szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Obserwatorzy, nie obserwujcie tylko bierzcie go i kochajcie. On na to tak czeka! Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Derbisu kochany nareszcie sloneczko dla Ciebie zaswiecilo. Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 szajbus napisał(a):Obserwatorzy LITOŚCI! Nie, nie....Derbis musi dostac domek z milosci nie z litosci.... Quote
Nanka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 bardzo mocno trzymamy kciuki :) litości dla nas, żeby nie trzymali nas tyle w niepewności ;) Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nanka napisał(a):litości dla nas, żeby nie trzymali nas tyle w niepewności ;) O wlasnie!!! Z tym to sie zgodze!!! Quote
szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pewnie, ze dla nas miała być litość, a cos myślała, że dla niego? :evil_lol: Ile można czekać z niecierpliwością na wieści? Ja zaliczam sie do tych mniej cierpliwych. Do góry psinko kochana. Znajdzie sie dla ciebie kochany domek Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 szajbus napisał(a):Pewnie, ze dla nas miała być litość, a cos myślała, że dla niego? :evil_lol: Ile można czekać z niecierpliwością na wieści? Ja zaliczam sie do tych mniej cierpliwych. Do góry psinko kochana. Znajdzie sie dla ciebie kochany domek Tak wlasnie myslalam...ze dla niego...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
ewatonieja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Derbi trzymaj się,nie poddawaj!!!! Quote
szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Derbis hoapmy na górę. Godzine ładowała mi sie ta stronka- tylko godzinę, to sukces Quote
Aga i Krzyś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Matko, jaki on piękny!!!! Prześliczny:pDlaczego nikt go nie chce na boga?! Kawał kochanego psiura, trzymaj się piesiu, na pewno przyjdzie twój dobry dzień PS Naprawdę dawno nie widziałam takiego pięknego psa... Oczywiście oprócz mojego własnego;) A temu bydlakowi co go porzucił to nie powiem czego życzę, mam nadzieję, że ktoś mu dooopsko porządnie przetrzepie, albo lepiej go jakieś psiury pogryzą!!!:mad: Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ewatonieja napisał(a):Derbi pokazujemy się i prosimy o domek! ewatonieja - wklej sobie Derbisia do podpisu, w ten sposób też się pomaga :) Quote
Ania Agata Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nanka, a nie ma takiego małego banerka dla Derbisia? Kogo prosić? Też miałabym inne psiaki, ale z Derbiego nie zrezygnuję! Quote
hanka456 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 DERBISIU kochany, piekny i dzielny, byc moze jakas niespodzianka sie szykuje? Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ania Agata napisał(a):Nanka, a nie ma takiego małego banerka dla Derbisia? Kogo prosić? Też miałabym inne psiaki, ale z Derbiego nie zrezygnuję! Na forum w dziale Off-Topic mozna zamowic. Poszukaj tam jakiegos watku gdzie jest napisane "Banery na zamowienie" lub cos podobnego...;) Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Derbiś - wspaniały pies już tak długo czeka na dom Quote
Recommended Posts