Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie to akurat psa w domu niet, ale szynszyla robi swoje :evil_lol:
ostatnio znalazłam w klatce długopis i kawałek szarego papieru (robiłam plakat i pakowałam fanty bazarkowe) :roll:

a ile razy wciągała jakieś papierzyska zza kratek... niszczarka do papieru :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Może list chciała napisać, skoro papier i długopis były jej potrzebne? ;)[/QUOTE]
peeeewnie :roll:
ona i tak ma przechlapane - dwa razy przegryzła kabel od internetu, rozgryzła totalnie kabel od leżącego pada (czy jak to zwał) i poharatała bratu kabel od kamerki internetowej :lol: mistrz!

Posted

[quote name='_ogonek_']u mnie to akurat psa w domu niet, ale szynszyla robi swoje :evil_lol:
ostatnio znalazłam w klatce długopis i kawałek szarego papieru (robiłam plakat i pakowałam fanty bazarkowe) :roll:

a ile razy wciągała jakieś papierzyska zza kratek... niszczarka do papieru :evil_lol:[/QUOTE]
Widze że z ciebie taka sama dogomaniaczka jak ze mnie ;)
ja notorycznie znajduje pod łóżkiem papier ścierny, sznurówki i pilniczki do paznokci
tam maja swoją skryjówkę
gorzej bo jak odkurzam i nie spojrze wcześniej pod spód eh.... szkoda gadać

Maleństwo kocha słodycze i trzeba bardzo uważać bo o ile miodku odrobinkę raz na jakiś czas na czubeczek palca dostanie to już kradzież bezy może się dla niej źle skończyć

• Upvote 1
Posted

[quote name='majowa']Widze że z ciebie taka sama dogomaniaczka jak ze mnie ;)
ja notorycznie znajduje pod łóżkiem papier ścierny, sznurówki i pilniczki do paznokci
tam maja swoją skryjówkę
gorzej bo jak odkurzam i nie spojrze wcześniej pod spód eh.... szkoda gadać

Maleństwo kocha słodycze i trzeba bardzo uważać bo o ile miodku odrobinkę raz na jakiś czas na czubeczek palca dostanie to już kradzież bezy może się dla niej źle skończyć[/QUOTE]
hyhy no taka dogomaniaczka :lol: szynszyla śliczny zwierz, a kąpiele piaskowe widowiskowe, ale to gryzoństwo czasami wyprowadza z równowagi, ona wszystko ma w klatce, co gdzieś w zasięgu leży :eviltong:
a! i zapomniałam o wyżartej na 1 cm ścianie gdzie kiedyś klatka stała... dzisiaj pudła tam stoją i nie widać, ale wyróżniały się białe rowy na koralowej ścianie :lol:

Posted

bo ściany są przepyszne
moje jakos ograniczaja sie do dewastacji mebli, z która sie juz pogodziłam, kabli raczej nie ruszają chyba ze im przeszkadzają bo leża tam gdzie one lubia kicać
właśnie Elmo robi przegląd domu czy wszystko na swoim miejscu i zaraz zakopie sie pod kołdrę i będziemy drzemać

Posted

[quote name='[email protected]']a oco chodzi z punktami za reputację bo mi się coś takiego wyświetla[/QUOTE]
Gdzie Ci się wyświetla?
Do tej pory te punkty istniały, ale niewiele z tego wynikało, bo każdy (prawie) miał tyle samo :)
Sprawdziłam: nadal tak jest - ja mam i miałam 10 punktów.
Jak ktoś oceni Twój post to będziesz miała więcej, ale nie mam pojęcia komu chce się w to bawić, tu się pracuje, a nie casting robi ;)

Posted

[quote name='[email protected]']mi się wyświetliło w ustawieniach myślałam że coś narozrabiałam dzięki za odpowiedz;)[/QUOTE]
Masz karne punkty? Czy reputacja Ci zjechała poniżej 10? ;)
Nie znam się na karnych punktach, bo nigdy nie zarobiłam, grzeczna jestem ;)

Posted

[quote name='mmd']Gdzie Ci się wyświetla?
Do tej pory te punkty istniały, ale niewiele z tego wynikało, bo każdy (prawie) miał tyle samo :)
Sprawdziłam: nadal tak jest - ja mam i miałam 10 punktów.
Jak ktoś oceni Twój post to będziesz miała więcej, ale nie mam pojęcia komu chce się w to bawić, tu się pracuje, a nie casting robi ;)[/QUOTE]
przez te wasze posty w końcu zrozumiałam jak to się przyznaje i skąd się to bierze:lol: nie zastanawiałam się nad tym nigdy wcześniej :eviltong:

Posted

[quote name='mestudio']A gdzie to widać tę reputację????[/QUOTE]

Tylko Ty możesz zobaczyć swoje punkty reputacji... Ja bynajmniej cudzej nie widzę :)

EDIT: widzisz już?;)