Kasia_82 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oj nie dobrze :shake: Moze jak sie Dzidziunia zjawi to nam powie cos na ten temat...........Szkoda mi go :placz: Quote
Sabina02 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 To jest najgorsze....gdy sie narobi nadzieje...i potem co? Dupa zbita! :shake: Ten nick "Dzidziunia" jest bardzo trafny! Zero odpowiedzialnosci... :angryy: Quote
hanka456 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Derby wczoraj smętnie patrzył. Psychika jak pogoda. Siadła. Quote
akteris Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :-( :-( :-(, tak mi żal tego pięknego psiaka... Dziewczyny a w którym schronisku Derbi jest? Jakie są tam warunki? Będę myśleć..., żeby choć jakiś tymczas udało się zorganizować... Quote
akteris Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Haneczko, ty będziesz jeszcze kiedyś w tym schronisku u Derbiego? Może udałoby Ci się jakieś nowe zdjęcia porobić? Może jakis plakat mu zrobimy? Quote
Niewiasta_21 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Derbi jest w schronisku w Łodzi. Zdiecia mozna porobic,ale takie za kratami beda. Quote
akteris Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niestety nie mogę znaleźć Derbiego pod tym adresem, pojawia mi się strona z jakąś suczką, to na pewno dobry link? Quote
akteris Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 teraz dopiero zauważyłam, że ten link dotyczy małej suczki:( Skąd można pobrać zdjęcia Derbiego? (oczywiście poza tymi, które znajdują się na tym forum) Quote
akteris Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 znalazłam te zdjęcia,są na stronie schroniska:( Oj biedny ten psiak, zresztą nie mniej jak inne w schronach :( Quote
Ania Agata Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jestem tu nowa, tzn. od miesiaca czytam, czytam i czytam o kolejnych psich tragediach i nie wiem co napisać. Zwłaszcza jak widzę tak piękne psy jak Derbiś! Trzymam kciuki za niego i za Was, że coś robicie, z pasją i energią! Ja na razie nie umiem ani zakładać wątków, ani wklejać zdjęć... Ale może się nauczę, bo wierzę, że to ma sens i trzeba pokazywać te sierotki, aż znajdą dom! Powodzenia Derbiś! Quote
hanka456 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jesli ktoś ma jakiś pomysł, bardzo proszę o realizację. DERBY nie może zostać w schronie. Oczywiscie, ze będę u niego. Quote
akteris Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kurcze, cały czas zastanawiam się jak mu pomóc... i niewiele przychodzi mi do głowy. Ja nie mogę go niestety wziąć:( Będę pytać ludzi, mogę dać jakieś ogłoszenia w Krakowie ale nie wiem czy to ma jakiś sens...bo gdyby nawet znalazła się chętna osoba to znowu z transportem pewnie byłby problem ;( Quote
Moriaaa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 akteris napisał(a):Kurcze, cały czas zastanawiam się jak mu pomóc... i niewiele przychodzi mi do głowy. Ja nie mogę go niestety wziąć:( Będę pytać ludzi, mogę dać jakieś ogłoszenia w Krakowie ale nie wiem czy to ma jakiś sens...bo gdyby nawet znalazła się chętna osoba to znowu z transportem pewnie byłby problem ;( Z transportem cioteczko prolemu nie będzie..dowieziemy psiaka gdzie będzie trzeba...tylko domek trzeba znaleźć chłopakowi ;) Quote
hanka456 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mogę i pociągiem do Krakowa , to zaden problem. Quote
akteris Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To fajnie, w takim razie zaczynam poważnie szukać, porozwieszam w Krakowie trochę ogłoszeń, może się uda... Quote
hanka456 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Rozwieszaj, rozwieszaj proszę może Kraków odpowie na nasze prośby , bo w .Łodzi zaklęta rzeczywistość jakaś czy co? Quote
akteris Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Derbisiu kochany, trzymaj się i nie poddawaj... Quote
Ania Agata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 akteris napisał(a):To fajnie, w takim razie zaczynam poważnie szukać, porozwieszam w Krakowie trochę ogłoszeń, może się uda... Jeśli będzie gotowe ogłoszenie i można je przesłac mailem to ja poproszę. Spróbowałabym jeszcze w Łodzi porozwieszać. Myślę, że to się nie wyklucza. Zawsze większa szansa dla Derbisia. Quote
akteris Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Oczywiscie jeśli chcesz to prześlę, albo tu na forum wstawie...Cześć jest przepisana z pierwszej strony wątku o Derbisiu... Quote
Ania Agata Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Super! Dzięki. Może być tu wstawione. To czekam. Quote
akteris Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Mam problem, nie bardzo wiem jak tu można wstawić plik (zdjęcie z teksem w wordzie jest zrobione) a ty masz zablokowane przesyłanie e- maili od osób z forum. Może napisz swój email na forum to przeslę to ogłoszenie z swojej skrzynki na wp Quote
akteris Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ogłoszenie Aniu wysłane... W Krakowie na razie cisza:( W niedziele porozklejam wiecej... Quote
Recommended Posts