Sabina02 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 PILNE!!! Wystawilam Derbisia w paru ogloszeniach. W zwiazku z czym, mam prozbe do cioteczek z Lodzi. W Allegro wstawilam namiary do schroniska. Jesli lepiej by bylo to zmienic np. na namiary ktorejs wolontariuszki, to prosze mi dac znac...:lol: Dzieki! Derbis w ogloszeniach: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163672483 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/480182_piekny_porzucony_pies_czeka_na_druga.html http://www.adopcje.org/adopcja3726.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24893&id_kat=11 Quote
ciapuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 derby do góry nie wolno się chować na dole Quote
Ania Agata Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Moriaaa napisał(a):Podajcie na ulotkach mój numer telefonu Kaja 888-201-331 i absolutnie żadnych danych na schronisko nie podawajcie. Myślę, że Moriaaa pozwoli swój numer również na allegro podać. A do schroniska tylko email, telefon wyrzuć. Quote
Niewiasta_21 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jesli chodzi o Derbiego to mój numer takze mozecie podawac. 503-557-378 lub [email protected] Quote
akteris Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Derby, psiaku... dla ciebie domek już gdzieś jest, tylko my jeszcze nie wiemy gdzie szukać:( Quote
Sabina02 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Ania Agata']Myślę, że Moriaaa pozwoli swój numer również na allegro podać. A do schroniska tylko email, telefon wyrzuć. [quote name='Niewiasta_21']Jesli chodzi o Derbiego to mój numer takze mozecie podawac. 503-557-378 lub [email protected] Dziekuje Wam! Pozmienialam dane w ogloszeniach...usunelam nawet e-mail schroniska, bo wstawilam Niewiasty_21, a to wystarczy.... Niewiasto, niestety nie znam Twojego imienia, wiec wstawilam Twoj telefon i e-mail pod imieniem i telefonem Kaji...moga pytac o Kaje gdy odbierzesz telefon...:evil_lol:, zebys nie powiedziala im ze to pomylka...:evil_lol: . Chyba ze chesz zebym wstawila rozwniez Twoje imie.. to napisz jakie masz... Quote
Ania Agata Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ronja - tak ma na imię - ma wątek na dogo od dawna: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31029 Derbi do góry. Quote
Moriaaa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dziewczyny błagam Was..konsultujecie z nami (Niewiasta, Moriaaa, Netti1, Katya, KarOla) każde ogłoszenie. NIE MAMY PRAWA PODAWAĆ TELEFONU DO SCHRONISKA!!!!! To już było napisane, powiedzine chyba 1000 razy. Jeżeli chcecie pomóc, pytajcie...ale ile razy można prosić o nie podawanie kontaktu do schronu!!!! (poza tym nawet jeśli ktoś tam zadzwoni chętny na adopcje suki, nie dostanie żadnych informacji, więc jakby nie ma to większego sensu) Najpierw zapytajcie. Poza tym nie znasz suni to jej nie wytawiaj(najpierw dowedz się czegoś o niej) Ronja ma naprawdę długą i przykrą historie...i zagoiściła koleżanka w innych portalach i nawet kilkakrotnie gazecie była opisana...sorki za nerwy. Quote
Niewiasta_21 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wszelkie ogloszenia sa bardzo potrzebne i bardzo za nie dziekujemy w imieniu zwierzaków,ale faktycznie trzeba sie pytac na forum czyj numer najlepiej podac do danego psiaka (podkreślam ponownie ŻADNYCH NAMIARÓW NA SCHRONISKO),bo wtedy nie bedzie zamieszania i głupich sytuacji ze ktos nie zna takiego psa. Pozatym Ania jestem. Quote
szajbus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Derbis, pchamy sie na górę słoneczko kochane Takie cudo, musi znaleźć domek, nie ma siły Quote
iwop Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Derbis jest słodki. :0 Mam nadzieję, że właściciel skończy swoje życie w jakims miejszu dla niechcianych ludzi. :angryy: Quote
ciapuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 on nie ma za wiele czasu ,dlatego ponownie do góry Quote
szajbus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Znów mi spadłes na dół? Nie ma mowy, lecimy na górę! Quote
Sabina02 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Moriaaa']Dziewczyny błagam Was..konsultujecie z nami (Niewiasta, Moriaaa, Netti1, Katya, KarOla) każde ogłoszenie. NIE MAMY PRAWA PODAWAĆ TELEFONU DO SCHRONISKA!!!!! To już było napisane, powiedzine chyba 1000 razy. Jeżeli chcecie pomóc, pytajcie...ale ile razy można prosić o nie podawanie kontaktu do schronu!!!! (poza tym nawet jeśli ktoś tam zadzwoni chętny na adopcje suki, nie dostanie żadnych informacji, więc jakby nie ma to większego sensu) Najpierw zapytajcie. Poza tym nie znasz suni to jej nie wytawiaj(najpierw dowedz się czegoś o niej) Ronja ma naprawdę długą i przykrą historie...i zagoiściła koleżanka w innych portalach i nawet kilkakrotnie gazecie była opisana...sorki za nerwy. Dobra, zaraz usune wszystkie jej ogloszenia....ale to jest chore, bo dzwonic moze kto tylko chce. Sunia jest na glownej stronie internetowej schroniska jako "adopcja tygodnia", a na gorze tej strony...hmmm...coz by innego jak nie nr. telefonu do schroniska? Jesli chodzi o pisanie o niej w ogloszeniach, to nic nie wyssalam z palca tylko najpierw zaczerpnelam informacje ze strony internetowej... I znowu potwierdza sie to co zawsze mowie: NIE ROB DRUGIEMU DOBRZE, NIE BEDZIE CI ZLE!!!! Quote
Sabina02 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Wszelkie ogloszenia sa bardzo potrzebne i bardzo za nie dziekujemy w imieniu zwierzaków,ale faktycznie trzeba sie pytac na forum czyj numer najlepiej podac do danego psiaka (podkreślam ponownie ŻADNYCH NAMIARÓW NA SCHRONISKO),bo wtedy nie bedzie zamieszania i głupich sytuacji ze ktos nie zna takiego psa. Pozatym Ania jestem. Ok, Niewiasta....jeszcze dodam Twoje imie do ogloszenia Derbisia...Moge??? I od tej pory juz trzymam sie od Lodzi z daleka....po co mam zarywac noce i dnie robiac ogloszenia zeby potem dostac opier...???? Pozdrawiam.... Quote
Moriaaa Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Sabina widzę że mocno przewrażliwiona jesteś. Jeżeli uważasz że piszemy to Tobie na złość, oki Twoja sprawa. Jeżeli się 1000 razy powtarza pewne rzeczy a 1001 ktoś i tak robi swoje, to chyba można w końcu się wściec. Byłaś w schronie???Rozmawiałaś z pracownikami??? Zrozum kobito że tu nikt Ci nie robi na złość, tylko staramy się robić wszystko tak jak było umówione ze schronem (my to omawiałyśmy) i jeżeli schronisko stanowczo mówi, że w aukcjach i ogłoszeniach nie podawać numeru do nich to tak właśnie robimy. I proszę o uszanowanie naszych ustaleń i nie robienie zamętu. Jeśli nie chcesz nie wystawiaj, damy radę same, jeżeli chcesz pomóc, pomagaj, ale nie działaj na szkode tych zwierząt. Quote
ciapuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 DERBIŚ biegnij i nic się nie przejmuj ,jakoś to będzie Quote
szajbus Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Słoneczko, zatkaj uszy nie słuchaj tego wszystkiego. Jedziemy na góre chłopie! Komu tego slicznego słodziaka? Quote
hanka456 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 DERBI KOCHANY, moze domek juz blisko dlatego takie emocje wokol Ciebie. Quote
hanka456 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mysle, ze nie powinniscie kolezanki z Dogomanii sie obrazic, za stanowcze slowa Moriii i Niewiasty, bo naprawde gdy ktos zadzwoni z zewnatrz i zapyta o Ronje albo Derbiego to 100 procent pewnosci, ze odpowiedz bedzie, ze nie wiadomo o ktorego psiaka chodzi, i wtedy wszystkie wysilki pojda na marne, a wszystkie my bardzo sie boimy aby tak sie nie stalo. Zbyt duzo nadziei i wysilku aby wszystko stracic. Wiem, ze trudno w to uwierzyc ale tak jest. Quote
szajbus Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ledwie mineło pół godzinki, a ty znów na dole? Marsz na górę!!! I prosze mi nie spadać chłopczyku Quote
Moriaaa Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Bardzo proszę osobę która wystawiała DERBIEGO na Allegro o zmianę danych kontaktowych. Kontakt ma nie być na schron. Quote
Recommended Posts