Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WPŁATY NA MR BIGA,
sierpień 2011 - 920,73
wrzesień 2011 - 882,40
październik 2011 - 3436,19
listopad 2011 - 1675,63
grudzień 2011
02.12. - deklaracja stała, XII Alla - 50,00
02.12 - Caila z Beligii - 108,54
03.12. - bazarek Alli - 785,00
08.12. - Stufinska - 250,00
16.12. - z Bigusiowej Skarbonki - 190,00

Wydatki:
5315,23 - do dnia 01.11.11
540,00 - listopad 2011
400,00 - DT grudzień
140,00 - Troxil, grudzień
25,00 - luminal listopad

Na koncie Bigusia wg. moich obliczeń powinno być + 1878,26

[COLOR=red]Furciaczku![/COLOR] Za luminal wpisałam 25,00 zł, bo tyle kosztował poprzednio, jak coś skoryguj!
[COLOR=red]Furciaczku![/COLOR] Na pewno masz jakieś nie uwzględnione w rozliczeniu wydatki na Biga (suplementy???, kubraczek??? szelki???, butki???, smyczka???, obróżki???) Proszę napisz co i za ile??? Pieniążki Big ma. Niedługo skończy się bazarek, parę groszy wpadnie. Jutro otwieram skarbonkę - też coś tam jest...

Posted

[quote name='furciaczek']Bigunio dobrze, urzadza mi porany joging codziennie:evil_lol: Przemieszcza sie tempem blyskawicy, kondycje to ja teraz mam jak maratonczyk dzieki niemu:lol:[/QUOTE]
Super!!:-))

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']
[COLOR=red]Furciaczku![/COLOR] Za luminal wpisałam 25,00 zł, bo tyle kosztował poprzednio, jak coś skoryguj!
[COLOR=red]Furciaczku![/COLOR] Na pewno masz jakieś nie uwzględnione w rozliczeniu wydatki na Biga (suplementy???, kubraczek??? szelki???, butki???, smyczka???, obróżki???) Proszę napisz co i za ile??? Pieniążki Big ma. Niedługo skończy się bazarek, parę groszy wpadnie. Jutro otwieram skarbonkę - też coś tam jest...[/QUOTE]

Wszysko uwzglednione, jak cos bedzie potrzeba to bedziemy z Bigiem krzyczec.

Posted

Dziś otworzyłam Bigusiową skarbonkę - kwota 190 zł. Przelew już poleciał. Jak dojdzie proszę o potwierdznie tutaj, na wątku Bigusia. Niestety, w grudniu i styczniu nie mam kursów, na których zbieram pieniążki, więc następnym razem otwieram skarbonkę dopiero ok. 10 lutego.

Posted

Cykniemy jakies zdiatka i wstawimy:)
Bigu miewa sie dobrze, moja kondycja tez rewelacyjnie...zastanawiam sie czy nie zglosic sie z Bigiem do jakiegos maratonu na wiosne. Wygrana mamy w kieszeni:evil_lol:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dziś otworzyłam Bigusiową skarbonkę - kwota 190 zł. Przelew już poleciał. Jak dojdzie proszę o potwierdznie tutaj, na wątku Bigusia. Niestety, w grudniu i styczniu nie mam kursów, na których zbieram pieniążki, więc następnym razem otwieram skarbonkę dopiero ok. 10 lutego.[/QUOTE]

Pieniażki są na koncie.

I ja tu zaglądam !!! Biguniu mały !!! :)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dzięki za potwierdzenie.
Podnoszenie wątku Biga też ma znaczenie, a może jednak znajdzie się jego własny, osobisty Ludź.[/QUOTE]

Tak jest Allu:) Już się poprawiamy:)