Alla Chrzanowska Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Jakie cudne zdjęcia! Biguś taki cudny... Biega, bawi się, dokazuje. Jest fantastyczny!!! Wielkie dzięki za zdjęcia! Quote
furciaczek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Jakie cudne zdjęcia! Biguś taki cudny... Biega, bawi się, dokazuje. Jest fantastyczny!!! Wielkie dzięki za zdjęcia! A jaki numer mi wywinal ostatnio. Noc juz byla, slysze ze puka do drzwi...nic to zrywam sie i lece bo psisko pewnie chce sie zalatwic. Deszcz, zimno jak juz nie powiem...wypuscilam szybciutko, ubralam szybko buty zeby w kapciach nie latac po blocie. Wychodze, nie widac go, wolam i cisza...pozapalam wszystkie reflektory...i nie ma ! Nie ma Biga...no to dawaj po latarki i latamy w pizamach i szukamy...zapadl sie pod ziemie. Do auta i po polach (dobrze ze 4x4 bo bysmy sie napewno zakopali w tym blocie)...jezdzimy, wolamy i nic. To do domu po tel zeby do Anki dzwonic...wbiegam do domu, lece malo sie nie zabije..katem oka rzucilam na Bigowy pokoj..i co widze? Zaspanego i wielce zdziwionego zamieszaniem Pana Doga:diabloti: Musial cholernik przejsc obok mnie jak buty zakladalam jakos bezszelestnie ze go nie zauwazylam. Wylazl na dwor, zobaczyl ze pogoda nieciekawa to sie wrocil do domu:evil_lol::evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 No to faktycznie, numerant jeden. Wyobrażam sobie Twoje zdenerwowanie. Ale to prawidłowe zachowanie doga, hi, hi, hi. Moje jak brzydka pogoda to wychodzą tylko na siku, szybko wracają, a jak namawiam na spacer to robią miny pt. "Sama sobie spaceruj po tym deszczu (śniegu, mrozie, błocie)" Quote
Ziutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Boszzzzz furciaczkowa...ależ ten Biguś jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: a te boksie, ahhh :cool3: :loveu: Quote
_Dunaj_ Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Zdjęcia są fantastyczne a Biguś przeuroczy. Kamuflować moje się też potrafia, kilka razy mnie nabrały, też zawrócił jeden albo drugi i zanim sie ubrałam i wyszłam to pies zniknął, chodze szukam a on w domu, mistrzem kamuflażu jest Berbelek rudy terierowaty kundelek, ale jemu łatwiej się schować niz dogowi bo jest mały, ile on już kryjówek miał to nie wyliczę. Raz szukalismy go dość długo juz pewna byłam, że musiał się na zewnątrz wydostać i w las pobiec i mieliśmy go po lesie szukać, a on zadowolony wychodzi z kociej budki wlazł tam i sobie zasnął, a że budka jest podstawą stojaka dla kotów i otwór nie jest wielki to tam nie zaglądaliśmy. Od tamtej pory jak go nie widze to sparwdzam wszystkie pudełka koszyki i inne rzeczy ajkie są akurat w mieszkanie, a do których da się wejść. Moje się jeszcze wzjemnie oszukują, jak których chce się położyć tam gdzie akurat leży kolega, to podbiega do drzwi ze szczekaniem, że niby ktoś przyszedł, wszystkie wtedy leca do drzwi, ja je wypuszczam, one dalej do bramy i dopiero tam się orientują, że to była zmyłka, a winowajca w tym czasie, który oczywiście nie postrzeżenie zawraca zadowolony wyleguje się tam gdzie chciał. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dziś zrobiłam przelew z bazarku. Proszę o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/219486-Zimowe-rozrywki-książki-filmy-płyty-na-Biga-FGZ-18.12 WPŁATY NA MR BIGA, sierpień 2011 - 920,73 wrzesień 2011 - 882,40 październik 2011 - 3436,19 listopad 2011 - 1675,63 grudzień 2011 -1829,54 03.01. - 50,00 deklaracja stała 01.12. Alla 03.01. - 50,00 deklaracja stała za styczeń Kasia L. ______________________________ razem: 8844,49 zł Wydatki: 5315,23 - do dnia 01.11.11 540,00 - listopad 2011 590,00 - grudzień 2011 400,00 - DT styczeń 140,00 - Troxil, styczeń 25,00 - luminal styczeń ________________________ razem: 7010,23 zł Na koncie Bigusia wg. moich obliczeń powinno być + 1834,26 Quote
_Dunaj_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Oczywiście, jak odwiedzać to wszystkich Quote
Alla Chrzanowska Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Rozliczyłam orientacyjnie finanse Biga. Czy Ktoś może to sprawdzić??? Quote
furciaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 To jeszcze troche ubloconego Bigusia, musialam go wyprac bo ubabrany calusienki...nawet pod kubraczkiem hihi Quote
Alla Chrzanowska Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kiedyś Kuba Należyty śpiewał: Najlepsza woda z kałuży, najlepsza woda dla psa... Quote
docha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 oj, to Hania jest maleństwem, a Big olbrzymem. Quote
RuletkaK Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 docha napisał(a):oj, to Hania jest maleństwem, a Big olbrzymem. Big jest Big :)) Quote
_Dunaj_ Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska'] Kiedyś Kuba Należyty śpiewał: Najlepsza woda z kałuży, najlepsza woda dla psa... U nas dzis delikatnie rano śnieg zalegał i głupole go zlizywały z trawy Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dziś lub jutro na końcie Biga powinny być dwie wpłaty po 50,00 zł. Są to deklaracje stałe za styczeń moja i Kasi L. Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Maryna napisał(a):Wcale nie poznałam Biga Przepiękny Prawda? I taki... doży! Quote
Caila Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Alez z Biga przystojniak !!!!! I jakich fajnych kolegow /kolezanki ma !!!! Naprawde widac ze chlopak odzyl!!!!! Piekne zdjecia. Wyslalam dzisiaj 25 euro stalej deklaracji. pozdrawiam wszystkich buziaczki dla Biga i jego ferajny Quote
Alla Chrzanowska Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Caila napisał(a):Alez z Biga przystojniak !!!!! I jakich fajnych kolegow /kolezanki ma !!!! Naprawde widac ze chlopak odzyl!!!!! Piekne zdjecia. Wyslalam dzisiaj 25 euro stalej deklaracji. buziaczki dla Biga i jego ferajny Dziękuję Ci bardzo! Dzięki Tobie Biguś może być tak szczęśliwy! Quote
Recommended Posts