Ewa Marta Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jakie przerażone maleństwo:-( I do tego jest niemal identyczna jak Demi... Quote
Ellig Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Demi mam nadzieje, ze jednak masz swoj dom.................. Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja w to mocno wierzę. Inaczej bym zwariowała :( Quote
inka33 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie zapomniałam o Demi i o Was. :) Zaglądam, ale nie piszę, bo telefon milczy jak zaklęty... :placz: Trzymam też kciuki zadomek dla Pchełki! :multi: Quote
inka33 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) [quote name='Ellig']Pchelka ma juz domek!!!!!!!!!!!:)[/QUOTE] Wow! :) Jak ma dogo-wątek, to podrzuć - poczytam chętnie. Albo napisz coś. :) Edited February 3, 2012 by inka33 Quote
Ellig Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='inka33']Wow! :) Jak ma dogo-wątek, to podrzuć - poczytam chętnie. Albo napisz coś. :)[/QUOTE] Pchełka nie miała wątku tylko wydarzenie na FCB i ogloszenia. Quote
eossi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 cieszę się,że Pchełka ma juz domek !!!!! smutno ,ze u DEMI cisza !!! Quote
eossi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a u DEMI - cisza ? nikt nie dzwoni ???? tyle plakatów rozkleiłysmy ale to chyba był fałszywy trop :( co dalej ???? Quote
eossi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 DEMI -sunieczko - gdzie jesteś ???? dlaczego nikt nie dzwoni ? w sobote podjade i zobacze czy wisza plakaty może ktos pozrywał plakaty pozdrawiam WSZYSTKICH :) Quote
inka33 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dziewczyny i chłopaki - [B]Bródnowiacy[/B]! Zwróćcie uwagę, czy gdzieś się nie kręci taki maluch (w szoku po wypadku): :( [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-zaginal-piesek-Bercik-W0QQAdIdZ355112231[/URL] PS. Telefon milczy w sprawie Demi :( Quote
Malawia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eossi']DEMI -sunieczko - gdzie jesteś ???? dlaczego nikt nie dzwoni ? w sobote podjade i zobacze czy wisza plakaty może ktos pozrywał plakaty pozdrawiam WSZYSTKICH :)[/QUOTE] I jak plakaty są!? Eossi jakby co to dzwoń, chętnie połażę po okolicy, zresztą Aga pewnie też !!! Quote
Ellig Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eossi']a u DEMI - cisza ? nikt nie dzwoni ???? tyle plakatów rozkleiłysmy ale to chyba był fałszywy trop :( co dalej ????[/QUOTE] codziennie sprawdzam ogloszenia i Paluch.................:( Quote
eossi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Byłam , sprawdziłam na ulicy samarytanki i w okolicy plakaty wisza nie wszystkie ale dużo. dzis po telefonie od faceta zaraz poszłam i sprawdziłam teren przy basenie na łabiszyńskiej ( tam tez wisza plakaty ) , sprawdziłam przy Tesco ( tam tez sa plakaty ) i sprawdziłam druga strone trasy toruńskiej i niestety nic ale popołudniu poszukam !!! Quote
Atomowka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dziewczny mam prośbę jeżeli teraz będziecie drukowali jakieś nowe plakaty to może zmienimy numer telefonu? Mój jest chyba w tym momencie całkowicie bez sensu. Po pierwsze i tak nie mogę od razu iść w dane miejsce i sprawdzić Po drugie takie przekazywanie info jest trochę bez sensu. Ja dostaję telefon, przekazuje info Malawi albo komuś ona dopiero do eossi Po trzecie lada moment pewnie wyląduje na porodówce a wtedy to nawet telefonu nie odbiorę, możemy w ten sposób stracić ważną informację Quote
eossi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Atomówka Już dawno nie podaje Twojego numeru telefonu, tylko Inki33 na nowych plakatach. ale wisza stare plakaty gdzie jest jeszcze Twój numer telefonu. Troche szkoda mi ich zrywac bo jak widzisz czasem ktos zadzwoni . masz całkowita racje ,ze w obecnej sytuacji podawanie Twojego numeru jest bez sensu. jezeli chcesz to pozrywam stare plakaty. byłam wczoraj popłudniu na poszukiwaniach w rejonie basenu i nie tylko ale wynik zerowy !!! ja codziennie ze swoja psiną spacerujemy w tych rejonach i zawsze mamy OCZY SZEROKO OTWARTE !!!! Atomówka życze szczęśliwego rozwiązania : ) Quote
Atomowka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Eossi nie oczywiście te stare które są niech będą Wiecie co wczoraj tak zaczęłam myśleć i kombinować I chyba ten facet co dzwonił do mnie wczoraj to ten sam co dzwonił już kilka razy Pamiętasz eossi kiedyś był taki facet co mówił,że podjedzie tez suni poszukać, Ty poszłaś ale nikogo ni było tylko jakieś auto podjechało na chwilę? To chyba ten sam głos, i ten sam numer Nie wiem czy facet robi sobie jaja, czy faktycznie tak często tego psa widuje Quote
inka33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 U mnie telefon nadal milczy... :( Raz tylko jakaś babka z ciekawości dzwoniła, bo jak mówiła "plakat ją wzruszył". :oops: Nie pisałam wtedy, co by Wam nowym moim postem nadziei nie robić... A Tobie, [B]Atomówka[/B], szczęścia i zdrówka! :) Quote
eossi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 na ulicy Kopijników jest posesja gdzie jest bardzo podobny pies ( nie suka ) do DEMI , ten psiak włóczy sie po okolicy , swego czasu z włascicielką tej posesji rozmawiała Inka33 i Malawia , może ten facet widuje tego psa. Quote
eossi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 atomowka czy ten facet to dzwonil z numeru 787149594??? jezeli tak to jest ten sam co wtedy Quote
eossi Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Demi - nadal Cie szukamy !!! odświeżyłam ogłoszenia ( tablica, gumtree) , codziennie sprawdzam rejony basenu i nic !!!!! w dniach 3 03 - 12 03 będę nieobecna !!! Quote
eossi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 jest na paluchu taka sunia , czy to nie DEMI??? [FONT=Verdana]0609/12 [B]Gatunek[/B]: PIES [ MIESZANIEC ] [ samica ] [B]Masc[/B]: ruda z czarnym [B]Skad[/B]: SM z Chodeckiej / Łojewskiej[FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]nie potrafie wkleic zdjecia[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]czy jeszcze ktos moze spojrzeć ???[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]dzieki[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Ellig Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='eossi']jest na paluchu taka sunia , czy to nie DEMI??? [FONT=Verdana]0609/12 [B]Gatunek[/B]: PIES [ MIESZANIEC ] [ samica ] [B]Masc[/B]: ruda z czarnym [B]Skad[/B]: SM z Chodeckiej / Łojewskiej[FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]nie potrafie wkleic zdjecia[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]czy jeszcze ktos moze spojrzeć ???[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]dzieki[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/FONT][/QUOTE] Witam, nie to nie jest Demi.... [img]http://napaluchu.pl/foto/011200743_mini.jpg[/img] Quote
eossi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 szkoda ja nadal szukam, patrze i mam nadzieje !!!! Quote
Recommended Posts