Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Mam przeczucie , że to będzie dobry dom, jak Pani wróciła po niego jeszcze tego samego dnia.Powodzenia piesku :)[/QUOTE]

To był zły domek-Macho wczoraj wrócił do schroniska:(

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś sympatyczni państwo w średnim wieku byli nim zainteresowani, wzięli go na spacer. Nad adopcją zastanowią się do jutra.
Ale jeśli nie on to innego na pewno wezmą.

Posted

Dom z ogrodem, państwo przyjęli do wiadomości informację o demolowaniu domu i nie przejęli się tym. Powiedzieli, że z takiego powodu na pewno nie oddadzą psa z powrotem do schroniska.
Myśleli też nad adopcją Lakiego, którego oczywiście im proponowałam, zwłaszcza że Laki był sprawdzony na dzieci, a oni mają dochodzącego wnuczka. No ale Laki już poszedł do domku, co zwiększa szanse Macho.
Ja tymczasem poszukuję na razie kogoś do wizyty pa w Zgierzu, niestety bezskutecznie na razie. Jutro zobaczymy, może nie będzie już konieczna.

Posted

jeśli to ten dom co wczoraj, to bardzo sympatyczni i konkretni państwo :) koło 50-tki (mają rocznego wnuka, który oczywiście ich odwiedza)
mówili, że mieli już psy, nie boją się wyzwań
i ze u nich nigdy nic nie było spokojnie :) więc dadzą radę
wczoraj rozmawiali też długo z Partycja przez telefon nt Macho