Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dzieweczki-Cioteczki - zajrzyjcie, proszę. Do rodzinki mamakasi (u której jest "moja" Słomka") przybłąkała się maciupeńka sunia w typie ratlerka. Może tam zostać tylko do niedzieli - RATUNKU! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Ma%C5%82a-Ksi%C4%99%C5%BCniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848[/url] Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Zawiadomimy, właśnie dostałam nowe zdjęcia, gdzie na tle półrocznego jamniorka szorstkiego widać jaka ona jest MIKRO!!!! Quote
Ellig Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Nutusia']Zawiadomimy, właśnie dostałam nowe zdjęcia, gdzie na tle półrocznego jamniorka szorstkiego widać jaka ona jest MIKRO!!!![/QUOTE] [img]http://images10.fotosik.pl/2538/6e98d30cb459a113gen.jpg[/img] Quote
Ellig Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Nutusia']Eluś, dałaś ją na mikropieski?...[/QUOTE] nie jeszcze nie bo trzeba wedlug szablonu wstawiac a nie wiemy ile ma lat itp.... Quote
Ellig Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Nutusia']Wet ją określił na ok. roku.[/QUOTE] Jeszcze szczepienia i takie tam............. Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No, na razie nic nie ma :( Ale przecież na swoją stronę wstawiają i takie NN, nie? ;) Quote
Igiełka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ciotki zajrzyjcie też czasem do suni o wielkim sercu i z zanikiem mięśni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233213-Asha-Zabierz-mnie-do-serca-swych-bram-otwórz-je-wytrzyj-łzę-i-pokochaj-pomimo-6lat[/URL]-( [IMG]http://lh5.googleusercontent.com/-VWZbndQDCvA/T47t8RdYvnI/AAAAAAAADQM/wxFY9G1Av-A/s500/IMG_1287_resize.jpg[/IMG] Quote
kkasiiiar Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [B] Wiecie moze czy na dogo dostane jeszcze takie chustki z napisem "szukam domu"?[/B] Quote
kkasiiiar Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Nutusia']Kksiiiar, napisz proszę konkretnie o jaką pomoc wnosisz i w jakiej kwocie (karma, leki, wet...) - żeby było formalnie ;)[/QUOTE] Chyba najbardziej to prosiłabym o pomoc z karma :) Moja wetka robi mi duze zniżki, na fb mam na niego juz jakies wpłaty wiec opłacę zabieg i leki a później na kastracje szczepienia itp to jakos bazarkami nazbieram ;) Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja jestem na "tak" ;), jak najbardziej. I podziwiam za "całokształt" Twojej baloniarskiej działalności. Quote
Igiełka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 macie moją zgodę na udzielenie pomocy :) także konto i przelew myślę że na 160zł co Ty na to Nutusiu? Quote
Macia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 W takim razie czekam na numer konto i robię przelew. Quote
kkasiiiar Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [B]BARDZO DZIEKUJE ! [/B]:multi::loveu:(w imieniu brzuszków moich tymczasów ;) ) Zaraz podeśle dane na pw do Macia i jak tylko zamowie karme przedstawie paragon na watku Pako to dam jeszcze znac i prześle dla przypomnienia jego watek :) Quote
cisowianka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja przed chwilą puściłam w końcu swoją deklarację za październik (2012r). Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jakie "w końcu", Cisowianko - dziś dopiero 10-ty! Pięknie dziękujemy :) Quote
Igiełka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='sylwija']te wydatki to mnie do bankructwa doprowadzą [/QUOTE] [quote name='Livka']Zrobiłam częściowy przelew na konto sylwiji, na tyle na ile wystarczyło nam pieniędzy :roll: rozliczenie w poście nr 2. Kochani sytuacja jest dość nieciekawa - Aqsa ma długi i to spore - może ktoś wesprze naszą śliczną sunię jakimś datkiem ... Szykujemy dla niej bazar, ale to wciąż za mało ... :([/QUOTE] [quote name='sylwija'] Wczoraj miała czyszczone ząbki, konieczne okazało się usunięcie martwego zęba, niewykluczone, że jej dokuczał, bo dziś jest weselsza i energiczniejsza jeszcze niż zwykle - szaleje jak Teodor ostatnie wydatki na Aqsę: wet + stomorgyl (stan zapalny dziąseł) 73 pln czyszczenie zębów+usunięcia martwego przedtrzonowca - 168 EFFiPRO (pasożyty zewnętrze) 20 DOLPAC (pasożyty wewnętrzne) 20 karma (Josera) 120 [/QUOTE] Baloniarki spójrzcie co znalazłam dla tymczasowiczki sylwija potrzebna jest natychmiastowa pomoc dziewczyna nie daje rady :-(- wydatki rosną a stała deklarację posyła od początku -uważam że wstydzi się przyjść tutaj i prosić o wsparcie dlatego robię to w jej imieniu i proszę o pomoc na leczenie w kwocie 230zł nr konta z danymi poda bezpośrednio sylwija [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226629-ruda-piękność-Aqsa-ZNÓW-SZUKA-DOMU-(/page7[/URL] Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Sylwija, a podobno wstyd to... kraść ;) Bezinteresowna pomoc zwierzakom to zaszczyt, a nie wstyd! Igiełko, masz moje poparcie. Quote
Igiełka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Nutusia']Sylwija, a podobno wstyd to... kraść ;) Bezinteresowna pomoc zwierzakom to zaszczyt, a nie wstyd! Igiełko, masz moje poparcie.[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) Maciu czekamy na decyzję Quote
NikaEla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Baloniarki zapraszam na bazarek dla psiaków w bdt u Soema (link w podpisie) Quote
Recommended Posts