grazyna9915 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Derbi mam nadzieję, że szybko znajdziesz dom! Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pajunia co tam kombinujesz? Te uśmieszki są zagadkowe, ale jak sie uśmiechasz to ja też, oby na szczęście.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ale póki co podnoszę do góry naszego chłopaka Quote
Moriaaa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Pajuniu kochana, wszytsko załatwione:) Czekamy na telefon od Sebastiana:) A dziewczynki myślę że można już się cieszyć ;) Quote
pajunia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jestes wspaniala. Dziekuje. No to moze uchylimy rabka tajemnicy :eviltong: :evil_lol: . Derbus jedzie niedlugo do domku.:lol: Quote
Moriaaa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Hehehe...oj niedługo, niedługo:cool3::cool3::cool3::eviltong: Quote
Ania Agata Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Super! Nareszcie! Na pamiątkę w takim razie banerek pięknego Derbisia! A gdzie będzie mieszkał nasz przystojniak? Quote
akteris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :klacz: :cunao: :cunao: :laola: SUPER:loveu: Wielkie ukłony dla kogoś kto zaopiekuje sie Derbisiem:multi: . Ciągle po cichu tu zaglądałam i już powoli traciłam nadzieję na dom dla Derbiego... A tu takie dobre wieści, dziewczyny jesteście wielkie:Rose: A gdzie będzie piękny Derbi mieszkał? Zdradźcie troszkę szczegółów Quote
Sabina02 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale wy jestescie...No piszcie co i jak???? Blagam! :multi: :multi: :multi: Quote
ewatonieja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie mogę uwierzyć!wspaniała wiadomość !!!:multi: Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Uśmiechnęło sie do ciebie szczęście psiaku. Trzymaj je łapami i nie puszczaj:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ukłony na nowych włascicieli Quote
Moriaaa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Sabina02 napisał(a):Ale wy jestescie...No piszcie co i jak???? Blagam! :multi: :multi: :multi: Chłopak, na stare lata wyruszy w podróż za granice, a tam czeka już na niego z utęsknieniem strasza Pani, która już nie może doczekać się przyjazdu Derbisiątka. Domek sprawdzony, umowa przedadopcyjna podpisana, paszport wyrobiony, czekamy na transport:) Quote
hanka456 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 HURRA, HURRA, HURRA!!!!!!!!! Niech jego poprzedni "Pan" caluje sie w nos. Quote
Niewiasta_21 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Super!! Derbisiu,wreszcie sie doczekałes...:multi: Quote
Jotbe Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To cudownie.:multi: Derbi, trzymaj się, uwierz w siebie i ponownie zaufaj ludziom...:) Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 O Jezusicku!!!! Nareszcie!!!! Co za ulga! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 też się bardzo cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
ewatonieja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Derbi wyjeżdża a jego przyjaciel Bary wciąż czeka,czemu tak długo? przeciez Baremu niczego nie brakuje? Quote
Recommended Posts