Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzidziunia napisał(a):
dziewczynki moje kochane cieszyc sie bedziemy we wtorek:-)) jak juz wszystko bedzie zalatwione i derbiatko bedzie w swoim łóżeczku:-)

Czekamy, czekamy ... byle do wtorku... :siara:

Posted

nio jak wszystko bedzie tak jak ma byc to Derbis wejdzie w nowy rok jak krolewicz:P tylko krolewny bedzie mu trzeba poszukac:P kurcze nawet nie widzicie jakiego mam slicznego sliniaka w avarku:P paskudy:P

Posted

Dzidziunia napisał(a):
nio jak wszystko bedzie tak jak ma byc to Derbis wejdzie w nowy rok jak krolewicz:P tylko krolewny bedzie mu trzeba poszukac:P kurcze nawet nie widzicie jakiego mam slicznego sliniaka w avarku:P paskudy:P

Zdjecie takie malutkie... slabo widac:-(

Posted

Dzidziunia napisał(a):
slabo to widac moja 2 pocieche:P bo moje drogie na tym zdjeciu sa 2 psiaki:P moj kochany astek na ktoym mhm siedze a w raczce trzymam mojego malego yorka:P hehehe widzicie jakie psikusy:P

Ehhh, ja to jestem slepa....bo obydwa slabo widze...

Posted

Derbiś pożegnał dzisiaj swojego kolegę Barego. Bary znalazł dom. Bary szalał jak wariat. podawał łapy, robił przysiady i podskoki, kręcił się w kółko i wywracał oczami. Bardzo cieszyłam się z powodu Barego, ale jeszcze Derbiś. Tak bym chciała żeby też tak podskakiwał i, wył i szczekał ze szczęścia, żeby oczy mu pojaśniały. Tego mu zyczę iskierek w oczach.

Posted

hanka456 dlaczego jednak z domkiem nie do konca ? Z tego co zrozumialam to DERBIS mial byc odebrany dzisiaj.
Poczekamy i zobaczymy co napisze Dzidziunia.

Czy DERBIS jest juz w nowym domku ? Prosimy o relacje :lol:

Posted

Dzidziunia napisał(a):
yyy no tak Nowy Rok:P zupelnie o tym zapomnialam :-) w takim razie wtoreczek i wyciaganie derbiska:)

Dzidzunia, i co z Twoimi obietnicami?
Wiem ze rozne rzeczy mogly wypasc, ale przynajmniej dalabys znac...:shake: