Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaznaczam sobie chłopaka.
6-7 lat dla jamnika to nie dużo.

My ostatnio adoptowalismy sporą kundlice, która ma 8 lat. W schronisku byla taka smutna, a u nas robi więcej zamieszania niż pozostałe dwa ;)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
No własnie... też o tym pomyslałam. Ja często swoja sonie przywiązuję blisko sklepu i zawsze sie cykam czy jakaś nawiedzona dogomaniaczka mi psa nie zwinie.

Hahahaha, uśmiałam się bo też o tym kiedys pomyslałam ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Dyzio dzisiaj wieczorem wyruszył do warszawy, do nowego domu. Będzie tam w nocy pewnie, ale mam nadzieje, że ramiona jego nowej Pani będą dla niego otwarte. Trzymajcie kciuki za pierwsze dni Dyzia w nowym domu.

Posted

No i jest w domu. Mamy juz wieści z pierwszych chwil.

DYZIO JEST W DOMU.............Jest najlepiej umytym maluchem na Mazowszu, bo te moje ogonkowe dziewczynki od razu go adoptowały ....i potraktowały jak szczeniaka ..no i umyły chłopaka na mokro, a on był zadowolony ............o..4 30 dojechał do domu ....trochę powitania ...... bieganek.... wąchanek.........szturchanek ..................i nawet udało się pospać w koszyczkach ze 2 godziny...............maluch ma swoje miejsce zaakceptowane i przez niego i przez sunie..................teraz sam poszedł do koszyczka i śpi.................byliśmy w parku na spacerze, też bez problemu...............w nocy maluch przyjechał zmęczony i trochę zestresowany,............... ale od razu gada oczami i nosem..........wszystko pokazuje nawet to , że chce pić a w miseczce pusto...............jest pieszczochem jak przestaję głaskać to nosem pokazuje ,że chce jeszcze................jest słodziak i pieszczoch......i potrafi się przytulać.........i potrafi się bawić.........i jest jamniczo bystry.......komunikuje się doskonale i na razie niech się wyśpi i odpocznie

I seria zdjęciowa:

Zula oprowadza kolegę

Parówki balkonują

Posted

To żeby Wam jeszcvze lepiej było, kolejne newsy

Dyzio ,po przeglądzie weterynarza ............jest ok .............ogonek i uszy do podleczenia..................ta śliwka do obserwacji...............gdyby się powiększyła to alarm.........serduszko ok, płuca też...............no i wiadomo dlaczego maluch jest słabiutki........... maluch jest przeziębiony ma powiększone węzły chłonne i kicha...ale bez gorączki..............wczoraj trochę nie jadł,ale to przez to ,że mogło go boleć gardło.............poza tym ..........jamniki się akceptują..............a to najważniejsze...............Dyzio naśladuje Lalę robi to co ona i podsiada w fotelu,a nawet w koszyczku,a Lalka udaje że tego nie widzi ...............mądrość zwierzaków jest wielka...........a Zula czarnula zaczepia łapką i Dyzik też paca łapką i jest zabawa................

To są balsamy te wieści.

A teraz odsłona:
[FONT=Times New Roman]o tym jak Dyzio postanowił spać na kanapie i jak wykręcał i kombinował
by być razem.............[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Historyjka obrazkowa[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]cdn za moment[/FONT][/FONT]

Posted

Nie wiem jak dla Was, dla mnie zdjęcia sezonu. Cudo. Zestaw parówek do wyboru!!!
Nasz Dyziek ze schroniskowej budy na kanapę - z koleżankami.
Jak oglądałam fotki śmiałam sie i płakałam jednocześnie.