daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kasiula masz konto na allegro, zeby wrzucic bidule? Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Vika_Bari']Ludzi chodzi mi po glowie tej 1 % od podatku który możno odprowadzic na naprzyklad nasze schronisko w Środzie Wlkp Dziewczyny podnieście kogoś na nogi kto sie zna na rzeczy jak by nam tak to zorganizować aby ten 1 % od podatku trafial na nasz AFN na dobeczki. Boże popaczcie tylko ile ich jest! Parą wplat nie pomorzemy sprawie. Dzialajmy! Księgowe, fiskusy, doradcy podatkowe - odezwicie się! Porada potrzebna piulnie![/quote] Niestety - to nie jest wykonalne - to musi być organizacja publiczna - musi miec status, byc zarejestrowana itd. Quote
Vika_Bari Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Andzia a my nie możemy sie zareestrować lub pójsc "pod dach " organizacji publicznej? Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 bedzie do skarpety 24zl. wlasnie Fona kupila to, co wystawilam na bazarku :-) grosz do grosza a bedzie.....kokosza:evil_lol: :loveu: Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kasia na pewno zmieni:evil_lol: a marzylas, zeby sie Twoja zwierzowa rodzinka powiekszyla:evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Vika_Bari']Andzia a my nie możemy sie zareestrować lub pójsc "pod dach " organizacji publicznej?[/quote] to chyba nie takie proste - jak masz czas to przestudiuj: [url]http://www.pozytek.ngo.pl/x/90763;jsessionid=A9F2BE69FEC8D05F30EF5FFB90D297DF[/url] Quote
Karilka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [COLOR=Red]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/426416_doberman_szuka_domu.html[/COLOR] To ten z [COLOR=Red]Łodzi[/COLOR]... W piątek jade go obejrzeć i to że go będe mogła wziąć jest wątpliwe bo mój brat chyba sie nie zgadza:shake:... Zobaczymy... Może sie uda ale nie ma co liczyć że na 100% bo nawet nie na 5%...[COLOR=Red] PRZYNAJMNIEJ GO POZNAM I DOWIEM SIE WIĘCEJ O NIM... [COLOR=Black]Psisko piękne... młode...[/COLOR] [/COLOR] Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Karilka ten link nie dziala do gratki :-( Quote
Karilka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/426416_doberman_szuka_domu.html[/url] Quote
Asior Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 śliczny :( kurcze czemu ludzie sa tacy nieczuli....po co biora psa skoro potem go wyrzucają :( Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Asior Twoj awatar jest bezkonkurencyjny:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
black sheep Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Prośba o allegro aktualna? Mogę wstawić. Dajcie tylko tekst i fotki Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sheep...jest jak najbardziej aktualna. teraz niech ktos nad tekstem pomysli, bo ja nie mam talentu tworczego niestety :-( Vika przeslesz do sheep fotki wszystkich dobciow? Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 juz napisalam smsa do Beaty. mi sie zawsze jej posty podobaja. na pewno cos napisze fajnego, prawda Beatko:cool1: :lol: Quote
black sheep Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Jeśli macie problem z tekstem, napiszcie tylko podstawowe informacje: wiek, wzrost, czy kastrowane, czy zdrowe, stosunek do innych psów, kotów, usposobienie, charakter, dla kogo się nadają itp. Ile jest tych piesków, i gdzie one są? Quote
daga_27 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sheep...ja myslalam bardziej o aukcji charytatywnej. o zbiorce pieniedzy na hotel dla tych biedakow. musimy je wyciagnac ze schronisk na zime. Quote
black sheep Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ale taką aukcję nie jest łatwo zrobić, ot tak! Trzeba być jakąś fundacją i coś sprzedawać. Zamieścić logo, a potem przekazać wszystkim dowód, gdzie zostały przekazane pieniądze Quote
black sheep Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Przepraszam, ale nie miałam czasu przeczytać dokładnie całego wątku, jedynie zasegurowałam się tematem Quote
Karilka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No to może jakieś rzeczy na bazarek??? Rozglądać sie Dogomaniacy po domach za przeczytanymi książkami, biżuterią czy czym kolwiek i na bazarek! Hmm ja może wrzyce kilka książek...:lol:, plakaty z piesami i coś tam jeszcze sie znajdzie! Skarpetka na dobki założona rozumiem??? MUSIMY uzbierać na hotelik! A kto sie orientuje ile doba kosztuje w takim hoteliku??? Quote
Karilka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No ten z Łodzi nie ma wątku... założe mu w piątek jak go odwiedze:evil_lol:. Quote
Asior Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja też wystawić mogę :) Ale tekst musi mi ktoś sklecić ;) Slapcio pisze rewelacyjne teksty (ona jest pisarka tekstów na allegro dla Uciechowskich psiaków :evil_lol: ) Quote
Mido Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dobek z Wroclawia (info o nim) [B]2163 Kuba[/B] 4 lata, doberman.Był znaleziony 5 miesięcy temu.Jest posłuszny i zdyscyplinowany.Mądry i pojętny.Chętnie szczeka i bawi się. Musi dużo biegać.Jest psem aktywnym i wymaga długich spacerów.Jest łagodny. [URL]http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html[/URL] Quote
supergoga Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Myśle, że aukcję zbiorczą dobków na allegro zrobić warto. Krótko o schroniskowych dobkach, potem 8 (bo tyle fotek można) krótkich opisów psiaków i do nich 8 fotek. Na koniec można jakis link do dobciowej strony, jakis apel o pomoc schron iskowym dobkom. Ale to na końcu, głównie aukcja adopcyjna wtedy się nie przyczepią. Quote
Recommended Posts