Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śpi a kręci się po tej klatce i jakoś nie chce się zaklinować.

Przed 9-tą zaczeli strzelać. Pręt to wyłamała zębami,bo jak wyszłam na chwilę do toalety,to chciała przegryź kolejny.

Posted

:evil_lol: ale na szczęście jemu wystarczy jak siedzi z nami i jak strzelą to patrzy i trzeba powiedzieć ,,to nic" :roll:

mój poprzedni onek bał się tak bardzo że się wciskał za sedes! wielki pies :crazyeye: nie wiem jak tego dokonywał

Posted

ale macie prze.... u nas nie strzelają... może ze 2 strzały były... Brokat nie lubi i wtedy leci się głaskać a Inka się trzęsie wchodzi pod koc i kładzie się koło ludzia i też spokój... więc dużego dramatu nie ma...

Posted

[quote name='malawaszka']tzn? jakąś specjalną???? czy o co cho?[/QUOTE]

Normalną,ma na niej identyfikator ale teraz już jej nie zdejmuję na wypadek godziny W.

Nie chciała iść na dwór i zesikała się na schodach.

Posted

Ja w sylwka to już o 19-tej szłam na wieczorny spacer. Ale u nas tu ciszej niż jak mieszkaliśmy na osiedlu.
Dzisiaj widziałam pieska podobnego do Mordziastej tylko z długim ogonkiem :)

Posted

[quote name='malawaszka']ja nie kumam tego, że ją zamykasz w klatce jak idziesz do wc :shake:[/QUOTE]

ja też nie. to jest za wczesnie. zamykaj ja jak juz musisz jak jestes obok jak musisz isc do wc to weź ja ze sobą :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']ja nie kumam tego, że ją zamykasz w klatce jak idziesz do wc :shake:[/QUOTE]

Bo demoluje mieszkanie,wsiska sie w dziury,wskakuje do wanny,wiec zagraża sobie a klatka ją chroni.

Posted

[quote name='wilczy zew']Bo demoluje mieszkanie,wsiska sie w dziury,wskakuje do wanny,wiec [B]zagraża sobie a klatka ją chroni[/B].[/QUOTE]

WZ - to nie tak.
Klatka to ja będzie chronic jak załapie ze klatka to schronienie/azyl.
A jak Ty pchasz do klatki przerażonego psa to nie spodziewaj się że poniewaz Ty uważasz ze klatka to schronienie to ona się uspokoi.
Nakrecasz ja teraz tą klatką dodatkowo - pies szuka intynktownie schronienia przed tym czego się boi a Ty ją nagle zamykasz i odbierasz jej wszystkie drogi i możliwości ucieczki ... no to żre Ci tę klatkę bo nie dośc ze chce się schowac przed tymi strzalami to jeszcze musi się uwolnic żeby móc się schronic ...
Dla niej teraz ta klatka to nie schronienie tylko dodatkowa kara ? trauma ? Nie dośc że boi się strzałów to jeszcze uciec przed nimi nie moze ...