Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Akteris...mnie też ujął, ale nie mam pomysłu jak mu pomóc..gdyby jeden z naszych psiaków które mamy w hotelu poszedł do domku, moglibyśmy umieścić tam Derbisiątko...ale na razie adopcje stoją:( A Derbiś czeka....:( Quote
Kasia_82 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Piekny jestes pieseczku.Wierze , ze i do Ciebie usmiechnie sie szczescie w krotce! Z pewnoscia podbijesz nie jedno serce! Moje juz podbiles :loveu: Ach tyle tych psich nieszczesc a tu Swieta ida :-( I jak sie czlowiek ma cieszyc wiedzac , ze gdzies tam siedza takie piekne pieski i nie ma nawet kto ich do serca przytulic :shake: Quote
lothia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dziewczyny a dawałyście do "mojego psa"ogłoszenie? Quote
Sabina02 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jak on musi tesknic za swoim "panem"! :shake: Nie rozumiem, co Ci ludzie maja w tych glowach??? Jak mozna napisac swojemu najlepszemu przyjacielowi "Juz Cie nie potrzebuje"?? Szok!!! Quote
lothia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 tam w adopcjach kiedys dawało się bezpłatnie, chciałam go dac ale poczta mi siadła i nie mogę odebrać @ "startowego" [od tygodnia przychodzą do mnie te same @:roll: ] http://www.psy.pl/adopcje/?P=user spróbujcie, sporo osób przeglada i psiarze,nie wiem jak teraz ale kiedys można było opisać historie psa do gazety, oni to drukowali, jeżeli pies znalazł dobry domek to przyjezdzali zrobic reportarz i dawali karmę, ale nie wiem jak to teraz wyglada z gazety mam takie @,nie wiem pod który trzeba napisac, spróbujcie moim zdaniem warto red.naczelna [email protected] redakcja [email protected] 022 8529005 5291114 mam nadzieję że aktualne Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 DERBISIĄTKO http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=8769 Quote
akteris Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A Derbiś dalej sam?...:( Ciepłego domku i kochanego pana Derbiś... Quote
Dzidziunia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dziewczynki moje kochane nie mam czasiku na przegladanie watku bardzo prosze napiszcie mi ile on ma latek bo byc moze mam dla niego kochajacy domek z ogrodem w łodzi:-) cieplutka bude i cieplutka kanape:-) Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dzidziunia...Derbiś ma około 10 lat. Quote
Kasia_82 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzidziunia - czyz to nie jest czasem spozniony prezent swiateczny dla naszego kochanego Derbisia ? :lol: 3 mam kciuki aby tak bylo :thumbs: Quote
akteris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Derbisiu kochany, może już niedługo ciepły domek i przyjazna atmosfera:multi: , trzymam:happy1: kciuki ze wszystkich sił Quote
hanka456 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Derbiś ma dziesięć lat, ale jest w doskonałej kondycji jest piękny, mądry, i bardzo posłuszny. Chodziłam z nim na spacerki gdy jeszcze było można. Umie chodzić na smyczy. Tęsknym glosem przwołuje gdy tylko znajdę się w schronisku i mnie zauważa. On bardzo ale to bardzo potrzebuje domu. Derby nie zasłużył na to aby po dziesięciu latach tak byc potraktowanym . On wie, że spotkała go ogromna niezasłużona krzywda. Quote
Dzidziunia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 byc moze jest dla niego domek:-) bo mojego wujska sasiedzi stracili niedawno owczarka bo umarl niestety:-(( a poniewaz sa to osobki ktore maja po 50 latek nie chca szczeniaczka bo boja sie ze nie dadza sobie rady z malym uyrwisem a poniewaz maja sl;iczny dom z ogrodem derbiatko bedzie mialo gdzie spedzac moze najszczesliwsze dni w zyciu?? :-)) w poniedzialek lub wtorek pojawiamy sie w schronisku bo teraz ostatnie przygotowania na przyjecie nowego psiaka trwaja:-) Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cioteczko..w poniedziałek schron zamknięty (Nowy Rok)...ale byłoby super...Derbisiątko pokazuj się ładnie:) Quote
Dzidziunia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 yyy no tak Nowy Rok:P zupelnie o tym zapomnialam :-) w takim razie wtoreczek i wyciaganie derbiska:) Quote
Sabina02 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzidziunia napisał(a):yyy no tak Nowy Rok:P zupelnie o tym zapomnialam :-) w takim razie wtoreczek i wyciaganie derbiska:) :placz: :placz: :placz: --------- Lzy szczescia! Quote
Dzidziunia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sabinko nie placz juz bo utoniemy:P a amfibii nie mamy:P a jak utoniemy to kto bedzie bidulkom pomagal?:P Quote
Niewiasta_21 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja dopiero teraz dojrzałam wątek kochanego Derbisia!! Gdzie sie tyle czasu podziewał,czemu był tak daleko ze nie mogłam go dojrzec?? I widze ze Derbisiowi cos sie dobrego wkońcu trafiło? Super!! :-) Quote
Sabina02 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzidziunia napisał(a):Sabinko nie placz juz bo utoniemy:P a amfibii nie mamy:P a jak utoniemy to kto bedzie bidulkom pomagal?:P No dooobra, to se chociaz zatancze z radosci! :cunao: Quote
Dzidziunia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale sie nam Sabinka roztanczyla:P zlituj sie bo podloga nie wytrzyma:P heheh Quote
akteris Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Super, Dziudziunia jesteś wielka:multi: , Derbiś tak zapadł mi w sercu, że pocichutku marzyłam o domku dla niego:lol: Mam nadzieję, ze teraz wszystko się ułoży... :beerchug: Quote
Kasia_82 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A jednak mialam racje , ze to spozniony prezent swiateczny dla Derbisia :Cool!: Byc moze najlepszy jaki kiedykolwiek otrzymal w zyciu :roll: Dzidziunia to od Nas wszystkich :Rose::Rose::Rose: A czy ktos juz szepnal Derbisiowi na ucho te cudowna wiadomosc ??? ;) Quote
Recommended Posts