Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Dyzio[/FONT][FONT=Times New Roman] ma ok.6-7 lat, czyli to już nie młodzik. Biedny, mały piesek w typie jamnika, takiego dobrze zbudowanego. Jest naprawdę wielkiej urody.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Został znaleziony na rynku w Buku, przywiązany do ławki... Nawet nie wiem jak to komentować. Za co spotkało to takiego psa. Na jaki los został skazany.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest bardzo spokojnym psem, nie ma problemu z innymi samcami, ale szczekać też potrafi – w końcu to jamnik. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest trochę przygaszony i zniechęcony tym co go spotkało. Smutny i chyba nieszczęśliwy. Doskonale nadawałby sie do osoby starszej, samotnej, ale przecież nie tylko. Myślę, że Dyzio w każdym kochającym domu znajdzie dla siebie miejsce.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Prosimy o pomoc w szukaniu domu – lato się kończy, nawet nie obejrzymy się, gdy zaczną się mrozy. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jak przeżyje ten krótkowłosy jamniczek w schroniskowej klatce. Nawet najlepsza opieka nie pomoże. Buda zimą – może być wyrokiem.[/FONT]

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka a on długo jest w schronie?! Wiesz... przywiązany do ławki to może Pan/Pańcia poszli do sklepu a teraz go szukają... tak sobie w swojej naiwności marzę :cool3:

Posted

No własnie... też o tym pomyslałam. Ja często swoja sonie przywiązuję blisko sklepu i zawsze sie cykam czy jakaś nawiedzona dogomaniaczka mi psa nie zwinie.

Posted

To nie w przypadku Pawla. On nie zwija zwierzaków z ulic. To maleńkie miasteczko i nie ma marketów tylko małe puste sklepiki. On juz jest jakiś czas a zabrany został po tym jak kilka godzin siedział.

Posted

Mi też kiedyś pod sklepem ktoś odwiązał Faficzka. Ale mój jamnior taki element że udało mu się głowę wyciągnąć ze obróżki i wpadł do sklepu mnie szukać. Kto go odwiązał i zabrał smycz z obrożą nie wiem do dziś.
A jamniorek śliczny-oczęta wystraszone

Posted

Mamy nadzieję, że uda się od razu domek znaleźć. Tymczasów nie ma, a nie chciałabym aby musiał zmieniac domek kilka razy. Juz jakiś czas jest w przytulisku, oswoił sie, kolejna zmiana miejsc...hmmm. Obyu tylko przed zimnem cos poszukać.