pajunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Moze zdjecia nie sa najlepszej jakosci, dzis je poczta dostalam. Sa robione normalnym aparatem, a nie cyfrowka. Ale Derbis okazale sie prezentuje, szczegolnie na tym piewszym zdjeciu:evil_lol: Chlopak jak marzenie: Quote
Niewiasta_21 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O Boze!! Haniu czy to widzisz?? Aż sie popłakałam,dziękuje wszystkim za pomoc w znalezieniu dla Derbisia domku!! Pajuniu,jestes WIELKA,dziekuje :loveu: Quote
Ania Agata Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzięki! Dzięki! Dzięki! Jestem chyba tak samo szczęśliwa jak Derbiś! Quote
akteris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to się nazywa szczęśliwy psiak:) Derbisiu tak się cieszę, że Ci się udało... Quote
szajbus Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 O MATKO!!!!! Warto było czekać!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Derbisiu, byleś piękny, ale teraz to z ciebie istne cudeńko. Kurde, poryczałam się. Quote
Moriaaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Pajuniu...niewiele mogę napisac bo łzy się cisną..DZIĘKUJĘ DOBRA KOBIETO!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
hanka456 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wszystko widze, ale poniewz jestem w miejscu publicznym, bo w bibilotece nie moge ryczec. Pajuniu dziekuje Ci bardzo. Deerbisiu kochany doczekales sie. Quote
Nanka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 kochany Derbiś... on się tak cudnie cieszy :loveu: Quote
pajunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cioteczki kochane, troche to trwalo, ale mamy nowe zdjecia Derbisia z domku, ktore Derbis przesyla , zalaczajac Zyczenia Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 2008, tym, ktorzy mu sa zyczliwi:evil_lol: Oprocz tego Pancia Derbisia pisze tak ( od razu tlumacze, gdyz ten list ze zdjeciami przyszedl poczta) Dzis chcialabym Pani znowu krotko napisac, jak sie Derby czuje. Derby ma sie bardzo dobrze. On jest kochanym chlopakiem, ktorego nigdy w zyciu bysmy juz nie oddali.Teraz, gdy on sie u nas juz naprawde w domu czuje, mozemy go juz czasami dluzej samego zostawic, bez obawy, ze on glupstw narobi. Wazy w tej chwili ponad 30 kg. Najchetniej on je sucha karme i oczywiscie swoje ciasteczka. Zalaczamy pare jego zdjec, aby Pani zobaczyla, jak on teraz wyglada.Jak pani widzi, on ma swoja kanape , na ktorej on chetnie lezy i patrzy na zewnatrz. W kazdym pokoju ma on swoja poduszke, lub kocyk, na ktorym on sie zawsze moze polozyc. najchetniej bawi sie z moja 4 letnia wnuczka, pilka i gdy ona przychodzi, jest on zawsze przy jej boku. On stal sie moim prawdziwym przyjacielem i on wie dokladnie, co mu wolno i czego mu nie wolno. Serdeczne pozdrowienia Helga K.... i Kornelia S..... Wiec, jak widzicie, Derby nie skonczyl, tak, jak " moje przyjaciolki" podejrzewaja, w laboratorium, lub w sloiku na smalec, swoje futerko tez jeszcze ma i nie stalo sie ono choragiewka na antenie naszego zdezelowanego busa.:evil_lol: Quote
pajunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Nikt nie zaglada do slicznego Derbisia:placz: ale na temat wywozenia przez Pajunie, psow w nieznane, to w przeciagu 4 dni, tworza sie 100 stronnicowe topiki.:angryy: Quote
hanka456 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Pajuniu kochana, widzieć Derbisia w takim otoczeniu, i czytać taki tekst, to prawie jak cud. Pamietasz jak on trafil do schroniska, przypiety do płotu z książeczką zdrowia i kartką: "Juz go nie potrzebuję" Powoli w schronisku zamieniał się w mokra scierkę. Tracił z dnia na dzień nie tylko swoją wpaniałą urodę ale również chęć do życia. Dzięki Tobie Derby został przywrócony światu. Za to jeszcze raz bardzo dziękuję. Życzę Tobie i Twoim bliskim wszystkiego najlepszego, spokoju, satysfakcji, radości i wielu przyjaciół, którzy by Cię wspierali w trudnym dziele jakiego się podjęłaś. Jesli to mozliwe przekaż od nas wszystkich co Derbisia kochają najlepsze zyczenia starszej Pani, która w nim odnalazła swojego przyjaciela. Hanka Quote
pajunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Haniu, pozdrowienia oczywiscie przekaze, w imieniu rodziny Derbiego, bardzo Ci dziekuje za nie. Oczywiscie pamietam Derbiego i jego historie wtedy, tak mnie ta kartka wtedy " Juz Cie nie potrzebuje" poruszyla. To bylo takie potworne. I niesamowicie sie ciesze, ze Derby swoja rodzine znalazl. I bardzo Wam dziekuje, zescie wtedy Derbiemu watek zalozyly, tak, ze ja go na tym watku znalazlam. Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i wszystkiego Dobrego w Nowym 2008 Roku zycze wam i dziekuje za mile slowa, ktore pozwalaja mi w dalszym ciagu miec wiare w ludzi i ich poczynania.:loveu::loveu::tree1::tree1: Quote
Niewiasta_21 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 To niesamowite poprostu. Widac ze Derbis dobrze sie trzyma i oby jak najdłuzej. Wszystkiego dobrego Derbisiu,a wam ciotki Wesołych Świąt :-) Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Matko, ale on ma szczęśliwa mordeczkę. Derbisiu, tak trzymaj! Masz swoja ukochaną rodzinę i ukochane miejsce na ziemi. Pajuniu, pozdrów koniecznie od nas rodzinę Derbisia. Quote
Moriaaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Derbiątko się uśmiecha:) Dziękuję Pajuniu!!! Quote
katya Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 O kurcze, teraz dopiero te fotki zobaczyłam. Derbiś jest kochany w końcu :):):) Quote
Recommended Posts