Nano Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Flaire']Przecież masz dokładny plan sędziowania na stronie oddziału: [URL="http://www.poznan.zkwp.pl/2011_plan_s.pdf"]sobota[/URL] i [URL="http://www.poznan.zkwp.pl/2011_plan_n.pdf"]niedziela[/URL].[/QUOTE] dziekuje :) mój komputer tak zamula, że sama nie dałabym rady tego poszukać :) Quote
darii_iia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 My już po. Mały startował po raz pierwszy w młodzieży : ocena doskonała lokata 4/10 jestem bardzo dumna. :) Sędziowała rosjanka i oczywiście w jakiekolwiek klasie był pies z rosji, to ten pies wygrywał. :roll: Jutro znów się wybieramy. ;) Quote
Paatrycja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Gratulujemy i trzymamy kciuki za jutro! Przypominam o zdjęciach Psa Faraona i Podenco z Ibizy, jeżeli ktoś znalazłby chwilę na pstryknięcie. ;-) Quote
Magda & Zicko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ma ktoś katalog i byłby miły spisać stawkę na pw ( 2 psy brakujące ) :-) Quote
andromeda Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Paatrycja']Gratulujemy i trzymamy kciuki za jutro! Przypominam o zdjęciach Psa Faraona i Podenco z Ibizy, jeżeli ktoś znalazłby chwilę na pstryknięcie. ;-)[/QUOTE] Pamiętam:) Quote
Paatrycja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Super! Czekam z niecierpliwością! :-) Quote
AgataP Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi: Quote
Hawanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='AgataP']Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi:[/QUOTE] gratulacje!!!!!piękne osiągnięcia Quote
pawelg Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 My juz w domku. W Bedlingtonach boba wziela Holly z Krakowa. Celinka exc, v1, Jazz JCAC i Poland Junior Winner. Ringi bardzo male, swiatlo do zdjec fatalne, parkingi bardzo drogie. Ogolnie wystawa srednia :) troche dziwilo mnie to, ze asystenci decydowali o zwyciestwie danego psa ;) sedzia tylko sie z nimi zgadzal... gratulacje dla zwyciezcow! Quote
KaRa_ Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Moja suczka 1.doskonała, CWC , res. CACIB :) Quote
Paatrycja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='AgataP']Neiven BREATHTAKING BLOSSOM ex. I/III, zakończony Młodzieżowy Championat Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012:multi::multi::multi:[/QUOTE] Gratulacje! Pierwsze, świetne wiadomości! ;-) Quote
andromeda Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Paatrycja']Super! Czekam z niecierpliwością! :-)[/QUOTE] Przepraszam Cie ale nie mam żadnych fotek. W każdym razie są tak rozmyte że nic nie widać. Coś się stało z aparatem ... Przykro mi, może komuś innemu się udało. Quote
miska11 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Czy może mi ktoś napisać, jaki pies wział BOG1 w grupie VIII i Best in Show? Quote
Natalia&Cody Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Witam serdecznie. Byłam na wystawie i w sobote i w niedziele. Jeżeli ktoś jest zainteresowany obejrzeniem zdjęć z wystaw to zapraszam do mojej galeri(18 strona). :) Pozdrawiam. :D Quote
Paatrycja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='andromeda']Przepraszam Cie ale nie mam żadnych fotek. W każdym razie są tak rozmyte że nic nie widać. Coś się stało z aparatem ... Przykro mi, może komuś innemu się udało.[/QUOTE] Och, trudno, może komuś innemu się udało. ;-) Quote
sylrwia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Moja Gondi wczoraj ZwMł, Najlepszy Junior i Zwycięzca Rasy a dziś ZwMł, Najlepszy Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012 :) Quote
Paatrycja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mógłby mi ktoś napisać, ile nominacji w rasie można przyznać na Cruft's? Quote
z_pastorowej_sfory Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Gratulujemy zwycięstw wygranym :) U nas: 22.10.2011 szwycerka - ELLA Haniccina Zahradka - 1 dosk, CWC, Zwycięzca, CACIB, BOB :) lucerenka - Briskebyens Z PASTOROWEJ SFORY - 1 w.o. Najlepsze Szczenię beagle - BRIME Z Pastorowej Sfory - 1 dosk. Zw.Mł, NJwR 23.10.2011 szwycerka - ELLA Haniccina Zahradka - 1 dosk, CWC, Zwycięzca, Zwycięzca Polski 2011, CACIB, BOB :) * lucerenka - Briskebyens Z PASTOROWEJ SFORY - 1 w.o. Najlepsze Szczenię :) * beagle - BRIME Z Pastorowej Sfory - 1 dosk. Zw.Mł, NJwR, Zw.Polski 2011, Nom. na Craft'a 2012, BOB :) *) szwycery i lucerny nie maja przyznawanej nom na Crafta bo ich w Anglii za malo :( Quote
darii_iia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Gratulacje dla Wszystkich zadowolonych i tym mniej również. ! :) [quote name='sylrwia']Moja Gondi wczoraj ZwMł, Najlepszy Junior i Zwycięzca Rasy a dziś ZwMł, Najlepszy Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011, kwalifikacja na Crufts 2012 :)[/QUOTE] Gratulacje ! I widzę, że Wy również z Gorzowa. ;) *** My się dzisiaj nie popisaliśmy. Zeszliśmy z oceną bdb ponieważ jest za duży o 1,5 cm i ma trochę za płytką klatkę piersiową, a to dopiero 9 miesięczny pies któremu jeszcze rośnie klatka, ale cóż. Nie ma się co martwić. ; ) Mimo, to jestem bardzo z niego dumna za wczorajszy dzień i za dzisiejszy również, pięknie się pokazał. :) Quote
Flaire Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Paatrycja']Mógłby mi ktoś napisać, ile nominacji w rasie można przyznać na Cruft's?[/QUOTE] Cztery. U nas kiepściuchno, na sobotę w ogóle nie dojaliśmy, a i w niedzielę tak średnio nam poszło. No ale "bezkonkurencyjna" Ptysia ma tytuł Mł. Zw. Polski, więc mogło być gorzej... Z tego co słyszałam, asystenci rzeczywiście rządzili w niektórych ringach... :roll: Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! :) Quote
pawelg Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Flaire tak to czasami jest ;) sedziowie mieli czesto do pomocy dwoch asystentow i to oni tak naprawde sugerowali, co ma wygrac :) gratulacje dla wszystkich za wspaniale rezultaty. Kto wzial BIS? Quote
izabela.szczepaniak Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 No to teraz my się pochwalimy[B] BAZYL[/B] Pure Life (Dog de Bordeaux) 22 i 23 I-m W.O. najlepsze baby w rasie:multi: na bisach jak zwykle nas pominięto :evil_lol: A co do zdjęć to światło nie na mój aparat :shake: zdjęcia będą raczej przeciętnej/słabej jakości niestety w niedzielę aparat siadł i jest tylko troszkę fotek. Pies Faraona jest tylko z soboty. [COLOR=darkred][B]Gratulacje dla wszystkich ![/B][/COLOR] Nas ring był spory tylko dziwną rzecz zauważyłam że hala 12 nasza jak również gdzie były wystawiane boksery dobermany i inne krótko włose psy nie była ogrzewana natomiast hala 9 gdzie były malamuty haski akity była ogrzewana :roll: ogólnie wystawa mi się podobała. Jakby ktoś miał u siebie fotkę małego bordosia to ja poproszę :multi: Quote
Lofty Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 My też już w domu :) Poznań można powiedzieć odczarowany :) nasze wyniki: setery irlandzkie: Lofty Black Tulip (Tismo) - Zwycięstwo Młodzieży, NJwR, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 - nominacja na Crufts 2012 ( Serdeczne gratulacje dla właścicieli naszego dzieciaka ) Lofty Desperado (Dessi) - CWC, CACIB, Zwycięzca Polski 2011, nominacja na Crufts 2012 Irish Melody Lucky Luke (Lucky) - CWC seter szkocki Goango Black Essense (Emma) - nasz najmłodszy imporcik - Zwycięstwo Młodzieży, NJwR, Młodzieżowy Zwycięzca Polski, nominacja na Crufts 2012 seter angielski wyhodowany w naszej hodowli Meldor-Sett Joker Frosted (Djego) - Najlepsze Szczenię w Rasie, finałowa 6 BIS puppy !!! To była naprawdę udana niedziela :) Gratki dla innych zadowolonych !!! [B] [/B] Quote
Zeliika Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nasze wyniki z niedzieli: rhodesian ridgeback Ch Caprivi Ticket To Ride "Apacz" (imp. Australia) dosk. 1 CWC w klasie championów + CACIB + Zwycięzca Polski + nominacja CRUFTS + Zwycięstwo Rasy + II miejsce BOG :) Quote
Recommended Posts