Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 dzieki :) mam jeszcze jedną zrobioną dosłownie 10 minut temu... ta jest troszke śmieszniejsza od poprzedniej (uprzedam, mojego psa naprawdę nie bolało to co rzrobiłam, wręcz on to bardzo lubi) jeśli trzeba autora też i model, to niech będzie tak: Autor: Luiza - Cerber model: kundelek o imieniu Cerber vel Cer tytuł: Szczery uśmiech... :) Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 luiza, ale musz nadać tytuł temu zdjiećciu np piszesz: autor: ja model: Cerber tytuł: "rozciąganie" :) Quote
milena182 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cerber napisał(a):dzieki :) mam jeszcze jedną zrobioną dosłownie 10 minut temu... ta jest troszke śmieszniejsza od poprzedniej (uprzedam, mojego psa naprawdę nie bolało to co rzrobiłam, wręcz on to bardzo lubi) drugi faworyt:evil_lol::cool3::loveu: Quote
Dobermania Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dokładnie! Albo "NATURALNY UŚMIECH" :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
tossaa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 autor:Tossaa imię psa: Di-Di tytuł:" hm...a jednak urosłam" Quote
ASICA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 autor:Asica imie psa:Gaja tytuł:,,chlapne slinką na sufit dobra??'' Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ASICA napisał(a):autor:Asica imie psa:Gaja tytuł:,,chlapne slinką na sufit dobra??'' O matko!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ci się piec zniekształcił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dziś dzień wolny to może uda sie je szybko zestawić..:cool3: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kurcze pojawiło sie tyle nowych zdjęć pretendujących w moim mniemaniu do 1 miejsca.. Eh, będę miała problem z wyborem:evil_lol: Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 OBY! Bo ja już sie doczekac nie moge! :multi::multi::multi: Quote
Dobermania Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Latające faaafle:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 autorka: Basiulka22tychy pies: Safi tytuł: Poprostu szczesliwa Quote
Behemot Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Dziś wróciłam z wakacji, stąd to niewielkie opóźnienie. Wyniki będą dziś albo jutro :lol: Quote
puchu Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 autorka: Puchu model: Aria tytuł: Potworek z Loch Ness Quote
Behemot Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Z niewielkim opóźnieniem przedstawiam wyniki pzaździernikowej edycji konkursu :lol: Jak zwykle zaczynamy od III miejsca. A znalazła się na nim - z 19 punktami - urocza Tofka na zdjęciu Urii "Poranki zawsze są ciążkie". Gratulacje! :klacz: Miejsce II i 20 punktów to wynik niedźwiedzicy i jej Hexy na zdjęciu "Jesienna zaduma". Brawo! :klacz: A na miejscu I.... z 32 punktami.... rozśpiewani Margo i Lincoln na zdjęciu onka "Góóóraaalu, czy ci nie żaaaal..." Brawo, brawo, brawo! :klacz::klacz::klacz: A oto pozostali laureaci: 4. Saba/APSA/"Czerwony kapturek" - 18 p. 5. Tofka/Uria/"Cichosza..." - 16 p. 6. Gaja i Trudzia/zadziorny/"Welshowy zaprzęg" - 15 p. 7. Szpila/dbsst/"Lecę, bo chcę, lecę, bo takie przeznaczenie me" - 13 p. Kana'majoka/"Jesienna dziewczyna" 8. Ronin/habibi/"Przewróciło się, niech leży" - 12 p. 9. Bazyl i Atlas/mamabazyla/"Synchronizacja" - 11 p. 10. Bazyl/mamaazyla/"Kontakt" - 10 p. Fruzanna/spawn/"Pokochaj mnie!" Branka i Hrabianka/ziółkowa/"Ciszaaaa!" Maleństwo/Carragan/"Zaginione ogniwo ewolucji" 11. Laluś/sylwiaskalska/"Czy kochasz jak ja?" - 9 p. 12. Koka i Hexa/niedźwiedzica/"Tandem" - 7 p. Kiwi/MartaReksKiwi/"Pomarańczowo mi" Maleństwo/Carragan/"Maleństwo, otwórz buzię" Foryś/sylrwia/"Jesień" 13. Marta i Dolores/bonita/"Blondynki, ach, blondynki" - 6 p. Era i Tequila/olcha/"Aniołki Charliego" 14. Polo/aaliw/"Czy te oczy mogą kłamać?" - 5 p. Lady/Mercedes7/"Salto w tył?" Saba/APSA/"Skok z dachu" Ozzy/Alicjarydzewska/"Ozzy Wietrzy Jąderko" Logan/diabełkowa/"Mój model" 15. Olo/tanina/"Czy te oczy mogą kłamać?" - 4 p. King/King/"Salon spa, cz.II" Kenzo/Kenzo/"Przecież to tylko błotko było..." 16. Beta/Mila2/"Myślę, więc jestem" - 3 p. King/King/"Salon spa, cz.I" Era i Sharon/KaRa_TC/"Karate" Desi i Ax/constancja/"I czego się śmiejesz, głupia babo?" Kesi/Chicken/"Czy te oczy mogą kłamać?" Grot/keleris/"Co za nuda" Logan/diabełkowa/"Zawirowanie kolorów" Hawana/Aga/"Jesienne porządki" 17. Gera/Wyjątek/"Ach, te jesienne jabłuszka!" - 2 p. Bazyl/mamaazyla/"Corrida" Gryf/nomu/"Biegnę" Tina i Sara/Tina.Sara/"Macarena" Imbir i Kesi/Imbir1/"Nie jedz Imbirka..." Samba/Beam6/"Zagadka: gdzie jest pies w październiku?" Lincoln/onek/"70 kg nad ziemią" 18. Doxa/majafaja/"Moje krzywe ząbki" - 1 p. Gera/Wyjątek/"Pieczona świnka" Dickens/bonita/"Żebrok" Baron i Misia/AnTu/"Co tam masz?" Jantaś/Gazuś/"Wielki nos" Diko i Bono/bonita/"Podglądacze" Dora/Marzenka18/"Jesień jest piękna..." Gratulacje! :klacz::klacz::klacz: Quote
Dobermania Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 He, he, moi "górole" na pierwszy, gratulacje!!! Quote
onek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki dla wszystkich , którzy głosowali na nas:loveu: . Gratulacje dla wszystkich pozostałych. I wiadomośc z ostatniej chwili rozśpiewani Lincoln i Margo na Światówce po ocenie doskonałej:multi: Quote
aaliw Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :klacz: Gratulacje :klacz: [SIZE=2]Tofka :Cool!: Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratulacje :) :multi::multi: Cociaż moi faworyci nie wygrali... Quote
Ambra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 to i my w nowym skladzie ;] autor: Ambra model: Macho tyt: ja jestem Macho mnie kobiety nie wybaczą.... autor: Ambra modelka: Barcelona tyt: Kto? ja zadzieram nosa???:shake: Quote
tosia_89 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratuluję w szzcególności zwycięzcy, a także wszystkim uczestnikom październikowej edycji :multi: :multi: :multi: Quote
niedzwiedzica Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O rany, po raz pierwszy od środy zajrzałam na dogo :oops: ( Światówka u nas :evil_lol:) a tu taka miła niespodzianka :loveu: A wczoraj Hexa w championach doskonałą dostała :multi: pewnie teraz nad nia się zaduma ;) Dziękujemy za głosy :sweetCyb::Cool!::modla:i pędzę nadrabiac zaległości na dogo ;) Quote
Recommended Posts