Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację, większa. Ja też miałam taki pomysł,(moi rodzice mieszkają pod Krakowem) boję się tylko aby na wsi pies nie trafił na łańcuch - bo to niestety jeszcze częsta praktyka:( Jeśli ktoś się odezwie to trzeba będzie sprawdzić warunki jakie psu szykuje...

Posted

DERBY, moj DERBY. Ktokolwiek przeglada ten watek, prosze, bardzo prosze o podanie Derbisiowi lapy i o konstruktywne zastanowienie sie nad tym jak mozna mu pomoc. Moze jednak ktos by mogl go adoptowac?

Posted

To straszne, ale prawda jest taka, że psiaki powyżej 8 roku życia mają marne szanse na dom...
Derbiś to piękne, kochane psisko, ale ma swoje lata i chyba tylko to powoduje że wciąż w tym nieszczęsnym schronie siedzi:(

Ten skurczybyk który tak pozostawił Derbisia mam nadzieje że skończy w jakimś wyjątkowo marnym domu strarców i tak jak Derbiś w samotności i bez opieki będzie czekał na swój koniec...:(

Posted

Na prawdę nie wiem dlaczego Derbi nie znajduje żadnego domku:-( Jest piękny, przytulasty i ma coś takiego w oczach, że serce się kroi gdy się na niego patrzy:bigcry:
Ja przygarnełam psiaka,który ma mieć ponoć ok. 10- 12 lat i nawet przez chwilę nie stanowiło i nie stanowi to dla mnie problemu.
I wiem, że nawet starszy psiak odżywa i nabiera wigoru ;) przy boku kochającego pana...
Może jakis banerek trzeba mu zrobić i zostawiać na przeglądanych wątkach? Ja nie potrafię, ale jeśli ktoś mi podpowie jak :razz: to zaraz zrobię...

Posted

akteris napisał(a):
Może jakis banerek trzeba mu zrobić i zostawiać na przeglądanych wątkach? Ja nie potrafię, ale jeśli ktoś mi podpowie jak :razz: to zaraz zrobię...

Ja wlasnie zamowilam banerek dla Derbisia. Jak go dostane to go zaraz tu wkleje...:lol: