Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Dziewczyny - odejście nie załatwia sprawy... To jak przyznanie się do winy ;) Ale chętnie też się przeniosę jedną nogą gdzie indziej, gdzie wiem, że zawsze będę mogła liczyć na pomoc mi podobnych :)[/QUOTE]
Ja tam winna się nie czuję, grzeczna byłam ;)

Posted

a ja ? a ja? ja zostałam pominięta? :mad:

ja ogólnie i tak jestem tutaj jedną nogą.
drugą stawiam w świecie rzeczywistym. ;)

a tak poza tym, to mam gorszy dzień.
zaliczyłam weta i jestem pełna obaw.
Dziś mi mój książe zrobił taki paskudny stolec, że oh... cały w śluzie. no i oczywiście w domu.. a został na 2h. Nigdy mu się to nie zdarzało... eh...
Ma bardzo powiększoną prostatę, przy badaniu strasznie go to bolało. Tak płakał, że aż ja się popłakałam.
Jutro badanie krwi i usg. Już się boję. A teraz zapewne poczytam w necie coś i spać nie będę mogła.

Posted

No stary nie, ale chłopakom prostata się powiększa z wiekiem.
Jak mi kiedyś wet powiedział, że mój 7letni wówczas pies ma jeść karmę senior to trochę się obraziłam ;)

już Cię zaprosiłam do przyjaciół :)

Posted

[quote name='mmd']No stary nie, ale chłopakom prostata się powiększa z wiekiem.
Jak mi kiedyś wet powiedział, że mój 7letni wówczas pies ma jeść karmę senior to trochę się obraziłam ;)

już Cię zaprosiłam do przyjaciół :)[/QUOTE]

no cóż, mój aktualnie je karmę senior przez korzonki, zero ruchu przez miesiąc, tylko spał. i deptał pomału do przodu.
no i tego klocka musiałam nosić na rączkach po schodach, a że mamy ich trochę... to... masakra. ';)

Posted

[quote name='mmd']Ja tam winna się nie czuję, grzeczna byłam ;)[/QUOTE]

Ja rowniez nie czuje sie winna, malo tego wrecz odwrotnie:)

Posted

Co dajecie na pw ?

Drogie Baloniarki, czy któraś z Was dysponuje może miejscem na psa, którego trzeba natychmiast wyciągnąć od chauwy? Nie jest on zupełnie "goły" - ma zapewnione 100zł co miesiąc i karmę, niestety nic więcej. Ponieważ na hotel potrzebne jest 300zł, a nie ma takiej kwoty deklaracji ani nie ma na nią widoków, w zasadzie nie wiadomo co zrobić, żeby biedak nie wyjechał w worku jak Jurand, bo że jest z nim juz kiepsko, to wiadomo (znaczy wychodzi mu niedozywienie, poza tym nie ma widocznych wad).
Jeśli któraś by mogła - dajcie info, czy tu, czy mi na pw, czy też na wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225418-Przybłęda-znaleziona-pod-Serockiem-pomóżcie-go-uratować[/URL]

Krzyczycie za takie pytania tutaj? Bo jeśli nadużyłam, to przepraszam...

Posted

Nie krzyczymy, ale już dwa psy od chauwy sa u mestudio i nie wiem, kto ma miejsce.
A po różnych "wyczynach" na dogomanii dziewczyny coraz mniej chętne do brania psów. Kilka DT się wykruszyło... miały dość.

No i tutaj żadne 100 nie wchodzi w grę, tu sa domy za free :) jeśli są oczywiście.

Posted

[quote name='mmd']Nie krzyczymy, ale już dwa psy od chauwy sa u mestudio i nie wiem, kto ma miejsce.
A po różnych "wyczynach" na dogomanii dziewczyny coraz mniej chętne do brania psów. Kilka DT się wykruszyło... miały dość.

No i tutaj żadne 100 nie wchodzi w grę, tu sa domy za free :) jeśli są oczywiście.[/QUOTE]

No tak, ale jest za to gwarancja, że pies będzie ogłaszany i będzie dostawał jadło - a to też bardzo ważne przecież.
I wcale się nie dziwię, że dziewczyny się wykruszają - ja też raz kiedyś byłam DT, oczywiście bezpłatnym, więc wiem jak to jest "lekko"...

Posted

Mestudio widzę dzisiaj w bojowym nastroju :)
Mi się nawet już nie chce tłumaczyć, że Baloniarki nie sa przeciw hotelom, tylko w akcie desperacji... Hotele też by pewnie mogły swój baloniarski wątek mieć...

I tak mnie natchnęła dzisiajlektura wątku hotelików na które należy uważać - że może zrobimy w końcu listę dogomaniaków, na których nalezy uważać, bo wchodzicie dziewczyny czasem na minę, na która już kto inny się nadział wcześniej.

Posted

mmd, za listą jestem za! co by się nigdy już nie nadziać...
zresztą nie mam zamiaru przyłożyć łap do wyjazdu żadnego psa na jakiekolwiek wygwizdowo...

mam ochotę kogoś pogryźć po prostu...

Posted

[quote name='mmd'][B]Mestudio widzę dzisiaj w bojowym nastroju[/B] :)
Mi się nawet już nie chce tłumaczyć, że Baloniarki nie sa przeciw hotelom, tylko w akcie desperacji... Hotele też by pewnie mogły swój baloniarski wątek mieć...

I tak mnie natchnęła dzisiajlektura wątku hotelików na które należy uważać - że może zrobimy w końcu listę dogomaniaków, na których nalezy uważać, bo wchodzicie dziewczyny czasem na minę, na która już kto inny się nadział wcześniej.[/QUOTE]

Jestem bardzo grzeczna i używam bardzo wyważonych słów, ale na wątku myszy1 - Kacper u chauwy - mnie wkurzyli maksymalnie więc już tylko czekam na najważniejsze wiadomości tego wieczoru bo jeszcze takie będą i idę oglądać kwiatki na forum ogrodniczym.

Posted

[quote name='mestudio']Jestem bardzo grzeczna i używam bardzo wyważonych słów, ale na wątku myszy1 - Kacper u chauwy - mnie wkurzyli maksymalnie więc już tylko czekam na najważniejsze wiadomości tego wieczoru bo jeszcze takie będą i idę oglądać kwiatki na forum ogrodniczym.[/QUOTE]

Mestudio, ale to co napisała Mysza nie miało być braźliwe - ja to odebrałam wręcz przeciwnie, że docenia to, że zawsze pojawiasz się Ty, tylko ma żal, że nie pojawiają się inni.
Wszyscy dziś jesteśmy wyjątkowo naładowani...

Posted

[quote name='_ogonek_']mmd, za listą jestem za! co by się nigdy już nie nadziać...
zresztą nie mam zamiaru przyłożyć łap do wyjazdu żadnego psa na jakiekolwiek wygwizdowo...

mam ochotę kogoś pogryźć po prostu...[/QUOTE]
Wiem, ogonku :(

O liście myślałam takiej w sensie "od kogo nie brać psa".

[quote name='mestudio']Jestem bardzo grzeczna i używam bardzo wyważonych słów, ale na wątku myszy1 - Kacper u chauwy - mnie wkurzyli maksymalnie więc już tylko czekam na najważniejsze wiadomości tego wieczoru bo jeszcze takie będą i idę oglądać kwiatki na forum ogrodniczym.[/QUOTE]
Widziałam. Przykre i w dodatku, ze to Mysza1. Rozumiem, że jej przykro, bo ma masę psów, a BDT nie ma, ale wyszło, że Baloniarki to tak z nudów sobie zrobiłyśmy, żeby gwiaździć.
Kurczę, odkąd się to zaczęło czasem zapieprzam po 8-10 godzin, robię setki fot na bazar, siedzę i zapraszam, później rozliczam, pakuję, wysyłam... robię ogłoszenia, robię rozliczenia, łąże za każdym sprawdzać, czy mu nic nie trzeba. No jasne, żywot gwiazdy.

[quote name='bros']a czy ja moge poprosić o link balonowy 2 ? :oops:[/QUOTE]
Tak, zaraz Ci wyślę.