Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buziaki dla Bigusia ode mnie i moich dziewczyn też. Bigu jesteś naprawdę wielki, chylę czoła i podziwiam Twoją wolę życia. Pozdrowienia dla całej Furciaczkowej wielkiej rodzinki - wszystkich dwu- i czworonożnych. :)

Posted

[quote name='furciaczek']Ogromnie mnie ciesza takie momenty...pamietam w jakim stanie go zobaczylam po raz pierwszy, jak trudno bylo z nim zlapac jakis kontakt, czyms go zainteresowac. Jakim problemem bylo wstawanie, chodzenie...a teraz...piekny, dostojny, cieszacy sie zyciem z glowa pelna durnych pomyslow, biegajacy, bawiacy sie z innymi psami, z rozmerdanym ogonem:loveu:
A najbardziej kocham to jak wolam do niego Bigu Bigu...a on leci malo sobie lap nie poplacze i wsadza swoja wielka mordke w kieszenie w poszukiwaniu smakolykow.
Tego psa nie da sie nie kochac, nie da sie nie szanowac, nie podziwiac za te ogromna wole walki, wole zycia. Przekochany jest ten nasz Mr Big:loveu:[/QUOTE]

Bardzo Wam Dziewczyny dziękuję za to, że Biguś żyje tak, jak dog żyć powinien. To dzięki Wam ten cudowny pies żyje i cieszy się życiem. Jesteście wspaniałe, mądre i kochane. Bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję!

Posted

To nadal czekam na filmik. Przypomniała mi sie historia z Tosiem jak miał niecałe 4 miesiące, pojechałam z nim do siostry w odwiedziny i ona miała szafę wnekową z lustrem, jak Tosiu zobaczył drugiego psa to ubaw miałysmy niezły, zza ściany wyglądał naszczekał, a potem się za mna chował i tak co jakis czas