Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']nie
wysyłałam poleconym listem , jeśli do poniedziałku nie dojdzie to złożę reklamację
[url]http://imageshack.us/photo/my-images/26/polecony.jpg/[/url][/QUOTE]

Alicjo twoje kropelki doszły. Za chwile uwzględnianie je w rozliczeniu . Dziękujemy

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani to ja Wasza Tessa
Wkradłam sie na chwilę do komputera Isadory (emirowa na mnie nakrzyczy) trzymają mnie w areszcie domowym z powodu cieczki jak wiecie. Trochę to trwa. Tu tylu fajnych kumpli mam, a nie puszczają mnie nigdzie, no żebym ja się nie puściła. Na szczęscie poza tym nic złego się nie dzieje bo napewno byłby komunikat. Trochę luzu mają teraz Duzi na zajęcie się innym psami z EmirLandu.

A ja w zeszyciku robie sobie scenariusz mojego FanPejdża. Poniewaz moje leczenie potrwa kilka miesięcy, a ja chciałabym się z Wami spotykać, pogadac wiec taka forma będzie najlepsza.

Już lecę, bo czarodziejską awionetką przyleciałam do Isadory i ona śpi a ja sobie korzystam z kompa. Kochani widziałam że jest nowe rozliczenie na emirowej stronie.

Kochana Alicjo z tego co wiem Twoja przesyłka dotarła.

Kocham Was i pamiętajcie brak wiadomości to DOBRA WIADOMOĆ, a ja póki mam areszt postram się wkradać do kompa i coś napisać.

Wasza Tessa

Posted

Siedź Skarbie w areszcie i zdrowiej:))) Łapki Ci odpoczną i potem będziesz biegać z chłopakami:)) Dobrej nocy sunieczko, śnij o dobrych ludziach, takich , jakich masz teraz wokół siebie.

Posted

[quote name='Isadora7']ooo udało ci się wejśc na trochę, fajnie :)[/QUOTE]

Wiesz Isadoro mam teoretycznie urlop od dzisiaj (żeby po zakańczać ważne sprawy)... ale musiałam w pracy być i jutro pewnie też... Nie wiem w co łapy włożyć.

Posted

Tessa jest piękna.Tyle w niej godności. Dzisiaj dostałam książeczkę z Fundacji Emir od Tessy:)) Dziękuję, to najpiękniejsze wiersze ,jakie napisano o cierpieniu zwierząt. Siedzę. czytam , płaczę ...Dobrze ,że są ludzie, którzy starają się choć troszkę zmienić ten zły, okrutny świat.

Posted

[quote name='Isadora7']Takie małe metamorfozy na dobranoc:

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/9513/30493420237440294441119.jpg[/IMG][/QUOTE]
Na tych zdjęciach widać, że skóra jest juz troche odżywiona i nie wisi jej tak straszliwie wokół ust.
Opuchlizna łapki jeszcze trzyma, ale widać, że jest coraz lepiej.
Ogonek tez ma ładnie wyprostowany, więc z pewnością czuje sie zdecydowanie lepiej.

Buzialki dla Tessuni

Posted

No, no, no...ty Tessa nie szalej i nie łap się pierwszego lepszego adoratora... trochę skromności sunieczko...z futra cię rozebrali a ty szalejesz...
A teraz poważnie, czy badanie zeskrobin potwierdziło tylko nużeńca? W schronisku "Kundelek" była sunia z bardzo podobnymi objawami...może znajdę wątek i zdjęcia...ale tam wdało się zakażenie i jeszcze alergia wszystko nasilała...
Na szczęście sunia wyszła na prostą i jest w dobrym domku choć czasami kłopoty zdrowotne powracają. Tessuni życzę ulgi i powrotu do zdrowia!!!