Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zrobie u mnie, bo juz o 7 rano pojechal do domku. Wczoraj nie mialam jak, byly tabuny psow, ktore mnie do rozstroju nerwowego prawie doprowadzily.:evil_lol: Ale to wspanialy, bardzo madry, cieply, posluszny psiak. Jest naprawde cudowny i baaardzo duzy.:lol:

Posted

Chcialabym sie z wami podzielic paroma wiadomosciami o Derbisu.
Ma sie bardzo dobrze. Poczatkowo mial dwa dni lekkie problemy z biegunka, ale szybko przeszla. Uwielbia spacery i co ciekawe, uwielbia jezdzic samochodem . Gdy tylko widzi jakis otwary samochod, zaraz jest w srodku. A teraz nowinka. Derbis byl u psiego fryzjera. Zostal wykapany, ostrzyzony i powiedziala mi ta pani, ze bym go wcale nie poznala. Obiecala mi dzis lub jutro zdjecia. Nie moge sie doczekac. Jest spokojnym, starszym, bardzo kochanym psiakiem. Bardzo ladnie chodzi juz na smyczy. Tylko w pierwsze dni, troche ciagnal. jeszcze ma troche problemow ze znajomoscia niemieckiego, ale wyslalam tej rodzince polskie tlumaczenia i jakos sie udaje. On sie zakochal w tej mlodszej pani, corce wlascicielki. Gdy ta przychodzi w odwiedziny, to po jej wyjsciu, troche placze, ale daje sie przekonac psim ciasteczniem. Ale to wlasnie ta pani go odebrala i byla ta pierwsza, ktora go porzadnie wysciskala i wycalowala. Moze dlatego tak do niej lgnie. Apetyt ma dobry. wszystko zmiata. Jedyny maly problem jest, co musi weterynarz sprawdzic., gdy Derbis oddaje kal, to sie troche meczy, musi porzadnie cisnac, nawet, gdy mial begunke. Czy psy moga miec hemoridy? Czy ktos moze cos napisac, co on moze miec? Poradzilam lyzeczke oliwy z oliwek do jedzenia. W sumie - wspanialy psiak i ma dobry domek.