sunia2000 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='WATACHA']Mam przeczucie , że to będzie dobry dom, jak Pani wróciła po niego jeszcze tego samego dnia.Powodzenia piesku :)[/QUOTE] To był zły domek-Macho wczoraj wrócił do schroniska:( Quote
wilczy zew Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Straszne!! Bidulek. Dlaczego go oddała??? Quote
malawaszka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 osz cholera co jest z tymi ludźmi????? wiadomo czemu wrócił??? Quote
Mruczka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Był w domu jeden dzień ! W ogóle nie dali mu szansy. Może ugryzł ? Quote
wilczy zew Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 kiedy zdemolował,jak sam został,jak bardzo?? Quote
Zosia123 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Zatkało mnie dzisiaj, jak go zobaczyłam w schronisku. Zbytnio nie dali mu szansy, wsadzili w auto i odwieźli... Quote
WATACHA Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 i mnie zatkało :(, nie wiem co napisać, oprócz tego , że nie jestem dobra w przeczuwaniu :( Jeden dzień ...:( Quote
sunia2000 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pani ze Zgierza nadal chętna, pomóżcie w znalezieniu kogoś do pa i może by opuścił schron na zawsze:) Quote
NikaEla Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dziś sympatyczni państwo w średnim wieku byli nim zainteresowani, wzięli go na spacer. Nad adopcją zastanowią się do jutra. Ale jeśli nie on to innego na pewno wezmą. Quote
NikaEla Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 chyba z ogrodem, ale to na razie rozważania Quote
Zosia123 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dom z ogrodem, państwo przyjęli do wiadomości informację o demolowaniu domu i nie przejęli się tym. Powiedzieli, że z takiego powodu na pewno nie oddadzą psa z powrotem do schroniska. Myśleli też nad adopcją Lakiego, którego oczywiście im proponowałam, zwłaszcza że Laki był sprawdzony na dzieci, a oni mają dochodzącego wnuczka. No ale Laki już poszedł do domku, co zwiększa szanse Macho. Ja tymczasem poszukuję na razie kogoś do wizyty pa w Zgierzu, niestety bezskutecznie na razie. Jutro zobaczymy, może nie będzie już konieczna. Quote
fochu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Macho poszedł dziś do adopcji ,więcej szczegółów powie pewnie Basia :) Quote
Basia1244 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 a nie znam szczegółów :) - to ten dom z wczoraj - zdecydowali się na niego - Zosia wie więcej. Quote
NikaEla Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jeśli to ten dom co wczoraj, to bardzo sympatyczni i konkretni państwo :) koło 50-tki (mają rocznego wnuka, który oczywiście ich odwiedza) mówili, że mieli już psy, nie boją się wyzwań i ze u nich nigdy nic nie było spokojnie :) więc dadzą radę wczoraj rozmawiali też długo z Partycja przez telefon nt Macho Quote
fochu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 trzymamy kciuki za Macho,niech ten domek okaże się właśnie tym jedynym! Quote
Zosia123 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Myślę, że będzie dobrze :) Państwo bardzo fajni, dom z ogrodem, ale pies miałby wstęp do domu :) Powodzenia Macho! :) Quote
Recommended Posts