_ogonek_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 u mnie to akurat psa w domu niet, ale szynszyla robi swoje :evil_lol: ostatnio znalazłam w klatce długopis i kawałek szarego papieru (robiłam plakat i pakowałam fanty bazarkowe) :roll: a ile razy wciągała jakieś papierzyska zza kratek... niszczarka do papieru :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Może list chciała napisać, skoro papier i długopis były jej potrzebne? ;) Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Nutusia']Może list chciała napisać, skoro papier i długopis były jej potrzebne? ;)[/QUOTE] peeeewnie :roll: ona i tak ma przechlapane - dwa razy przegryzła kabel od internetu, rozgryzła totalnie kabel od leżącego pada (czy jak to zwał) i poharatała bratu kabel od kamerki internetowej :lol: mistrz! Quote
mmd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 U Majowej ptasie mleczko też ci sami sprawcy wynieśli :) Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mmd']U Majowej ptasie mleczko też ci sami sprawcy wynieśli :)[/QUOTE] nie, ja słodycze chowam, zresztą przy mnie nic słodkiego długo się nie uchowa:lol: Quote
majowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='_ogonek_']u mnie to akurat psa w domu niet, ale szynszyla robi swoje :evil_lol: ostatnio znalazłam w klatce długopis i kawałek szarego papieru (robiłam plakat i pakowałam fanty bazarkowe) :roll: a ile razy wciągała jakieś papierzyska zza kratek... niszczarka do papieru :evil_lol:[/QUOTE] Widze że z ciebie taka sama dogomaniaczka jak ze mnie ;) ja notorycznie znajduje pod łóżkiem papier ścierny, sznurówki i pilniczki do paznokci tam maja swoją skryjówkę gorzej bo jak odkurzam i nie spojrze wcześniej pod spód eh.... szkoda gadać Maleństwo kocha słodycze i trzeba bardzo uważać bo o ile miodku odrobinkę raz na jakiś czas na czubeczek palca dostanie to już kradzież bezy może się dla niej źle skończyć 1 Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='majowa']Widze że z ciebie taka sama dogomaniaczka jak ze mnie ;) ja notorycznie znajduje pod łóżkiem papier ścierny, sznurówki i pilniczki do paznokci tam maja swoją skryjówkę gorzej bo jak odkurzam i nie spojrze wcześniej pod spód eh.... szkoda gadać Maleństwo kocha słodycze i trzeba bardzo uważać bo o ile miodku odrobinkę raz na jakiś czas na czubeczek palca dostanie to już kradzież bezy może się dla niej źle skończyć[/QUOTE] hyhy no taka dogomaniaczka :lol: szynszyla śliczny zwierz, a kąpiele piaskowe widowiskowe, ale to gryzoństwo czasami wyprowadza z równowagi, ona wszystko ma w klatce, co gdzieś w zasięgu leży :eviltong: a! i zapomniałam o wyżartej na 1 cm ścianie gdzie kiedyś klatka stała... dzisiaj pudła tam stoją i nie widać, ale wyróżniały się białe rowy na koralowej ścianie :lol: Quote
majowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 bo ściany są przepyszne moje jakos ograniczaja sie do dewastacji mebli, z która sie juz pogodziłam, kabli raczej nie ruszają chyba ze im przeszkadzają bo leża tam gdzie one lubia kicać właśnie Elmo robi przegląd domu czy wszystko na swoim miejscu i zaraz zakopie sie pod kołdrę i będziemy drzemać Quote
Alaa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Usuneli mi banerek Baloniarek i napis, wie ktos moze dlaczego? Quote
mmd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Alaa']Usuneli mi banerek Baloniarek i napis, wie ktos moze dlaczego?[/QUOTE] Pewnie za dużo było, za wysoki. Quote
[email protected] Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 a oco chodzi z punktami za reputację bo mi się coś takiego wyświetla Quote
Alaa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 OK, dzieki za szybkosc odpowiedzi, wlasnie kombinuje, zeby bylo dobrze. Zaznajomilam sie przy okazji z regulaminem;-) Quote
mmd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='[email protected]']a oco chodzi z punktami za reputację bo mi się coś takiego wyświetla[/QUOTE] Gdzie Ci się wyświetla? Do tej pory te punkty istniały, ale niewiele z tego wynikało, bo każdy (prawie) miał tyle samo :) Sprawdziłam: nadal tak jest - ja mam i miałam 10 punktów. Jak ktoś oceni Twój post to będziesz miała więcej, ale nie mam pojęcia komu chce się w to bawić, tu się pracuje, a nie casting robi ;) Quote
[email protected] Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 mi się wyświetliło w ustawieniach myślałam że coś narozrabiałam dzięki za odpowiedz;) 1 Quote
mmd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='[email protected]']mi się wyświetliło w ustawieniach myślałam że coś narozrabiałam dzięki za odpowiedz;)[/QUOTE] Masz karne punkty? Czy reputacja Ci zjechała poniżej 10? ;) Nie znam się na karnych punktach, bo nigdy nie zarobiłam, grzeczna jestem ;) Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mmd']Gdzie Ci się wyświetla? Do tej pory te punkty istniały, ale niewiele z tego wynikało, bo każdy (prawie) miał tyle samo :) Sprawdziłam: nadal tak jest - ja mam i miałam 10 punktów. Jak ktoś oceni Twój post to będziesz miała więcej, ale nie mam pojęcia komu chce się w to bawić, tu się pracuje, a nie casting robi ;)[/QUOTE] przez te wasze posty w końcu zrozumiałam jak to się przyznaje i skąd się to bierze:lol: nie zastanawiałam się nad tym nigdy wcześniej :eviltong: Quote
[email protected] Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 to przyznawac się która to dodała mi reputacji Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Lepiej się dowiedz, bo właśnie dodałam Ci punkt ;) 1 Quote
mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='[email protected]']to przyznawac się która to dodała mi reputacji[/QUOTE] A gdzie to widać tę reputację???? 2 Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mestudio']A gdzie to widać tę reputację????[/QUOTE] Tylko Ty możesz zobaczyć swoje punkty reputacji... Ja bynajmniej cudzej nie widzę :) EDIT: widzisz już?;) Quote
necianeta89 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Roszpunka']Tylko Ty możesz zobaczyć swoje punkty reputacji... Ja bynajmniej cudzej nie widzę :)[/QUOTE] Ja swojej też nie widzę:diabloti: 1 Quote
[email protected] Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 w ustawienia się wchodzi i na dole jest ja dopiero widzę bo dopiero dziś dostałam Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='necianeta89']Ja swojej też nie widzę:diabloti:[/QUOTE] To ja już niczego nie rozumiem :shake: Ktoś się pobawił i też mi dzisiaj dodał ;) Quote
Recommended Posts