Jump to content
Dogomania

2xCACIB Poznań 22 i 23 . 11 . 2011r. (Nom. Cruft)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Flaire']Przecież masz dokładny plan sędziowania na stronie oddziału: [URL="http://www.poznan.zkwp.pl/2011_plan_s.pdf"]sobota[/URL] i [URL="http://www.poznan.zkwp.pl/2011_plan_n.pdf"]niedziela[/URL].[/QUOTE]

dziekuje :) mój komputer tak zamula, że sama nie dałabym rady tego poszukać :)

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My już po. Mały startował po raz pierwszy w młodzieży : ocena doskonała lokata 4/10 jestem bardzo dumna. :)
Sędziowała rosjanka i oczywiście w jakiekolwiek klasie był pies z rosji, to ten pies wygrywał. :roll:
Jutro znów się wybieramy. ;)

Posted

[quote name='Paatrycja']Gratulujemy i trzymamy kciuki za jutro!
Przypominam o zdjęciach Psa Faraona i Podenco z Ibizy, jeżeli ktoś znalazłby chwilę na pstryknięcie. ;-)[/QUOTE]

Pamiętam:)

Posted

Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AgataP']Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi:[/QUOTE]
gratulacje!!!!!piękne osiągnięcia

Posted

My juz w domku. W Bedlingtonach boba wziela Holly z Krakowa. Celinka exc, v1, Jazz JCAC i Poland Junior Winner.

Ringi bardzo male, swiatlo do zdjec fatalne, parkingi bardzo drogie.

Ogolnie wystawa srednia :) troche dziwilo mnie to, ze asystenci decydowali o zwyciestwie danego psa ;) sedzia tylko sie z nimi zgadzal...

gratulacje dla zwyciezcow!

Posted

[quote name='AgataP']Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Gratulacje! Pierwsze, świetne wiadomości! ;-)

Posted

[quote name='Paatrycja']Super! Czekam z niecierpliwością! :-)[/QUOTE]

Przepraszam Cie ale nie mam żadnych fotek. W każdym razie są tak rozmyte że nic nie widać. Coś się stało z aparatem ...

Przykro mi, może komuś innemu się udało.

Posted

[quote name='andromeda']Przepraszam Cie ale nie mam żadnych fotek. W każdym razie są tak rozmyte że nic nie widać. Coś się stało z aparatem ...

Przykro mi, może komuś innemu się udało.[/QUOTE]

Och, trudno, może komuś innemu się udało. ;-)

Posted

Gratulujemy zwycięstw wygranym :)

U nas:

22.10.2011
szwycerka - ELLA Haniccina Zahradka - 1 dosk, CWC, Zwycięzca, CACIB, BOB :)
lucerenka - Briskebyens Z PASTOROWEJ SFORY - 1 w.o. Najlepsze Szczenię
beagle - BRIME Z Pastorowej Sfory - 1 dosk. Zw.Mł, NJwR

23.10.2011
szwycerka - ELLA Haniccina Zahradka - 1 dosk, CWC, Zwycięzca, Zwycięzca Polski 2011, CACIB, BOB :) *
lucerenka - Briskebyens Z PASTOROWEJ SFORY - 1 w.o. Najlepsze Szczenię :) *
beagle - BRIME Z Pastorowej Sfory - 1 dosk. Zw.Mł, NJwR, Zw.Polski 2011, Nom. na Craft'a 2012, BOB :)

*) szwycery i lucerny nie maja przyznawanej nom na Crafta bo ich w Anglii za malo :(

Posted

Gratulacje dla Wszystkich zadowolonych i tym mniej również. ! :)

[quote name='sylrwia']Moja Gondi wczoraj ZwMł, Najlepszy Junior i Zwycięzca Rasy a dziś ZwMł, Najlepszy Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012 :)[/QUOTE]
Gratulacje ! I widzę, że Wy również z Gorzowa. ;)

My się dzisiaj nie popisaliśmy. Zeszliśmy z oceną bdb ponieważ jest za duży o 1,5 cm i ma trochę za płytką klatkę piersiową, a to dopiero 9 miesięczny pies któremu jeszcze rośnie klatka, ale cóż. Nie ma się co martwić. ; )
Mimo, to jestem bardzo z niego dumna za wczorajszy dzień i za dzisiejszy również, pięknie się pokazał. :)

Posted

[quote name='Paatrycja']Mógłby mi ktoś napisać, ile nominacji w rasie można przyznać na Cruft's?[/QUOTE]
Cztery.

U nas kiepściuchno, na sobotę w ogóle nie dojaliśmy, a i w niedzielę tak średnio nam poszło. No ale "bezkonkurencyjna" Ptysia ma tytuł Mł. Zw. Polski, więc mogło być gorzej...

Z tego co słyszałam, asystenci rzeczywiście rządzili w niektórych ringach... :roll:

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! :)

Posted

Flaire tak to czasami jest ;) sedziowie mieli czesto do pomocy dwoch asystentow i to oni tak naprawde sugerowali, co ma wygrac :)

gratulacje dla wszystkich za wspaniale rezultaty.

Kto wzial BIS?

Posted

No to teraz my się pochwalimy[B] BAZYL[/B] Pure Life (Dog de Bordeaux) 22 i 23 I-m W.O. najlepsze baby w rasie:multi: na bisach jak zwykle nas pominięto :evil_lol:

A co do zdjęć to światło nie na mój aparat :shake: zdjęcia będą raczej przeciętnej/słabej jakości niestety w niedzielę aparat siadł i jest tylko troszkę fotek. Pies Faraona jest tylko z soboty.

[COLOR=darkred][B]Gratulacje dla wszystkich ![/B][/COLOR]
Nas ring był spory tylko dziwną rzecz zauważyłam że hala 12 nasza jak również gdzie były wystawiane boksery dobermany i inne krótko włose psy nie była ogrzewana natomiast hala 9 gdzie były malamuty haski akity była ogrzewana :roll: ogólnie wystawa mi się podobała.

Jakby ktoś miał u siebie fotkę małego bordosia to ja poproszę :multi:

Posted

My też już w domu :)
Poznań można powiedzieć odczarowany :)
nasze wyniki:

setery irlandzkie:
Lofty Black Tulip (Tismo) - Zwycięstwo Młodzieży, NJwR, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 - nominacja na Crufts 2012 ( Serdeczne gratulacje dla właścicieli naszego dzieciaka )
Lofty Desperado (Dessi) - CWC, CACIB, Zwycięzca Polski 2011, nominacja na Crufts 2012
Irish Melody Lucky Luke (Lucky) - CWC

seter szkocki
Goango Black Essense (Emma) - nasz najmłodszy imporcik - Zwycięstwo Młodzieży, NJwR, Młodzieżowy Zwycięzca Polski, nominacja na Crufts 2012

seter angielski wyhodowany w naszej hodowli
Meldor-Sett Joker Frosted (Djego) - Najlepsze Szczenię w Rasie, finałowa 6 BIS puppy !!!

To była naprawdę udana niedziela :)

Gratki dla innych zadowolonych !!!
[B]
[/B]

Posted

Nasze wyniki z niedzieli:

rhodesian ridgeback Ch Caprivi Ticket To Ride "Apacz" (imp. Australia) dosk. 1 CWC w klasie championów + CACIB + Zwycięzca Polski + nominacja CRUFTS + Zwycięstwo Rasy + II miejsce BOG :)