Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caromina napisał(a):
Trzeba zrobic bazarek na karmę dla suczki. Czy sa osoby, które mogłyby sie tym zająć? (fanty przekażę)

Sziwa zjada 2 duże puchy dziennie więc chyba to dużo????? no ale ona karmi. ja też bede miała fanty na bazarek ale nie znam sie na ich robieniu

A maluch oczka ma o odcieniu niebieskawym ale to z pewnością sie zmieni, sa one takie mętne otwarte ma od ponad tygodnia i moim zdaniem słabo reaguje na ruchy:(:( to normalne??czy mam sie martwić że ma coś ze wzrokiem:(??

Posted

caromina napisał(a):
Trzeba zrobic bazarek na karmę dla suczki. Czy sa osoby, które mogłyby sie tym zająć? (fanty przekażę)

Witaj!

Śledzę wątek od początku.

Chcę w tej sprawie wysłać wiadomość na pw i nie mogę, bo masz skrzynkę zapchaną!

Posted

dziś wyjęłam go z budy podreptał troszke po trawce:) widzieć raczej widzi ale może jeszcze jak przez mgłę nie wyraźnie i stąd te moje obawy

malca i mame odbieraliśmy 12 sierpnia, Właścicielka któr je przygarnęła mówiła że mały urodził się we wtorek tydzień temu czyli jak my byliśmy tam 12 sierpnia to wychodzi na to ze urodził się 2sierpnia o ile ta Pani nie skłamała, z drugiej strony wet. gdy go widział dał mu o wiele mniej więc może tej Pani się coś pomyliło i malec przyszedł na świat we wtorek 9sierpnia ale oczka mu sie otwierały 18-19 sierpnia wiec po 10 dniach to chyba za wcześnie ???? druga sprawa on ma je otwarte już od prawie 2 tygodni!!!!!!więc chyba powinien dość dobrze widzieć:(

Posted

caromina napisał(a):
Marto ze spokojem, po konsultacji z wetem, stwierdzam z cala odpowiedzialnością, że to normalne co dzieję sie z jego wzrokiem teraz.

Malwo, czyszczę skrzynkę!

Widzę, że odgruzowana!
Wysłałam widomość na pw.!