Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Marticzko wyślij jeszcze raz te zdjęcia, dostałam 3 komunikaty, że nie mogę odebrać wiadomości:( Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Mysza2 napisał(a):Marticzko wyślij jeszcze raz te zdjęcia, dostałam 3 komunikaty, że nie mogę odebrać wiadomości:( Już przesyłam ..... Quote
unixena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Melduje sie ...zapisuje ..i jak co to w miare mozliwosci finansowych dorzuce grosika .. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 unixena napisał(a):Melduje sie ...zapisuje ..i jak co to w miare mozliwosci finansowych dorzuce grosika .. Dziękuję że przybiegłaś kochana :( Myszko zdjęcia wysłałam ...mam nadzieję że doszły .... Quote
*Gajowa* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oby udało sie uratować łapkę ! Deklaruję przesłanie 40 zł dla psiaka. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 *Gajowa* napisał(a):Oby udało sie uratować łapkę ! Deklaruję przesłanie 40 zł dla psiaka. Cioteczko będziemy wszystko wiedziały po prześwietleniu cały czas wierzę żę łapkę uratujemy!!!!! Nawet nie chce myśleć inaczej :( Bardzo Ci dziękuję :* Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jestem dziewczyny. Czy oprócz finansów jakos mozna jeszcze pomoc ? Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Jestem dziewczyny. Czy oprócz finansów jakos mozna jeszcze pomoc ? Tak Belu kochana koniecznie wydarzenie na Fb trzeba mu zrobić oraz banerek jeśli ktos potrafi ....ja niestety jeszcze się nie nauczyłam ... Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 doszły Marticzko, przekopiuj na 1 str to usunę Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dziękuję kochana :) już kopiuję ....łapka na zdjęciach wygląda super w prównaniu z rzeczywistością :( Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie potrafie robic bannerkow, ale zrobiłam podlinkowany podpis. Kiedy bedzie cos wiadomo na temat operacji ? Taki sliczny pies... Moze komus zginął ? Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dziekuję pięknie za banerek:multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bela51 napisał(a):Nie potrafie robic bannerkow, ale zrobiłam podlinkowany podpis. Kiedy bedzie cos wiadomo na temat operacji ? Taki sliczny pies... Moze komus zginął ? Izunia kochana będę dzwoniła do kliniki wieczorem ...aktualnie Madox jest podpięty pod kroplówkę bo jest słabiutki ...potem prześwietlenie .....jeśli będzie czucie w łapce będą ratowali ...jeśli nie .........:( niestety :( Ale jak sam dr Molicki doświadoczony chirurg stwierdził " źle to wygląda" :( Będzie ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim że znaleziono owczarka i zdjęcia ....Pani która znalazła chłopaka osobiście o to zadba ... Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika, skoro psiak dostał imię, wpisz w tytule wątku... Niech na początek choć tyle ma... Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Roszpunka napisał(a):Martika, skoro psiak dostał imię, wpisz w tytule wątku... Niech na początek choć tyle ma... Imię to tak na szybko aby nie był kolejnym Misiem ;) bardzo się denerwuję o tą łapę :( Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):I :( Ale jak sam dr Molicki doświadoczony chirurg stwierdził " źle to wygląda" :( .. A moze nalezaloby go zawiezc do Katowic do dra Gierka? To chyba najlepszy chirurg na naszym terenie. ? A kiedy to przeswietlenie ? Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Marticzko, a mówili kiedy będzie coś wiadomo, tzn kiedy to prześwietlenie? Zapisz ode mnie też 40 zł. Aż się boję myśleć jakie to będą koszty Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Wiecie co mnie dobija ....że to trasa Katowice - Siewierz ....miliony aut jeżdżących w tą i z powrotem i NIKT zupełnie NIKT się nie zatrzymał widząc konającego na poboczu psa !!!!!!!! To jest straszne !!!!! Nie wiem co się dzieje z ludźmi ....czy naprawdę wszyscy są bez serca ???:angryy: Nikogo nie zainteresował ten pies ??? Boże ze złości chce mi się krzyczeć! Jak ten psiak musiał cierpieć :( Tracę wiarę w ludzi :( Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Mysza2 napisał(a):Marticzko, a mówili kiedy będzie coś wiadomo, tzn kiedy to prześwietlenie? Zapisz ode mnie też 40 zł. Aż się boję myśleć jakie to będą koszty Miał dostać kroplówkę a potem miało być szybciutko prześwietlenie i decyzja co robić .....będę dzwoniła około 18 ...może coś więcej będzie już wiadomo :( Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Mysza2 napisał(a):Marticzko, a mówili kiedy będzie coś wiadomo, tzn kiedy to prześwietlenie? Zapisz ode mnie też 40 zł. Aż się boję myśleć jakie to będą koszty Myszko dziękuję zaraz będę zapisywała deklaracje w 1 poście ....a koszty ? narazie nawet nie chce o tym myśleć.... Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martiko, ja juz dawno nie wierze w ludzi. Wiekszosc opanowała znieczulica. Tak na los zwierzat jak i innych ludzi. Jestem bez grosza w tym m-cu, moge przekazac 40 zl ze spadku Fridy. ( ciagle nierozdysponowany do konca ). Quote
Recommended Posts