ewatonieja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Drbi w koncu ma to na co zasłużył,czyli kochającego własciciela:) Quote
pajunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie zrobie u mnie, bo juz o 7 rano pojechal do domku. Wczoraj nie mialam jak, byly tabuny psow, ktore mnie do rozstroju nerwowego prawie doprowadzily.:evil_lol: Ale to wspanialy, bardzo madry, cieply, posluszny psiak. Jest naprawde cudowny i baaardzo duzy.:lol: Quote
Ayia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no to zostalo nam czekac na nowe i dobre wiesci z nowego domku :) Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Derbi w koncu jest bezpieczny!dziekujemy !!! Quote
Ania Agata Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Derbi już w domu! Jak to dobrze! Jeszcze w to nie wierzę. Derbi - zaczynasz nowe życie! Quote
mulinka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 to cudownie :multi::multi::multi: czyli można już zmienić tytuł wątku :) Quote
Ayia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 tak, Derbi ma swoj juz domek :) (pomylilo mi sie, caly czas mam w glowie Canona i dlatego :D) Quote
Niewiasta_21 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Canon jest tylko na tymczasie,niema jeszcze domku!! A Derbis ma juz domek na stałe. Quote
akteris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 to trzeba chłopca przeniesc do "już w nowym domku" :) Quote
Reno2001 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Tak sie cieszę:multi: . Derbisiu, powodzenia. Bądź szczęśliwy!! Podziękowania dla wszystkich, którzy przyczyli sie do znalezienia mu domku:Rose: . Quote
pajunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Chcialabym sie z wami podzielic paroma wiadomosciami o Derbisu. Ma sie bardzo dobrze. Poczatkowo mial dwa dni lekkie problemy z biegunka, ale szybko przeszla. Uwielbia spacery i co ciekawe, uwielbia jezdzic samochodem . Gdy tylko widzi jakis otwary samochod, zaraz jest w srodku. A teraz nowinka. Derbis byl u psiego fryzjera. Zostal wykapany, ostrzyzony i powiedziala mi ta pani, ze bym go wcale nie poznala. Obiecala mi dzis lub jutro zdjecia. Nie moge sie doczekac. Jest spokojnym, starszym, bardzo kochanym psiakiem. Bardzo ladnie chodzi juz na smyczy. Tylko w pierwsze dni, troche ciagnal. jeszcze ma troche problemow ze znajomoscia niemieckiego, ale wyslalam tej rodzince polskie tlumaczenia i jakos sie udaje. On sie zakochal w tej mlodszej pani, corce wlascicielki. Gdy ta przychodzi w odwiedziny, to po jej wyjsciu, troche placze, ale daje sie przekonac psim ciasteczniem. Ale to wlasnie ta pani go odebrala i byla ta pierwsza, ktora go porzadnie wysciskala i wycalowala. Moze dlatego tak do niej lgnie. Apetyt ma dobry. wszystko zmiata. Jedyny maly problem jest, co musi weterynarz sprawdzic., gdy Derbis oddaje kal, to sie troche meczy, musi porzadnie cisnac, nawet, gdy mial begunke. Czy psy moga miec hemoridy? Czy ktos moze cos napisac, co on moze miec? Poradzilam lyzeczke oliwy z oliwek do jedzenia. W sumie - wspanialy psiak i ma dobry domek. Quote
Niewiasta_21 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pajuniu...super wieści!!! Dziekujemy :-) Quote
szajbus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 o matko, ale sie ciesze i z niecierpliwością czekamy na fotki. Aż mnie skręca z ciekawości jak teraz wygląda. Quote
pajunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ha, nie tylko Ciebie:evil_lol: Ja juz wariacji z ciekawosci dostaje.:evil_lol: Quote
szajbus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bardzo lobię ogląda te psie przemiany. Derbiś , a pokazuj się nam szybko !!! Quote
akteris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Super wieści... :)temu psiakowi należał sie dobry domek od dawna... Przenieście go do już w nowym domku, bo ten tytuł taki smutny... Quote
Reno2001 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Serce rośnie gdy czyta sie o takich odmianach psiego losu:loveu: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...!!!:p Quote
szajbus Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Derbiś pokaz nam sie w nowym wydaniu, bo cioteczki skręca ciekawość Quote
Moriaaa Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dorotko..dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Żyj szczęsliwie Derbiśku:) Quote
Recommended Posts