Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez byla bym spuchnieta :lol: moja dwojeczka, to takiego rabanu by narobila ze heja :roll: kazdy z osobna jest spoko ale razem, to odrazu spoldzielnie zakladaja :mad:

Posted

[quote name='Pink']Tez byla bym spuchnieta :lol: moja dwojeczka, to takiego rabanu by narobila ze heja :roll: kazdy z osobna jest spoko ale razem, to odrazu spoldzielnie zakladaja :mad:[/QUOTE]

U mnie nawet z osobna Leoś jest niereformowany ;). Musi się przyzwyczaić.Nie jest taki "łatwy" ;)

Posted

[quote name='malawaszka']już Ty nie puchnij tylko foty dawaj!!![/QUOTE]

o to, to :evil_lol: normalnie doprosic sie nie mozna... nie wiadomo czy juz strzelac focha czy jeszcze nie :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']już Ty nie puchnij tylko foty dawaj!!![/QUOTE]

[quote name='Pink']o to, to :evil_lol: normalnie doprosic sie nie mozna... nie wiadomo czy juz strzelac focha czy jeszcze nie :diabloti:[/QUOTE]

nie dadzą człowiekowi spokojnie popuchnąć :obrazic:

Posted

[quote name='wilczy zew']nie dadzą człowiekowi spokojnie popuchnąć :obrazic:[/QUOTE]

no to taką propozycję mam jeszcze - wstaw foty - gwarantuję, że wywołają lawinę zachwytów i będziesz mogła puchnąć jeszcze bardziej :grins: