Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Satrina napisał(a):
Fuksik bedzie miał pakiet 20 ogłoszeń na najważniejszych portalach, w tym tygodniu powinny się pojawić.

Satrina, dziękuję
ale wiecie co, ja się zastanawiam nad czasowym wstrzymaniem ogłoszeń z uwagi na te ostatnie problemy z Fuksem, o których pisałam powyżej, bo pamiętam jak kiedyś kora napisała, że nawet jak ktoś się znajdzie z tych ogłoszeń to po ujawnieniu się negatywnych cech Fuksa będzie chciał go oddać do DT
dziś znowu oszczekał faceta a potem psa, z którym kilka dni temu fajnie się bawił jak był spuszczony:shake:
zaraz po tym poszliśmy kupić kaganiec materiałowy, zobaczymy czy to coś pomoże

Posted

tak, nie wstrzymujmy ogloszen, bo czas nam ucieka, a Fuks sie ostro zasiedzial juz u Was. mam wyrzuty sumienia. oby nie tylko ja, bo tyle osob walczylo,zeby go wyciagac.
on co chwila pokazuje nowe sztuczki,z tego powodu nie mozna oglaszania wstrzymac. moze w innym domu tych problemow nigdy nie bedzie? czesto pies sie zmienia, zalezni od rodziny, do jakiej trafi. jedni sa twardsi, inni mieksci i pies to wyczuwa i wykorzystuje :)
a jak dopiero po takim czasie sie do ludzi rzuca, to moze w ds tez dopiero po takim czasie, a wtedy juz beda zakochani po uszy i go nie oddadza.

Posted

mialam dzis tel o Fuksa, ale w sumie nic nie wiem, jaki domek, itp.
dzwoniono do mnie zalozmy o 14stej. nie odebralam. oddzwonilam po 10-20min. nie odebrano. sprobowalam wiec znow niedawno, choc w sumie nie powinnam
pan mowil,ze juz byli w schronisku i mysla. jutro chcieliby jakiegos wybrac.
pan mowil,ze kolezanka szuka sobie pieska nie pytalam nic o warunki ,skoro mowil,ze przekaze kolezance, ze fuks jest aktualny. zachwalalam,ze w schronie to maja loterie, a u fuksa wiedza, jaki ma charakter.
nie mowilam nic o negatywach, wiadomo. nie na te chwile. to sie mowi dopiero na wizycie PA, lub zapoznaniu.
bo panstwo z jeleniej.

trzymajcie kciuki!

Posted

kizimizi napisał(a):
widzialam i zapisalam juz.
A jak sie kolega miewa?

na razie jest nieźle, spacerki bez większych negatywnych przygód, wręcz odwrotnie, wczoraj bardzo fajnie bawił się z dwiema znajomymi suczkami
kaganiec leży i się kurzy i oby tak jak najdłużej :)

Posted

mam pania z wrocka samotna, mloda chyba. chetna na psa ok 2lat, jasnego. do kolan max. jezdzacego autem i zostajecego sam w domu. samotna, jak pracuje to pies tez sam.
wysylam fuksa.

tylko czy on sie tam nada??? agnes? sam 8godz wytrzyma?

Posted

kora78 napisał(a):
mam pania z wrocka samotna, mloda chyba. chetna na psa ok 2lat, jasnego. do kolan max. jezdzacego autem i zostajecego sam w domu. samotna, jak pracuje to pies tez sam.
wysylam fuksa.

tylko czy on sie tam nada??? agnes? sam 8godz wytrzyma?

ciężko powiedzieć, u nas ma ten komfort że TŻ pracuje na 3 zmiany i Fuks nawet jak jest sam, czyli my w pracy a Zuza w szkole (a chodziła na zmianę popołudniową, czyli na godz. 10.30 albo i później) to ten czas samotności jest krótszy, max. chyba z 5 godzin
jak zostaje sam to na początku zawsze szczeka i piszczy (wiem od 1 sąsiadki) ale nie jakoś długo, żeby innym dało się to we znaki, potem jest cisza
ogólnie nie jest nagorzej

Posted

kora78 napisał(a):
o jak pieknie, dziekujemy glownie Satrinie!!!

a dzis wlasnie patrzylam na watek i myslalam,czy spytac, jak fuksik i jego agresja?

nie jest najgorzej, dajemy radę bo już wiemy czego się po nim spodziewać

kora, wieczorkiem czekaj na PW ode mnie :) :cool3: