Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='mmd']Najwyższa regulaminowa to 200, jako składkowiczka możesz wnioskować o więcej.[/QUOTE]

jeśli mogłabym 300 zł :oops: byłabym szczęśliwa. bo pannica u mnie nie długo... a wydatki na pewno jeszcze będą.

Edit: ale jakby co to damy radę spokojnie w kwocie 200 zł ;)

Edited by necianeta89
Posted

U mnie taki upał, że mi ogrzewanie wyłączyli, a właśnie piorę spodnie i bluzkę, które są mi niezbędne na jutro, gdyż idę na pogrzeb. Wychodzi na to, że pójdę w mokrych, bo bez ogrzewania nikła szansna, że wyschną :( BTW to drugi pogrzeb w ciągu dwóch tygodni, naprawdę uważam, że już wystarczy...

Posted

Już wyłączyli? A jak zimno się zrobi? Ja na razie zakręciłam wszystko oprócz łazienki.
Widzisz, wilgotne rzeczy można żelazkiem podsuszyć ;)

Posted

U mnie od 1 kwietnia już nie grzeją... Istna maskara... nic
nie schnie i czasami zimno jak w lodówie :angryy: na szczęście
przeprowadzam się w cieplejsze zakątki lada chwila :cool3:

Posted

no taaak...żelazko...!!! :p
[COLOR=#800080]gameciu[/COLOR], bardzo mi przykro....[quote name='mmd']Już wyłączyli? A jak zimno się zrobi? Ja na razie zakręciłam wszystko oprócz łazienki.
Widzisz, wilgotne rzeczy można żelazkiem podsuszyć ;)[/QUOTE]

Posted

wyschło, wyschło !!! Musieli włączyć w nocy ogrzewanie, bo nie wierzę, że tak samo z siebie. Żadnego żelazka :)
A tak z innej beczki, macie podzielniki w mieszkaniach ?

Posted (edited)

Pewnie nie wyłączyli tylko czujnik na dzień wyłączył :)
Ja mam liczniki takie uczciwe, podzielniki to lipa i ściema.
[B]
Wyjechał transport z Olkusza, czyli mamy nową dostawę...[/B]

Edited by mmd
Posted

[quote name='mmd']Pewnie nie wyłączyli tylko czujnik na dzień wyłączył :)
Ja mam liczniki takie uczciwe, podzielniki to lipa i ściema.
[B]
Wyjechał transport z Olkusza, czyli mamy nową dostawę...[/B][/QUOTE]

Hahaha pracowałam w tym 6 lat ;) Znaczy gości się spodziewasz? ;)

Posted

Wyjechała sznupciowata, duża, ok. 20 kg, sunia podrostek, malutka czarna grubiutka (dziś idzie na stół, bo grubiutka wiadomo czemu), oraz mini-Mini czyli chłopak dla mnie na DT.
Trzytygodniowe szczenię ktoś zabrał do domu.
A i jeszcze: jakieś stwory pojechały do fundacji, ale to iwoniam wie lepiej.

Posted

dziewczyny, taki mini dziadunio w schronie siedzi. wrzucam go na mikrusy zaraz....
[LEFT]ponad 15 lat, problemy z wątrobą, wzrokiem, słuchem i poruszaniem się.

[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][COLOR=#666666]
[/COLOR][/FONT][IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/dsc_0277.jpg[/IMG][FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][COLOR=#666666] [/COLOR][/FONT][/LEFT]

Posted

[quote name='sleepingbyday']dziewczyny, taki mini dziadunio w schronie siedzi. wrzucam go na mikrusy zaraz....
[LEFT]ponad 15 lat, problemy z wątrobą, wzrokiem, słuchem i poruszaniem się.

[FONT=Tahoma][COLOR=#666666]
[/COLOR][/FONT][IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/dsc_0277.jpg[/IMG][/LEFT]
[/QUOTE]

Ale bidulek, to jest chih?
Ile waży?

Posted

cytat:
Pilnie szukam DT dla suni miks husky. Niestety w domu w którym przebywa pokonuje ogrodzenie a budują tam tuż za płotem trasę szybkiego ruchu.

[IMG]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425523_316721411711577_160854910631562_996355_88120780_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']"Twój" maluch?!?!?!?!?...[/QUOTE]
Mój, mój... wieczorem iwoniam napisze, ale żyć to on będzie, tylko oberwał biedak.

Posted

[quote name='Nutusia']O matko, czy to się kiedyś skończy?... Wiem, pytanie z rodzaju retorycznych :([/QUOTE]

Ostatnio jak chcieliśmy ruszyć pana P. (2009r?)to w dwie doby "zniknęło" 120 psów z Ol... Myśleliśmy, że ich śmierć nie poszła na marne, że już będzie tylko lepiej i co? Ch*** wielki...