caromina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Marto proszę też o info czy jesteś na czysto z Sziwą u weta Quote
martaipieski Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 całe rozliczenie mam na pierwszej stronie, długów na dzień dzisiejszy nie mam Quote
martaipieski Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 caromina napisał(a):Trzeba zrobic bazarek na karmę dla suczki. Czy sa osoby, które mogłyby sie tym zająć? (fanty przekażę) Sziwa zjada 2 duże puchy dziennie więc chyba to dużo????? no ale ona karmi. ja też bede miała fanty na bazarek ale nie znam sie na ich robieniu A maluch oczka ma o odcieniu niebieskawym ale to z pewnością sie zmieni, sa one takie mętne otwarte ma od ponad tygodnia i moim zdaniem słabo reaguje na ruchy:(:( to normalne??czy mam sie martwić że ma coś ze wzrokiem:(?? Quote
MALWA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 caromina napisał(a):Trzeba zrobic bazarek na karmę dla suczki. Czy sa osoby, które mogłyby sie tym zająć? (fanty przekażę) Witaj! Śledzę wątek od początku. Chcę w tej sprawie wysłać wiadomość na pw i nie mogę, bo masz skrzynkę zapchaną! Quote
martaipieski Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 dziś wyjęłam go z budy podreptał troszke po trawce:) widzieć raczej widzi ale może jeszcze jak przez mgłę nie wyraźnie i stąd te moje obawy malca i mame odbieraliśmy 12 sierpnia, Właścicielka któr je przygarnęła mówiła że mały urodził się we wtorek tydzień temu czyli jak my byliśmy tam 12 sierpnia to wychodzi na to ze urodził się 2sierpnia o ile ta Pani nie skłamała, z drugiej strony wet. gdy go widział dał mu o wiele mniej więc może tej Pani się coś pomyliło i malec przyszedł na świat we wtorek 9sierpnia ale oczka mu sie otwierały 18-19 sierpnia wiec po 10 dniach to chyba za wcześnie ???? druga sprawa on ma je otwarte już od prawie 2 tygodni!!!!!!więc chyba powinien dość dobrze widzieć:( Quote
caromina Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Marto ze spokojem, po konsultacji z wetem, stwierdzam z cala odpowiedzialnością, że to normalne co dzieję sie z jego wzrokiem teraz. Malwo, czyszczę skrzynkę! Quote
MALWA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 caromina napisał(a):Marto ze spokojem, po konsultacji z wetem, stwierdzam z cala odpowiedzialnością, że to normalne co dzieję sie z jego wzrokiem teraz. Malwo, czyszczę skrzynkę! Widzę, że odgruzowana! Wysłałam widomość na pw.! Quote
caromina Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Malwa poprowadzi bazarek, buziaki:) Marto proszę o Twój adres. Udało się załatwić tak, że karmę dostaniesz teraz, a zapłacimy po bazarku Quote
MALWA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Bazarek! Bazarek ! Będzie bazarek - już niedługo! Quote
martaipieski Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Super wieczorkiem postaram sie wysłać Ci fotki z rzeczami jakie ja mam na bazarek ok???? adres wysle na maila Quote
Hala Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 no to świetnie. :) Marta pisałam do Cię na gg....cisza. Quote
martaipieski Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Przepraszam dzisiaj na necie byłam przelotem, mieliśmy bojowe zadanie jeszcze jutro będziemy sie z tym zmagac:( Quote
martaipieski Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 mnie ciekawi co z niego wyrosnie :) ciekawe jaki bedzie duzy:) Quote
Hala Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 To Ci się kurcze uzbiera niezła sumka... Malec i mamuśka niestety kosztują. Quote
martaipieski Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 nie mam rachunków za wszytka karme, za paliwo i za pierwszą wizyte wet. na kwotę 50zł Quote
martaipieski Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 http://imageshack.us/g/402/dsc07354d.jpg/ Quote
martaipieski Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 http://imageshack.us/g/851/dsc07434c.jpg/ nowe dzisiejsze foty Quote
Recommended Posts