_Dunaj_ Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Jak sie to czyta, tak jak bajkę, Bigus jest fanatastyczny Quote
_Dunaj_ Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Znów zaglądam Bigusiu i mizianko dla Ciebie i reszty stada a pozdrowienia dla Furciaczka Quote
Magolek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Buziaki dla Bigusia ode mnie i moich dziewczyn też. Bigu jesteś naprawdę wielki, chylę czoła i podziwiam Twoją wolę życia. Pozdrowienia dla całej Furciaczkowej wielkiej rodzinki - wszystkich dwu- i czworonożnych. :) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='furciaczek']Ogromnie mnie ciesza takie momenty...pamietam w jakim stanie go zobaczylam po raz pierwszy, jak trudno bylo z nim zlapac jakis kontakt, czyms go zainteresowac. Jakim problemem bylo wstawanie, chodzenie...a teraz...piekny, dostojny, cieszacy sie zyciem z glowa pelna durnych pomyslow, biegajacy, bawiacy sie z innymi psami, z rozmerdanym ogonem:loveu: A najbardziej kocham to jak wolam do niego Bigu Bigu...a on leci malo sobie lap nie poplacze i wsadza swoja wielka mordke w kieszenie w poszukiwaniu smakolykow. Tego psa nie da sie nie kochac, nie da sie nie szanowac, nie podziwiac za te ogromna wole walki, wole zycia. Przekochany jest ten nasz Mr Big:loveu:[/QUOTE] Bardzo Wam Dziewczyny dziękuję za to, że Biguś żyje tak, jak dog żyć powinien. To dzięki Wam ten cudowny pies żyje i cieszy się życiem. Jesteście wspaniałe, mądre i kochane. Bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję! Quote
joaaa Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ja też zaglądam i uzupełniam regularnie pierwszy post, a nic nie piszę, bo nie mam nic mądrego do powiedzenia. ;) Bigu, oby tak dalej! Quote
furciaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Bigu na widok sniegu zdziecinnial do reszty...nie sposob go do domu zaciagnac:evil_lol: Quote
conceited Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 a przypomnijcie mi dziewczyny, ile w koncu Bigu ma lat ?:) Quote
furciaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='conceited']a przypomnijcie mi dziewczyny, ile w koncu Bigu ma lat ?:)[/QUOTE] Jak dla mnie 6 miesiecy...takie wrazenie chwiami sprawia:evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wet ocenił go na +/- 6, ale według mnie ma teraz około 4,5 roku. Tak się cieszę, że Bigusiowi podoba się śnieg, że może się bawić i psocić Quote
furciaczek Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 U nas sniegu juz nie ma...:roll: A Bigu to jaki ma tekst do ogloszen? Quote
furciaczek Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Musze nagrac filmik jak sie w lustrze codziennie przeglada...boki zrywac:lol: Quote
Caila Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 No wlasnie Bigusiowy filmik poprosimy buziaczki dla wszystkich Quote
_Dunaj_ Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 To nadal czekam na filmik. Przypomniała mi sie historia z Tosiem jak miał niecałe 4 miesiące, pojechałam z nim do siostry w odwiedziny i ona miała szafę wnekową z lustrem, jak Tosiu zobaczył drugiego psa to ubaw miałysmy niezły, zza ściany wyglądał naszczekał, a potem się za mna chował i tak co jakis czas Quote
Alla Chrzanowska Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Co tam u Bigulca? Muszę mu jakiś bazarek wystawić. Zobaczę, co mam ciekawego, żeby wesprzeć finansowo moje Słoneczko! Quote
_Dunaj_ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 To wytawiaj Allu dopóki tz na Batera sie nie zgodził, bo potem na bazarkach nie będę szalała jak przybędzie nowy czlonek rodziny Quote
Recommended Posts