pawel11 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wczoraj Alba baaardzo się ucieszyła na mój widok, czyżby była spragniona spaceru? A może mnie polubiła? ;) Na pewno była głodna i z ogromnym apetytem zjadła wszystko, co dla niej miałem. Jest coraz bardziej kontaktowa, patrzy na mnie, kiedy do niej mówię, pięknie wykonuje wszystkie komendy. Teraz już wiem, że nie jest to pies, który potrzebuje dużej dawki ruchu, ale z pewnością pragnący kontaktu z opiekunem, którego niestety nie może dostać za wiele, ponieważ dane nam są tylko 2 spotkania w tygodniu :( Dodam jeszcze, że idąc wzdłuż drogi, Alba pięknie trzymała się mojej nogi, mogłem spokojnie zapomnieć o smyczy :) Quote
saphira18 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 kolejny psiak co lubi wodę;) fajne ma to futerko Quote
ewes Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 lubi wodę i taaaaki mądry i spokojny.... tylko gdzie dom... przecież to pies marzenie! Quote
kimiji Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Paweł przypomnij mi jutro o tych uszach!! ;) Quote
pawel11 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Alba w sobotę jedzie na imprezę zorganizowaną przez fundację w Parku Chorzowskim. Może tam ją ktoś wypatrzy.. trzymajcie wszyscy kciuki! :) Quote
leonarda Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Oczywiście, że będziemy:) Przy okazji zapisuję sobie Albę. Quote
jofracy Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Mam nadzieję, że ktoś się dziś w Albie zakocha :) Quote
soboz4 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Taki piękny pies i nikt go nie chce? To jakiś absurd... Quote
kimiji Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jak mogłabym adoptować psa, brałabym ją z miejsca, to mój psi ideał :loveu: Quote
pawel11 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 W górę Piękna! Nie rozumiem dlaczego nadal jesteś w schronisku.. :( Quote
jofracy Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Paweł może zrobimy jej nowy pakiet ogłoszeń z nowym tekstem? Quote
jofracy Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Może taki tekst? Alba to wyjątkowy psiak w typie owczarka niemieckiego długowłosego. Jest bardzo spokojna i wpatrzona w człowieka, uwielbia spacery, ale ponad wszystko kocha być blisko człowieka. Teraz ma na to szansę tylko dwa razy w tygodniu, a resztę tygodnia musi spędzać w zimnym boksie... Jest to psiak, który zasługuje na swojego człowieka, ciepłe posłanko i pełną miskę, a odwzajemni się za to bezcenną psią miłością. Alba jest bardzo grzeczna wykonuje podstawowe komendy i chętnie uczy się kolejnych. Na smyczy chodzi rewelacyjnie. To bardzo ciepła i miła suczka, która odda całe swoje psie serduszko za kawałek miejsca w Twoim domu... Quote
jofracy Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Miałam dziś telefon w sprawie Alby. mam dobre przeczucia. Przyjadą w czwartek się zapoznać i poddać czujnemu oku Pawła :) Quote
pawel11 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 niestety w czwartek nikt nie przyjechał :( może niedziela okaże się lepszym dniem.. Quote
jofracy Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 może dziś przyjadą... nikt do mnie nie dzwonił. Trzeba zrobić Albie kampanię reklamową... Quote
pawel11 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Alba ma już nowy, kochający domek po Zwierzomani w Parku Chorzowskim :) Quote
kiyoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mówcie co chcecie- moim zdaniem Alba to szczęściara. Może i była długo w schronie, ale trafiła na dobrego opiekuna, który do tego wyczarował jej ten domek. Jej nowa rodzinka wydaje się być idealna. Spokojni, zrównoważeni i dobrzy ludzie- dokładnie tacy na jakich Alba zasługuje:) Gratulacje Alba i powodzenia:) Quote
Recommended Posts