusi się na sok 100% żurawina :) Quote
ulana Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) [quote name='wilczy zew']Wiem,że są u nas też dwa przywędrowały kiedyś.Tylko dla mnie to nie ma uroku,to musi być dzicz :)[/QUOTE] Będziesz pływać w bagienkach? ;) [quote name='zerduszko']Zaś o ciążach :shake:[/QUOTE] Głodnemu chleb na myśli. :) Edited February 1, 2013 by ulana Quote
wilczy zew Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='ulana']Będziesz pływać w bagienkach? ;)[/QUOTE] mogę z duktu popatrzeć :) Quote
jambi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='WATACHA']WATACHA nie pije alkoholu raczej, rzadko, bardzo rzadko.Za to gustuje w herbatce zielonej, czerwonej, ziołowej i wodzie, ewentualnie skusi się na sok 100% żurawina :)[/QUOTE] uuu, to się Pani zdrowo odżywiasz! :) [quote name='zerduszko']Zaś o ciążach :shake:[/QUOTE] a bo to widzisz jak te tematy za nami lecą ... z goovnami jest tak samo :niewiem: w sensie, że z tematem o kupkach :megagrin: Quote
AnkaG Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Pooglądałam Mordziastą :) U mnie dziki non stop łażą. Raz jechałam do pracy to cztery stały mi na drodze i miały pod ogonem moje trąbienie .. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='AnkaG']Pooglądałam Mordziastą :)[/QUOTE] miło nam :) Quote
ulana Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [QUOTE]Zaś o ciążach :shake: a bo to widzisz jak te tematy za nami lecą ... z goovnami jest tak samo :niewiem: w sensie, że z tematem o kupkach :megagrin:[/QUOTE] A bo to ten drugi temat z pierwszego niejako wynika i ściśle związany jest. ;) :) Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 ta odwilż pogorszyła mi stan gardła ;( w necie znalazłam foty z wystawy psów w Rzeszowie,spójrzcie na obrożę,mnie wygląda na taksówkę [url]http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/2/n/Wystawa_Psow_Rasowych_6048876.jpg[/url] Quote
zerduszko Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Mnie tez gardło ćmi, ale kija z tym. Ważne, że ciepło :multi: Obroża mi nie wygląda na taksówkę i chyba widzę metkę, więc pewnie jakiejś firmy. Quote
Maupa4 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='wilczy zew'] w necie znalazłam foty z wystawy psów w Rzeszowie,spójrzcie na obrożę,mnie wygląda na taksówkę [URL]http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/2/n/Wystawa_Psow_Rasowych_6048876.jpg[/URL][/QUOTE] To jest "Panienka Ling" - takie tasiemki ma/miał Dog Style i ActivDog. A czy ktoś jeszcze ? Ta ma tasmę ozdobną naszytą na zacisku - nie kojarzę kto tak szyje. Dla mnie to prędzej DS niż AD Nie jest to raczej "popularny" wzór. I raczej "starszy" niż "nowszy". Howgh - to powiedziałam ja znafca obróżek [I]hendmejdowych :grins: [/I] Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Zwróciłam uwagę na okucia z tego co wiem to tylko Taks takie daje,chodzi o to blokujące dalsze zaciągnięcie. [B]Zerduszko[/B],gdzie widzisz metkę? Quote
Maupa4 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='wilczy zew']Zwróciłam uwagę na okucia z tego co wiem to tylko Taks takie daje,chodzi o to blokujące dalsze zaciągnięcie. [/QUOTE] Tylko że Taks nie szyje z [B]tych[/B] tasiemek. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Przejrzałam stare wzory DS i jest jedna obroża z taki okuciami :roll: Quote
Recommended Posts